iranlılarda farsalar beyaz mı ahaha tamam sen çok iyi biliyorn farslar ile kürtler akraba millettir beyaz nadir var çoğu tipik esmer bu kadında tipik esmer
Bembeyaz tenli koyu saçlı biri fars kürtlere benzemez mi yani. Bizim kız var teni çok açık saçları kahve gözler siyah ama bembeyaz ona iranlı tiplisin diyolardı. ya da cahillik
resim atsana bak bizim ülkede kadınların esmerliği ört bas şeklidir benim tenim açık esmer değilim saçım siyah kaşım siyah falan * atipik bal gibide esmerdir onlar esmerin tonudur
Saçını kaşını boyuyor kızıl şuanda kaşı saçı simsiyah dwğilki. Kahverengi kendi saçı ayrıca kız bugdaylardan daha beyaz esmer demek malca. Ki simsiyah değil di kajveydi gözü siyah. Bu kızla arasında çok ren farkı var baya.
Bizim ülkedekiler koyu bugdayken kendilerini açık tenli sanıyolar Catherine ZetaJones gibi tipler kumralım diyor beyaz açık bugday insan zaten azki. Bu bahswttıgım kız koyu kumral oluyor beyaz açık bugday twn kahve saç. ama ülkedekler konusunda haklıson koyu tenli kızlar bile çok esmer değilim diyo bende koyu kumralım e sen koyu kumralsan bembeyaz kız ne :D
O kız da esmer dwğil o zaman niye kesin öyledir dedinki. Akça pakça kız siyah arap poposu gibi kıl yok neresi esmer saç kajve ten beyazsa anlamadım. Aynı fahrıye evcen gibi. Ki esmer olsa kızılkende esmer derlwrdi saçını kaşını boyadı akça pakça gayet :D ben kumralım bugdayım kız bnden beyaz
Ben değilim o ark için sordum. Açık kestane kahvemsi kızıllar vardı saçındada jendşsinin kaşlarıda koyu değil ama sarı da değil. Teni açık bugday ya da sarı alt tonlu diye biliyomuş.
kesinlikle ayrı kategori koyu kumral italyanlarda vardır italyanlar tipik esmer değildir türkiyede akdeniz esmerliği olan koyu kumral tipik esmer düşünülür ama değildir koyu kumral buğdaydır
En İyi Cevaplar