Boyum 1.81 kilom67 çevrremde herkes katılmalısın diyor birde sizingoruşlerinizi alayım dedim tabiki boyle katılmiycam spor yapıyorum biraz daha kaslarımı belirleştircem sizce birinci olurmuyum? 😞 en büyük hayalim

Takım elbiseyi giyen kendini nick bateman sanıyor anasını satıyım. Olum takım elbise zaten her erkeğe yakışır.
Bir erkek takım elbise giydiği halde bile elle tutulur bir tarafı yoksa vay onun haline
Vay ya ne bok yapsak bir saçmalık buluyorsunuz kardeş saçmasapan yorum yapacaksanız yapmayın 👍
modellikten falan dem vuran sensin birader saçmalayan ben değilim
Hahahha. :) Haklı ama yani. bir kere o takım elbisenin içindekiler, boyu, kesimi her şeyi olumsuz etkilemiş. Normalde takım elbise giyen her erkek yakışiklıdır bana göre ama yok olmamış.
Takım elbiseyle alakalı yorum yapman saçma ben giyimime bakın demedim boyuma tipime bakın dedim kardeş 👍
Ya daha benim söylediğimi idrak edemezsin hala konuşuyosun
seks model
Yağuşuklu adamsın vesselam ama tarzın çok yanlış tarzını değiştir
Normalde spor giyiniyorum arada bir boyle giyiniyorum
dünyanın en yakışıklısı olsan da güzel bir meslek değil boşver :)
Meslek değil zaten yarışma 👍
Amaç model olmak değil amaç Best model of turkey de derece yapıp tanınıp oyuncu olmak kenan imirzalı oğlu, burak ozçivit , yusuf çim , berk atan gibi
Olursun bence :) cok yakisiklisin
Çok teşekkür ederim gerçekten insan gibi yorum yapan tek kişisin çok teşekkürler 👍
Ben gördüğümü söyledim 😊 bakma sen bunlara cekemiyorlar. Allah var yukarda yakisikliya yakisikli denir. Kiskanmaya gerek yok
Çok teşekkür ederim 😊👍
Cevap
2Cevap
sen herkesin lafına bakma boşver başka alanlara yoğunlaş bu işler öyle kolay değil
Kolay olduğunu soylemedim zaten 👍
Olmaz. Takım elbise çok severim ama yakışmamış bu arada.
nereme güleyim bilemedim :D
Sansini dene derim umut var. d
slip mayo şartından haberin var mı
arkadaşlar uçak biletleri çokmu pahalı oldu ya :)
çok farklı bir tip değilsin boy herkeste var
Ayagın kaç numara 😄
😞 42
İyiymiş ben 45 zannetmiştim
1. olman zor
sanmiyorum
Olmaz
Gözlerim kanadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar