6 aydır birlikteyiz o 50 kilo 1.69 ben 167 70 kiloyum sevgili olduğumuz da da biliyordu sürekli laf sokuyor kilolu olmamla ilgili bugünde ablam gibisin Dedi ve Ciddi anlamda zoruma gitmeye başladı yardım edin Nasıl kilo vereyim artık değişmem lazım kendime de güvenmiyorum bu konuda ama değişmem lazım 😔
Cevabın nedir?
Eger ki söylediklerim bir kulağından girip diğerinden cikmayacaksa şimdi dinle, sen bir kadınsın söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil. Kilo ver ki o utansın özür dilesin utandir onu. Ben sırf erkek arkadaşım için şekeri kestim. Ve kilo verdim.
1-Şekerli kahve, çay icmeyeceksin igrensen de o çayı şekersiz iceceksin. sonra alisirsin zaten.
2-Beyaz ekmek tüketme, buğday ekmeği veya kepekli ekmek kullan.
3-Pisi, lokma, börek kek vs hamur işlerinden uzak dur.. Sadece Haftada bir gün yiyebilirsin.
4-Kola, sprite, fanta yerine meyve suyu iç elma suyu ise günde 2 bardak diğer meyve suları için 1 bardak iç.
5-Hamburger, pizza, patates kızartması bunları sadece haftada bir kez cüzi miktarda tuket.
6-Her zaman attığından daha az tuz at yapabilirsen hiç tuz atma.
7-Günde iki ogün yiyorsan 3e çıkar Az ve sık ye.
8-Bir yemekte patates, nohut ve pilav varsa kesinlikle o yemekte ekmek yeme. Ekmek yiyeceksen pilav yeme.
9-En önemlisi sofradan hiç bir zaman karnin tok kalkma gerekirse yemeğin üzerine iki bardak su iç karnin sissin.
10-Yemeklerden önce icecegin su da senin kolayca doymani saglayacaktir. Yemekten önce su iç.
11- Akşamları yemekten sonra kulakligini tak müziği aç yarım saat yürü 10 günde zayiflayacaksin.
Ben bu şekilde 60 kgdan 49'a indim boyum 1. 63 ve kendime güvenim arttı. Şimdi zayıf olmama rağmen hala dikkat ediyorum ve zamanla vücudun bu düzene alışıyor istesen de yiyemiyorsun.13 Yorumla- +1 yıl
Yani kısaca öl 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. eger bir erkek senin kilona durmadan takiyorsa yol uzamadan cocuk falan olmadan ayrilmali ben bunu biliyorum. benimkide evlendimiz gunden beri kiloma takti. migde bypassi oldum kendim istedim saglik sorunlarim basliyordu hastanede calistim doktorumda tavsiye etti. sen yolun basindasin birak oyle adami hayir gelmez asla. benim giib pismanlik cekme asla mutlu olamazsin ufak seylerle mutlu olabilmeyi kaldirabiliyorsan devam et yoksa seni kabul edeni bul acele.
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta kabul ediyordu şimdi anlamıyorum sürekli laf sokma çabasında
Soran+1 yılNe yapacağımı biliyorum vericem kilomu sonra görür o
- +1 yıl
pek faydasi olmaz ozaman baska sey bulur, seni senin oldun gibi kabul edeni bulman daha iyi olur sen bilirsin benden demesi. kendim yasadim icin sende yasama. kilo verdim yine baska bir bahane buluyor hic iyi yapamiyon biseyi. boyleleri sadece omrunu kisaltiyor cok ii karar ver
Soran+1 yılHayır kilo verip tekmeyi basıcam yapmak istediğim bu aşk sevgi bir yere kadar hiç bir acı da baki değildir
+1 yılseni olduğun gibi kabullenmeyen, seninle alay eden sana zerre kadar saygısı olmayan biri için nasıl zayıflarım diye sormak neyin kafası? gerçi doğru! kadınlar her zaman öpen okşayan eli iter, tekmeleyen ayağı ise öper...
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama bende sürekli laflarından bıktım kilo verip tekmeyi vurmak istiyorum bir yandan da seviyorum tabi ama zayıflayıp süründürmekte istiyorum
- +1 yıl
seviyorsun amenna, ama onunda ne kadar sevdiği ne kadar değer verdiği ortada... ablam gibisin denir mi sevgiliye? nerede duymuş nerede görmüş bunu o sa*ak?
Soran+1 yılÖküz işte
- +1 yıl
bas tekmeyi koy ver gitsin. kendini bu kadar ezdirme şimdi böyleyse ilerledikçe paspas olursun benden söylemesi...
Soran+1 yılOna kaybetme korkusu vermek istiyorum bunu Nasıl yaparım spor salonuna yazılayım kıskançlıktan çatlasın ben yanında eridikçe diyorum bir yandan da
+1 yılDeğişmek zorunda değilsin seni olduğu gibi kabul etmeli yarın ise boy problem edecek o zaman ne yapacan?
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Ezilme ezdirme kendini bir gider bin gelir
Soran+1 yılEvet ayrılayım gitsin ya hiç bir acı baki değildir
- +1 yıl
Abla ne ya insan utanır ya sevgiliye abla diyorsa yarın annem der sana
Soran+1 yılUtanması olsa der mi
- +1 yıl
Ya sevdiğine abla gözü gibi bakma. Yarın o adam baldizina bile bakar şaşmam :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
25Cevap
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değişmeyi düşüneceğine o öküzü yanından şutlamayı düşünsen mesela? Birincisi o sana ablam gibi duruyorsun diyorsa sende ona sende küçük bir çocuk gibi duruyorsun de 50 kilo erkek mi olur üfleyince uçar o. Sen kendini duzelticegine o kendini duzeltsin bir zahmet. O ergen için kılını bile kıpırdatma
04 Yorumla
Soran+1 yılAma severken Nasıl vazgeçeyim
Soran+1 yılSeviyordur
+1 yılBende değişicem. Ama sevdiğim kişi ne yazık ki sevgilim değil. Ve bana çirkin muamelesi yaptı. Şimdiki planim ise değişirek güzelleşeciğm onu kendime aşık edicem. Ben sevdiğimden uzunum ve kiloluyum ona göre. Ben uzun değilim aslında kendisi yaşına göre çok kısa. Ve değişimeye kararlaştırdıgın anda hayatın yeni başlıyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen değişip dediği tüm lafları ona yerdireceğim sonra da tekmeyi vurup gidicem bunu kafaya koydum
- +1 yıl
Planlarımız aynı :)
Soran+1 yılVe en güzeli :)
+1 yılkimse icin degisme ! eger o seni oldugun gibi kabul etmiyorsa defolup gitsin istedigi bir kiz ile devam etsin. Sen niye onun icin degismek istiyorsun ki? Gercekten seni sevdigini mi düsünüyosun. Kendine bir iyilik yap ve o gerizekalidn ayril !
05 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum ve bende kilo vermek istiyorum :(
- +1 yıl
... bisey demiyorum
Soran+1 yılHaklısınız siz Şu an ama işte kalp...
- +1 yıl
düsünsene bir erkek karsina cikcak ve seni oldugun gibi kabul edecek... bütün kusurlarin ile... seni oldugun gibi sevecek
bu daha iyi degillmi?
Soran+1 yılÖyle tabi ki ama kalp birini seçerse ne olursa olsun vazgeçemiyorsun
Bırak onu ayrıl ve bir an önce kilo ver yaptım ben çok şevkli oluyo yüzüme söylemese de neden hoslanip hoşlanmadığını bildiğim için hissediyorum harika bir his o moron bakişlar😁😍
03 Yorumla
Soran+1 yılBu da güzel bende zayıflayıp ayrılayım diyorum
Soran+1 yılBenzese 😁
benim de sevgilim benden çok az kısa aslında çok fark yok ama ben biraz balık etli duruyormuşum yanında bacaklarım çok uzun Omuzlarım biraz geniş ama normal İnsanların yanında aşırı iri durmuyorum fakat sevgilim zayıf olduguğu için (50kilo) ben iriymişim ve bu anormalmiş gibi konusuyor aslında Normal olan benim anormal olan bu Ama bunu ona söylemedim ben yine de onu kırmamak için Ona kısasın zayıfsın demiyorum Ama o bana yanımda İri duruyosun etli butlusun diyor
00 Yorumla
+1 yılBence kilo vermek için uğraşma seni seviyorsa öyle kabul etmeli. Sen uyardıktan sonra bile öyle salak saçma konuşursa yol ver gitsin ondan hayır gelmez derim...
00 Yorumla
+1 yılS. g kardeşim s. g diyeceksin madem beğenmiyor seni hiç çıkmasaymış
04 Yorumla
Soran+1 yılBende onu anlamıyorum zorla çıktık sanki
- +1 yıl
bencede beğenmiyor seni bence saçmalamış
Soran+1 yılNasıl bitircem ki
- +1 yıl
zayıfla ondan sonra ayrıl sen bana layık değilsin de
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen de ona;
aaa bir yerden ses mi geldi? ufaklık sen mi konuştun yoksa de ödeşin :) :)03 Yorumla
Soran+1 yılOnu kırmak istemiyorum ben onun gibi yapamıyorum
Soran+1 yılAmin :)
kendin istiyosan degıs o laf sokuo dıye degıl. eger devam ederse de böyle bırak ne ıstıyosa onu yapsın
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Terbiyesiz, ver kız şu kiloları sonra da ayrıl öyle olmaz böyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız vereyim kiloları taş gibi olup şutlayayım
kukla mı la o :) seni değiştirmeye çalışıyor farkında mısın, yani seni olduğun gibi kabul etmiyor. gerisini sen getir ablacım
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yanina asil o yakismaz. Benim eşim benden 15 cm uzun yine de ona kisasin diyodum sevgiliyken. Ve ayrica zayiflik takıntısı varsa geçmez söyleyim. Hep sikayet eder.
00 Yorumla
+1 yılO seni haketmiyor bağzı insanlara kalite ağır gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yıl50 kilo erkek mi olur la. s Allah yardımcısı olsun. Ona söyle iskelet gibi gezmesin ortalıkta , kilo alsın
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ben alamıyorum sen kilo ver diyor :(
- +1 yıl
ben de veremiyorum de olsun bitsin. onun kilo alması daha kolay..
Soran+1 yılEmin olun sağlıkçıyım ve kilo almak vermekten daha zor
sen de kısasın de. sen zayıflarsın ama o uzayamaz. nihahaha
00 Yorumla
+1 yıl1.69 boy 50 kilo birisi zaten velet gibi duruyordur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılİşine gelmiyorsa ayrılsın! Kendisi itici baksana bir erkek olarak 50 kilo, çocuk gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çocuk gibi ben topuklu giyemiyorum çok sevdiğim kıyafetlerim var yanında büyüksü olmak istemediğimden giymiyorum
+1 yıldert etme değişirsin bu kadar çok can sıkıyosa çıkma canım sende
05 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum...
Soran+1 yılYanlış oldu pardon
- +1 yıl
Önemli değil mesela ne yersn ne icersin? Ne sevmezsn
Soran+1 yılYemek yemeyi çok seviyorum ben bunu anlamıyor ki y
- +1 yıl
Meselaa gazlı içecek içme
Kahve çay içme
Sonra ekmek yeme pek
Çok su iç
Yapabiliyossan spor yap
Bunlari edene istersen
Onun boyu çok kısaymış biraz uzun olsaydın keşke de
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin ayrılınca zayıflarsın görür seni pişman olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum ve zayıflayıp ayrılmak istiyorum
Öyle sevgili olmaz olsun. sende ona deki 50 kilo erkekmi olur de. çocuğum gibi duruyon yanımda de.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kilo vereyim ondan sonra Can'ından bezdiricem zaten
Soran+1 yılBence de öyle kimse yakıştırmıyor bizi ama kalbe söz geçmiyor
Soran+1 yılÖyle
seni bırakır yakında.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bırakıcam o beni değil
Soran+1 yılŞu an değil Zaman'ı var zayıflayayım tam pişman olacağı Zaman'da tekmeyi vurduğumda yaptığını anlayacak o büyük egosuyla yaşayacak
Soran+1 yılSiz sanıyorsunuz ki ben onu kafamdan silmedim ben sildim kafamdan lakin kalbim izin vermiyor elimde olsa dakika durmam
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yıl50 mi kilo? sen çocuk gibi olduğundan öyle duruyor olabliriz de sen ona:D
00 Yorumlaeğer o tarz muhabbetlere giriyorsa daha fazla üzme kendini ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum
+1 yılböyle ilişkimi olur ya bırak onu bence
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman'ı var
50 kilo erkekmi olur be
00 YorumlaKavgada söylenmez bir kadına o cümle.
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok Can'ım sıkıldı ya
Soran+1 yılKilo verip gözüne sokmak istiyorum
Soran+1 yılBende kilo verip onu şutlamak istiyorum Allah'a şükür çirkin değilim bir kilom var onu da verirsem daha güzel olurum sonra görür gününü
Soran+1 yılSeviyorum onu kilo verip şutlicam burnu sürtünecek
Soran+1 yılHayır acı çeksin
Soran+1 yılKaybettiğin kadına dön bir bak yapcam
Soran+1 yılAnladım
sen de hala sevgilim de nasıl değişcem de. aferin
00 Yorumla
+1 yılSenin kilon çok iyi sitret onu
06 Yorumla
Soran+1 yılFazlalığım var benimde
- +1 yıl
Yok iyisin böyle emin ol senin gibi manitw ariyorum yillardir :D
Soran+1 yılBulursunuz inşallah bazıları da bulupta bunuyor işte
- +1 yıl
bir tabir var bunlar içinde yeri değil şimdi :)
Soran+1 yılMerak ettim ama
- +1 yıl
Cinsel içerikli boşver
Sevgilin 7 cucelerden hangisi?:))
06 Yorumla
Soran+1 yılHuysuz olan sanırım :)))
Soran+1 yılAslında hep istediğim yanımda böyle beni koruyacak biri :))) lakin kalp bir kişiyi istiyor
Soran+1 yılHayırlısı lazım ama öyle bir de sevenimiz yok :)
Diğer konusunda 757 cevap paylaştı. sevgili değiştir önce sonra kilo verirsin
00 YorumlaDeğişmek istiyosun Bide bunun için.
00 YorumlaDiğer konusunda 555 cevap paylaştı. spor yap ozman diyette
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ondan Uzunsun ya ondan kompleks yapmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu sana demişse ayrıl bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
salla gıtsın yakısmıyosunuzdur zatn
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o salaktan
01 Yorumla
SoranAma seviyorum
+1 yılSpor yap
00 Yorumlabırak sen onu
08 Yorumla
Soran+1 yılBırakmak istemiyorum
Soran+1 yılAma seviyorum
Soran+1 yılo kısma girmek istemiyorum
Soran+1 yılO hayatımız güzel lütfen
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende cücesin de
06 Yorumla
Soran+1 yılEgosu tavan dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılHıyar o boyla sevgili yapmış birde sevgiliyi beğenmiyor bas tekmeyi ukilo ver uzun voylu birisiyle çık napcan yerden bitmeyi
Soran+1 yılAma seviyorum işte
Cevap sahibi+1 yılBir tane bücürü sevipte napcan hemde sana karşı kaba
Soran+1 yılÇok kaba
Cevap sahibi+1 yılDeğer vermeyen hem bücür hem hıyae birini sevipte napcan bas tekmeyi gitsin daha iyisini uzununu bulursun
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası