Annem sürekli ders çalış diyor, nasıl laf anlatırım?

Böyle sorunca belki lise öğrencisi filan zannediceksiniz ama hayır, 23 yaşındayım üniversite bitirdim Şu an bir okulda ücretli öğretmenlik yapıyorum. KPSS'ye giricem mayısta. Ama bu evdekiler ne büyüdüğümü kabulleniyor ne bir gün olsun anlamaya çalışıyor.. Ev kalabalık kendime ait bir odam yok zaten kendi düzenimi kuramıyorum, annem babamla yaş farkımız fazla o yüzden de bir gün olsun oturup bir derdimi konuşmuşluğumuz yok, empati yoksunu insanlar. Daha önceleri beni mutfağa sokmadığı için ev işlerinden uzağım ona da laf ediyor. Lise zamanımda bir kere sevgili konusu açıldı annem hayatımda ilk defa vurmuştu bana o zamandan beri hiç bir şeyimi paylaşmam zaten. Ama üniversiteyi bitirip eve dönünce hayattan soğudum resmen, sürekli huzursuz insanlar sürekli bağırarak konuşuyorlar. Annem sürekli bana ders çalışmamı söylüyor hal böyle olunca bende ne çalışma isteği ne bir şey kalıyor resmen artık inadına çalışmıyorum. Sinirden artık intihar fikri bile geçiyor aklımdan, bazen de evlenip bu evden kurtulmak istiyorum. O kadar psikolojim bozulmuş durumdaki artık içinden çıkamıyorum ya dediğim gibi laftan da anlayacak insanlar değil ne yapmam lazım artık?
Annem sürekli ders çalış diyor, nasıl laf anlatırım?