Bu adamın boyu ve kilosu nedir sizce? Sadece şunu diyorum o herifinde eski hali benim gibi olsa vücut tipi farklı olur tabide Benim boyum 1,87 hani aynı anda başladık herifle hangimiz daha iyi vücudu olur? herifin belki boyu 1,75 ondan kolay yapabiliyor tabi bilmiyorumda sadece kilo eksiğim var sizden gerçeği duymak istiyorum olamasın filan geç ben her türlü olurum çok hırslı biriyim hani dersiniz vücudun farklı olur daha değişik durur dersiniz anlarım yani ama boşa yok hayatta olamazsın filan demeyin ne erkek vücutu gördüm vücut yapısı kötü olan burda beni gömmeyin şu resimdekini değilde 80-85 kilo kas yapmış biri görün ve vücudumu nasıl olucağını hayal edinde yorum yapın? Herkesin vücudu belli bir yere kadar olur hani bu vücuttan ne olur demek istiyorum dalga geçicekseniz hiç yazmayın?
1.87 boyun baya var ama kilon kaç bence kilon iyi azcık karın kası ve gögüs yaparsan süper olur kollara yüklenme ayı gibi oluyo üstteki adamda hoş degil o bacaklar ne ya igrenç omuz kollarda aşırı kötü yaa ona benzicem diye vucudunu maffetme gerçekden kızlar begenmiyo 1 resim kötü gerçekden
Kardo ben 1.86 yım abartmak için söylemiyorum 4 yıl önce vücut calıstım oda saçmaydı herkes bana vücut calısmıssın gibi duruyor diyor omuzların baya geniş diyor sende yüzücü tipi vücudu var diyor Bazıları genetik olur yani benim kiler geniş spor desen fazla yapmadım 4 yıl oldu yüzme desen hayatımda 3 kere deniz gördüm Herkesin vücudu elveriş olarak farklıdır sende karın kası iyi cıkar ama bende cıkmaz mesela hem o kadar vücut yapacagına yapma bence Model vücudu olsun yeter
nick batemanin vucudu yapılmıyacak bir şey değil iyi vallada hani ben biraz daha fazlasını istedim zayıf olduğum belli olmasın kilo almamda lazım 80 kilo filan
Abartı kardo en iyi kol göğüs omuz birde bacakları uzun yap yeter o kadar kas yapmana gerek yok GLADYATÖRMÜSÜN SEN savaşamı cıkacaksın giydigin elbise otursun yeter
En İyi Cevaplar