+1 yılArkadaş buradaki herkese aynı yorumu yapmak istemiyorum ama Allah aşkına düşünce yapını değiştirmelisin. Saçmalığa bak hem eğlenceli hep edepli ! Arkadaşım barda takılan kız edepsiz mi? Sen önüne gelenle vakit geçirirken nasıl el değmemiş kız istiyorsun bu kız hiç mi tokalaşmadı lafa bak ya :D Hem barda takılmayan kız eğlenceli değil mi? Ya siz çok farklı bakıyorsunz olaya çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Bir köşe yazısında okumuştum. Bir üniversitede ''Eğlenilecek Kız-Evlenilecek Kız'' konusunu tartışan yazara gelen cevaplar üzerne bir cümle kurmuş o kadar etkili ki... Öğrencilerden biri -bak eğitim gören kültürlü bir erkek bu- eğlenilecek kız var evlenilecek kız var diyor. Arkadaşım evlendiğin kızla eğlenemeyeceksen neden evleniyorsun monoton bir hayat mı istiyorsun hem dönüp eğlendiğin kızla evlenmeyeceksen onun da bir ailesi var o da bir yuva kurmak istiyor bırak o zaman dokunma diyor yazar. Bir de geçmişini sorguladığın kızın geleceğini kirletme diye bir söylem var. Ya sen çok ters açıdan bakıyorsun olaya... Namusun iki bacak arasında olmadığı konusuna girmiyorum bile.
25 Yorumla- +1 yıl
Açık olduğunu kim söylemiş ki. O apayrı bir konu. Fakat bu şekilde bakıldığı sürece bir yere varılamaz. Evet korunmalı bu konuda baynlar bence de fakat o kadar da önemli olmamalı bir erkek için.
- +1 yıl
Bakın edep de ahlak da namus da önemli kavramlar fakat sizin bakış açınız yanlış. Ve bakmayın siz onlara elbette bulabilrsnz barlara giden her kız bişeyler yaşamıyor. fakat yine dedikleri gibi eğlenceli kızlarn hepsi barlara gitmezler.
En İyi Cevaplar
+1 yılSarhoştum hatırlamıyorum diyebilir
21 Yorumla
+1 yılbar niye? Çarşıda , pazarda ara. Bu Genel evde bakire aramak gibi bir durum dostum. Bilmem anlatabildim mi?
12 Yorumla- +1 yıl
dost acı söyler dostum. Tabiki iyi kızlar denk gelir ama malesef eli eline değmiş olur
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSamanlıkta iğne arıyosun sen ya :)
O iş zor biraz çamlak çömlek çoktan patlamıştır :)11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılEline el değmemiş bulabilirsin ama başka yerlerine başka şeyler degmemis kız bulabilirmisin bilemem 😃 saçma soruya saçma cevap 🙆
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor gibi. Ben hic bar ortaminu falan bilmezdim ilk nişanlimla gitmeye basladim o istiyo diye ilk elimi tutanda o. Hani oyle yerlere hic gitmeyen ama senle gidebilcek olan bir kiz bulursun anca istedigin nitelikte.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden garip dedin
- +1 yıl
benim hayat kriterlerime ters
nişanlımı veya eşimi oraya götürmemin tek sebebi oradaki insanların kendilerini moda sokarak çocukca hareketlerini görüp doğrunun değerini bilmesi olur
bir kere götürür bir daha da götürmem
dip not gözünün alamayacağı mekanlara girdim sadece gördüm ve çıktım o eğlenmek falan değil benim kanaatimle parazit canlılarar ki tıptaki adı kommansalizm tek tarafın fayda sağladığı asalak yaşam türü oluyor ordakiler
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Bende senin gibi dusunuyodum ilk soylediginde garipsedim zaten oda ilk benimle gitti. Normalde gitmem diyodum senle eglenemyceksem kimle gidiyim dedi o yuzden gitmistim ama yanlis oldugunu bnd biliyorum malesef
- +1 yıl
seni bunun için terk edecek veya aldatacaksa kaybeden sen olmayacaksın
keza hayatın boyu üzülmek yerine 1 ay en fazla 1 yıl üzülürsün benim de içen arkadaşlarım var lakin adamlar nişanlandığı gün ne içki ne bar ne clup kalmış ki nişanlısını götürmek açıkcası sana değer vermediğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGitmeseydim birakmazdi ya da aldatmazdi 10 yillik bir beraberligimiz var bizim ilk kez bu sene gidelim dedi izmire tasindi bu yil ordaki ark ortami icin cok normal gece eglenceleri onlardan etkilendi diye dusunuyorum bende kiramadim iste ikimizde bu zamana kadar icki icmedik icmyzde. Sen neden deger vermedgini dusunuyrm dedin simdi ya icime suphe dusurdun :(
Bara gitmeyen kız eğlenceli olmuyor muymuş?
Yo valla tek başımayken halay falan çekip yine de eğlenirim kanki 🙆 😂😂13 YorumlaNeden imkansız anlamıyorum. Bu da insanımızın ön yargılarından biri. Eğlenmeyi seven her kız sevişgendir diye bir şey yok.
11 Yorumla
+1 yılÖnyargılı olmamak gerek. Barda arkadaşlarıyla takılan gayet usturuplu düzgün insanlar olduğuna inanıyorum belki az ama mutlaka vardır. her insan bir değil
11 YorumlaEğlence anlayışın barda takılmak mı öncelikle bunu sormak istiyorum.
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeeee eeen zaten yaklaşmaya çalışanı dovuyorum adam gibi eğlenmeye gidiyorum kendimi dj kabinine sokuyor şarkı söylüyorum dans ediyorum ama geri kalan yokuş
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEminim konuşuyorum çünkü kimseye güvenmem gbt ve yedi sülalesi araştırmadan konuşmam bile. d. d anca arkadaş olurum
Cevap sahibi+1 yılBenim ki azıcık taş eğlenceye bakarım asla kalbimi riske atmam
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmam çünkü bırakırım kolay umrumda olmaz
Cevap sahibi+1 yılAzıcık duygusuz um demiş miydim
Cevap sahibi+1 yılBen pek narin değilim bir kıza göre
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de eline kız eli değmemiş erkeksen öyle kız bulursun
21 Yorumla
+1 yılBulursun. Bara giden bütün kızların amaci vermek değil mk.
11 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eline bir şırınga iğnesi al ve yerde ki bütüüün tozları içine çek elbet o tozlardan biri temizdir
12 Yorumlaneden elin erkek eli değmemiş? senin eline kız eli değmedimi
11 YorumlaDiğer konusunda 347 cevap paylaştı. barlarda biraz zor bulursun öylesini sen bir ev kızı bul o zaten senin hayatın eğlenceliyse sana eşlik eder.
13 Yorumla
+1 yılOnun bar da ne işi var illa eğlenceli olsun diye başka şekil de bul
14 Yorumla- +1 yıl
Yani matıklı değil dediğiniz, diyelim sarhoş oldu etraftaki birileri ilgilenir ve iyi iş görür yani öyle düşünün.
- +1 yıl
rica ederim :)
bardan bakire çıkmaz be hoca :) az çok takıldık biliyoruz
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu dediğin gercekten sanada mantikli geliyor mu yoksa adam mi seciyorsun
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulamazsin hayatim. Kendin gibi birini bulursun anca
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin elin baskasininkine degdiyse buldugund kizin eline degmis olur muhtemelen.
Cevap sahibi+1 yılYa onlarin cekilecek cilesi vardir
- +1 yıl
yok ben sana ne olduğunu söylüyeyim
daha geçen gün yakından tanıdığım aile kızı hiç bir ilişkisi olmayan temiz buna şeksiz şüphesiz keza kız aile işinde çalışıyor bütün gün babası ile birlikte yalnız kaldığında yani gezme falan annesiyle sadece
neyse ama çok allah günah yazmasın çok çirkin bir kız gece görsen humma geçirir çocuğunu düşürürsün
ama manken gibi bir eleman geldi bununla evlendi iyi mi kız zengin falan da değil sadece eline el değmedi diye
ve çocuk her haltı yediği için kızlarla ve yemeye devam edeceği için birileri çocuk doğurup yemek yapmalı
vel hasıl o kız emin ol çocuğa hiçbir zaman geçmişini sormayacak kaşı gözü iyi diye kabul etti hemde seve seve
velhassıl sende böyle olacaksın inanöıyrum sanada
Cevap sahibi+1 yılBen niye oyle oluyum ya
Cevap sahibi+1 yılHayir canım alakasi yok karakter meselesi bu
+1 yılNe kadar saçma bir soru ya biz arkadaşlarla gidiyoruz bar a gece kulübüne ne var bunda ne kdr da kıro bir düşünce
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHoh hoh ho mutlu noeller.
222 Yorumla- +1 yıl
Absürt soruya absürt cevap.
- +1 yıl
İstediğim şekilde trollerim.
- +1 yıl
Senden de baba falan olmaz. Yazık çocuklarına.
- +1 yıl
Iyy bir de çocuk taklidi yapıyor
- +1 yıl
Merak etme benden daha iyisini bulamazsın.
- +1 yıl
:))
Ön yargını kendine sakla. Hadi sana iyi geceler. - +1 yıl
Bilimsel gerçeğin bir dakikada anlaşılabileceğini sanıyorsan lise terk olduğunu düşünürüm :D
- +1 yıl
Ünide edebiyat yoktu ama ben tm bölümü mezunuyum zaten ;)
Ünide de yazdığım denemeleri hocam kitabına almak için benden izin istemişti hey gidi. - +1 yıl
Ah suizan da var sende demek.
Allah kurtarsın kardeş. - +1 yıl
Kelime haznene hayranım :))
İyi ki öğretmen olan benim :)) - +1 yıl
Kes zırvayı
Bulamazsın koçum öylesini.
110 Yorumla- +1 yıl
@Jezzebeel sonu çok iyi kaportayı açmadan sorunu çözemezsin haha :)
- +1 yıl
@Jezzebeel vırrraaak vırraakkkkk :) soruyu soran kardeş sen bu işleri bırraaak normal yoldan bak ;)
Eline el değmemiş? Senöyle misin acep.
118 Yorumla- +1 yıl
evet insan bilemiyor bilemezsinde lakin
bariz olan şeyler var
yapay kızlık zarı dediğimiz şey vajina giriş duvarlarının organik iple dikilmesi
ve bu ip 3 gün içinde yok oluyor
nikaha üç gün kala kızlar bunu yetiştiremeyeceği kanısıyla nikahtan önce birliktelik teklif ediyor yahut o gün bir bahene bulup yapmıyorlar seni işe postalayıp doğru merdiven altı jinekoloğa
veya içki içen biri isen gerdekte seni sarhoş edip sabah çarşafa kan sürüp kız olduğunu ispat edenler de var
her sürecinizi biliyorum
ama ispatlanamayacak olanlar da var - +1 yıl
sorun ispatlanmayacak olanlarda :) Herkes hakkını alıyor bak bir şey anlatıyım.
Çok taş bir arkadaşım vardı 24 yaşında bildiğin cinsel hayatı vardı vs. Boşnaktı bu bu adamların çoğunda her haltı yiyim annem bakire bulsun olayı var..
Neyse kapalı vs bildiğin 3 km öteden evlencilcek kişi dersin ben bile öyle düşün ki bir bayan bir bayanı tanır..
Sonra neler çıkıyor ortaya bu 18 yaşında önüne gelene çıplak resimlerini atmış sanal yapmış falan resmi internete konmuş düşünsene.. Halbuki sevgilisi olmadı hatunun real hayatında. Pişmanım diyor mesela. Böyle savunuyor.
Gerisinde boşanmadılar gerçi yok gençlik günahı vs. Velhasıl
İstemediğin başında tüter Takma
Ben bencilliğine sinirlendim yoksa banane
Ben bir kadınım ama adam her şeyi yapıyor ama bedenime karışıyor.. Ayıp yani
bir meta bir nesne değilim ben - +1 yıl
Abi abi diyorum büyüksün ben asi bir tipim pek karıştırmam. Ben istediğimi yaşarım bunuda çatır çatır bilir karşımdaki saklamam yani cinsellik kötü bir şey değil.
Ben şu ana kadar yaşamadım. İstedim tabiki lakin burası Türkiye ilerde başımı ağrıtamam.
Velhasıl bakire bir insanım..
Karşımdaki kişi ise ister bakir olsun ister olmasın
ama olmayıpta bana rero rero yapmamalı.
Ben muhtemelen yaşadım derim. Kabulümsün demesi gerek.
Bana onu dese..
İstiyorsa 100 kadınla olsun beni bağlamıyor.
Ondan önce ben mi vardım..
Lakin derse bir kadın bakire olmalı ben erkeğim.
Hadi bebeğim başka kağıya derim
Neden barlarda takılıp?
13 YorumlaEldiven demode oldu bulamazsın asadsa
11 Yorumla
+1 yıleline el değmemişin orlarda ne işi var adam :D
23 Yorumla- +1 yıl
şimdi yazığını tekrar oku ve gül :D
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. barlarda bulursun inş :D
12 Yorumla
+1 yılBulursun tabi hak ediyorsan
112 Yorumla- +1 yıl
Barda ve el değmemiş biri asla imkansız değil ama o kişiyi sizin bulmanız ve hak etmeniz asıl mesele
- +1 yıl
merak ediyorum karşına çok yakışıklı işi gücü güzel biri çıktığında sen edep bakımından benim dengim değilsin yol al diyebilecek biri misin?
yoksa her basit bir kız gibi salyanı dizlerinden ağzına kadar toplayıp çocuğun geçmişte becerdiği kızları hemen bir kenara atacak biri misin?
ben b dedim - +1 yıl
a diyorum siz önyargi pesin hükümlülükte master yapmissiniz belli ben dengim olan insanla evlenmek isterim hayatima almak isterim perspektifinizi fazla daraltmissiniz aman dikkat
- +1 yıl
beyfendi siz tanimadiginiz insana ithamlarda bulunmamayi ögrenin önce bu ne arkadas... dediginiz gibi olur merak etmeyin sonu
- +1 yıl
inşallah diyelim
itham değil geçmişde sadece bunu başaracak tek kadın tanıdım başkada yok
nice kızlar nice hanım hanımcık edebini muhafaza etmiş kızlar karşısına çıkan kerane bekçiside olsa tip boy pos tamam diyor
aksini ispat edecek kocasından dayak yiyen kocası içki içip çalışmayan kocası başka karılarla olmayan bir kadın yok - +1 yıl
insanlari suclamayi birakin öncelikle bir insani tanimiyorsaniz öngörüdede bulunmayin iyi aksamlar
- +1 yıl
evlenmeden sorucam..
- +1 yıl
aynen herkes kendine benzeyenle evlenir...
dediginiz gibi düsüncemde öyle
+1 yıl😃hahaha komik şey seni 😌bekle geliyo bekle
18 Yorumla- +1 yıl
Bara gitmiyoz diye eğlenmiyoz mu biz şimdi 😕😏😐😑😮
- +1 yıl
Türk müslüman özgür mü😂her soruda dalga geçiyosun resmen 😂ehehehe yok öyle bişey sana kandırık atmışlar 😂
- +1 yıl
bu cümleler koyu komunist yetişmiş sözüm ona kalbinin temiz olduğunu iddia eden önce insanlık diyen kandırılmış türkler
hem müslüman kalmak
hemde gayri müslim gibi yaşamak isteyen insanlar
ben ise bu ironiyi insanlara eğlenceli bir şekilde farkındalık oluşturarak sunuyorum
düştükleri ironiyi ve kandırılmış düşünceleri ve zorlarına giden islam emirlerini bilsinler hatırlasınlar istiyorum
dışardan bakıldığında aptalca ama aslında ustaca seçilmiş kelimeler ;) - +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. 😊 ben anladım aslında ama çaktırmadım diğerleride anlasın istedim yoksa biliyon beni bidgolata 😊😄
- +1 yıl
Eyvallahına eyvallah bidgolata meen 👨💬
Diğer konusunda 15,3b cevap paylaştı. doğru zaman yanlış yer.
12 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu gorunce guldum ya
11 Yorumla Bulmyxaksn o senin karşına çıkacak
15 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. üzerine de sos olsun mu :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEline el degmemistir başka şeyler degmistir
11 YorumlaImkansizi ariyorsun
11 Yorumla
+1 yılTürkü bar?
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah. :D
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. reserved
12 Yorumla
+1 yılSen bulursun :)
11 Yorumla
+1 yılO iş yaş ama tabi nasip kısmet
10 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soru çok iyi ya 👫
11 Yorumla
+1 yılBayağı zor
12 Yorumla- +1 yıl
Barlara giden edepli birini düşünemedim pek
Zor gibi gibi
11 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin ama bok bulursun panpa :D
10 Yorumla Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Barda nıye arıyosun
13 Yorumla
+1 yılBulursan bana da haber ver 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkerhaanede bakire gibi
11 Yorumla
+1 yıl(Bulamadı)
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 saçma yani dışarda eğlenceli kızlar yok mu
- +1 yıl
Bulamazsın
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulamazsin
11 YorumlaDiğer konusunda 918 cevap paylaştı. ara bulursun belki
11 Yorumla
+1 yılBulamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
Barda ne arar la
Bulman zor.
11 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ya bisss
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım 😀
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet içiyorsak hemen bir hatlar mı karıştırıyoruz sanki.
Cevap sahibi+1 yılHiç el ele tutuşmadım yeteri kadar açıklayıcı oldu mu😀
Cevap sahibi+1 yılBen kalabalık gidiyorum iki fıçı ya da 2 votka da bırakıyorum no problem ☺sağol yine de tavsiye için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit :D
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen çok eglenceliyim :) namusluyjm da :D
Cevap sahibi+1 yılDegmedi :)
Cevap sahibi+1 yılHayır :/
Cevap sahibi+1 yılAma eglenceliyim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :) inşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakkal Huseyin de
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam Özür dilerim o zmn kusura bakma
+1 yılBsjsjsjsk zor
11 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEdepli barlarda
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe barda arama
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılb*k bulursun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne ayıbı be
- 12 Yorumla
ben.
11 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. çok zor
11 Yorumlabarların dısında
11 Yorumla- Devamını Gör (2)