Sağır ve dilsiz bir adama bilmeden aşık oldum çok garip bir duygu yaşayan bilen var mı neyapardiniz siz olsanız🙉🙊🙈?

Düğünde gördüm aslında benim değil bütün kızların gözü üzerindeydi muhtemelen hiç birisi de bilmiyordu bu durumunu hem duymuyor hem konuşmuyor çok yakışıklıydı yeşil gozlu uzun boylu bayağı kaslı esmer bir adam :) tabiki kızların dikkatini çekecek :) her neyse dışarıya çıktı bir ara hemen kalktim yanına gittim merhaba dedim bakıyor boş boş yüzüme icimden dedim ne kadar havalı yakışıklı olmak boş önemli olan adam olmak sonra kaşlarını kaldırdı eliyle kulaklarını göstererek duymuyorum anlamında işaret yaptı Aman tanrım dedim ne yapicam şimdi ben ne dicem bu adama nasıl anlaticam kendimi falan dedim ee tabi annemde içerde ne yapiyor bu çocukla dışarda dicek diye korkuyorum telefonumu çıkardım numaramı yazdım almadı kafasını salladı rezil oldum o an tabiki gittim oturdum yerime ama peşini asla bırakmaya niyetim yoktu çünkü gözleri çok güzeldi ve ben onu begenmistim... annesiyle falan muhabbet ettim biraz kaleyi içten fethedeyim dedim derken beş altı düğün oldu ve ben ısrarla ona bakıyordum tek karşılaştığımız yer düğünler olduğu içinde çok susleniyordum :) en son o benim yanıma geldi güldü cep telefonunu çıkardı numarasını yazdı aldim aksam msjlasmaya başladık konuşup duyabildigim için kabul etmediğini söyledi tedirginlik olmuş bir süre sonra bu durumundan dolayı istemeyecegimi falan düşünmüş bende benim icin problem olmadığını söyledim gerçektende değil yani ama aileme ne dicem nasıl aciklicam ben bu durumu bilmiyorum üst düzey ıngilizcesi var bilgisayar mühendisi kendisini geliştiren bir adam ve spor da yapiyor inanılmaz bir vücudu var hayattan kopuk değil yani ne olur sizce dediği gibi olacağını düşünmüyorum ama sizce ileride sorun olur mu bu engeli :( yaşayan bilen var mi böyle bir durum aileniz kabul edermiydi? bu ilişki yururmu?
Sağır ve dilsiz bir adama bilmeden aşık oldum çok garip bir duygu yaşayan bilen var mı neyapardiniz siz olsanız🙉🙊🙈?