Fare zehri yemeğime attılar yedım yogun bakımdan 3 gun oluyo çıkalı mide bulantım var vede yardımcı olun lutfn

vede grip oldum arkadaşlar fare zehri yemeğime attılar vefalı komsular uzun hıkaye neyse oraya odaklanmayın yahu 4 gun olcak sabaha ve de mide bulantım var gripte oldum bogazlarım arıyo nefes alamıyorum midemı yıkadılar yahu normalmı ve ben hastaende duramadım erken cıktım normalde salı gunu cıkmam lazım vede dınlednmm 1 hafta yataktan kalkmmam lazım gergınım sınırlıyım cokk napcam bılmıyorum kusmaya korkuyorum hastaneye gıtsemmı
Güncellemeler
+1 yıl
yaaa off gitmek ıstemıyorum ama midem bulanıyo ya yeniden yıkarsaalr yogun bakımda bıde yaşlı bır kadın öldü geceleyın uyuyamıyorum şuan yorgunum vede nbitkin ama leptobun basında soru sooruyorum psıkoljım mı bozuldu herkes cok degıstın dıyo sınırlıyım asabıyım
Güncellemeler
+1 yıl
kısasıı şu KOMŞUMUN KIZI ŞİZOFREN HASTASI VEDE 16 YASINDA bense 23 vede sevmıyo benı :D yahu birseyde yapmadım hastadır oralı bıle olmam banane annem devamlı gıder oraya ewlerıne gıderken sen de gel dedı gitmek ıstemdıgım halde gıttım corba ıctım 7 kasıktan sonra caktım davayı atmıs zehır zatenşu anoda hastaanede sıkayetcı oldum tabı
Fare zehri yemeğime attılar yedım yogun bakımdan 3 gun oluyo çıkalı mide bulantım var vede yardımcı olun lutfn