Sizce en iyi maden suyu markası hangisi? Maden suyu çok seviyorum ama hangisini alsam kararsızım. En iyi soda markası nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce en iyi maden suyu markası hangisi? Maden suyu çok seviyorum ama hangisini alsam kararsızım. En iyi soda markası nedir?

Size bildiğim ve içtiğim maden suyu markalarını hemen anlatacağım. Doğal maden suyu hangisi?
Türkiye'nin en ünlü ve yaygın olarak tercih edilen maden suyu markalarından biridir. Uludağ, Bursa'da bulunan Uludağ Dağı'ndan elde edilen doğal kaynak sularıyla ünlüdür. Uludağ Maden Suyu, yüksek mineral içeriği, hafif ve ferahlatıcı tadıyla bilinir. Genellikle soğuk servis edilir ve serinletici bir etkiye sahiptir. İçerdiği mineraller ve doğal kaynak suyu özellikleri sayesinde tercih edilen bir içecek olmuştur. Uludağ Maden Suyu, Türkiye genelinde marketlerde, restoranlarda, kafelerde ve otellerde kolaylıkla bulunabilir. Ayrıca farklı şişe boyutları ve gazlı/gazsız seçenekleriyle tüketiciye çeşitlilik sunar.

Türkiye'de üretilen ve yaygın olarak tüketilen bir maden suyu markasıdır. Sarıkız, Isparta ilinde bulunan doğal kaynaklardan elde edilen maden suyuyla ünlüdür. Sarıkız Maden Suyu, yüksek mineral içeriği ve doğal kaynak suyu özellikleriyle öne çıkar. Serinletici etkisi ve hafif tatlı tadıyla bilinir. Sarıkız Maden Suyu, Türkiye genelinde marketlerde ve restoranlarda kolaylıkla bulunabilir ve tercih edilebilir bir markadır.

Türkiye'de üretilen ve Beypazarı ilçesinde bulunan doğal kaynaklardan elde edilen bir maden suyu markasıdır. Beypazarı, Ankara iline bağlı bir ilçe olup, doğal kaynaklarıyla ünlüdür. Beypazarı Maden Suyu, yüksek mineral içeriği ve taze lezzetiyle tanınır. Hafif ve ferahlatıcı bir tadı vardır. Beypazarı Maden Suyu, genellikle marketler, restoranlar ve süpermarketlerde kolaylıkla bulunabilir. Beypazarı Maden Suyu, yerel bir marka olup, bölgede üretilip tüketilmektedir.

Türkiye'nin tanınmış ve tercih edilen maden suyu markalarından biridir. Aydın ilinde yer alan doğal kaynaklardan elde edilen Saka Maden Suyu, yüksek mineral içeriği ve taze lezzetiyle dikkat çeker. Saka, hafif ve tatlı bir tada sahiptir. Serinletici özelliği ile bilinir ve ferahlatıcı bir içecek olarak tercih edilir. Saka Maden Suyu, marketlerde, restoranlarda, kafelerde ve otellerde yaygın olarak bulunur. Farklı şişe boyutları ve gazlı/gazsız seçenekleriyle tüketiciye çeşitlilik sunar. Saka Maden Suyu, kalitesi ve doğal kaynak suyu özellikleriyle güvenilir bir markadır.

Türkiye'nin önde gelen ve popüler maden suyu markalarından biridir. Edirne ilinde yer alan doğal kaynaklardan elde edilen Erikli Maden Suyu, doğal mineralli yapısı ve ferahlatıcı etkisiyle bilinir. Erikli, hafif ve taze bir tada sahiptir. Serinletici özelliğiyle tercih edilen bir içecektir.

Türkiye'de bilinen ve tercih edilen bir maden suyu markasıdır. Bolu ilinde bulunan Madran Dağı'ndan elde edilen doğal kaynaklardan üretilir. Hayat Maden Suyu, hafif mineral içeriği ve tatlı-tuzlu dengesi ile tanınır.

Marketler, restoranlar, kafeler, oteller ve genel olarak pek çok perakende noktasında Hayat Maden Suyu kolaylıkla bulunabilir. Farklı şişe boyutları ve gazlı/gazsız seçenekleri tüketicilere çeşitlilik sunar. Hayat Maden Suyu, doğal kaynak suyu kalitesi ve güvenilirliği ile popüler bir markadır.
En iyi soda hangisi diyenlere umarım cevabım yeterli olmuştur.
Cevap
124Cevap
gidadedektifi.com/.../ Haber burada açın okuyun. Kızılay maden sularında arsenik varmış. Ben kızılaya kan vermeye gittiğimde bile maden suyunu içmeyip başkalarına veriyorum. En başarılı maden suyu içinde sodyum oranı en az olandır. Beypazarı diyebilir herkes ama bunun tuz oranı fazla ve magnezyumu düşüktür.
Kula En iyi maden suyu hangisi diyorsanız, bu maden suyu tam size göre! Kula maden suyu, yüksek kalsiyum değeri ve zengin mineral içeriği ile bilinir. Maden suları el değmeden %100 doğal olarak üretilmektedir.
Kaynağında şişelenmiştir diyebiliriz. En modern tesise sahip maden sularındandır.
Magnezyum değeri; 140,8 oranındadır. Kalsiyum değeri ise; 309,03 oranındadır. En yüksek minerale sahip sular arasındadır.
Ben Beypazarı ve bazen de fazla ilinmeyen Akmina markalarını tercih ediyorum. Akmina plastik şişede taşıması kolay ve hafif içimli, Beypazarı da zaten kendini kanıtlamış bir marka. Beypazarı tercih etmemin diğer nedeni de aromasız ve sade olması ile içeriğindeki mineral değerlerini en yüksek seviyede olduğu bir maden suyu olması. Ayrıca şişesi de güzel görünüyor.
Beypazarı tek geçerim.
Hediye çeki de istemiyorum size bağışım olsun. Çünkü kazansak da vermiyorsunuz bari ben bağışlamış olayım, boşuna gerilmeyin.
Bu soru neden bir anda ortaya çıkmış anlamadım da eskiden kızılay güzeldi başka yabancı şirket alınca kalitesi düştü bence avşar iyi oda umarım kaliteyi bozmaz
Eskiden Kızılaydı. Kanser yapan maddeler tespit edildiği için almıyorum. Beypazarı alıyorum. Beypazarı'nın özellikle limonlusunun tadı çok güzel.
Beypazarı
Sarıkız
Uludağ
Kızılay
Kınık
Sırma
Akmina
Doğanın adeta insanoğluna sakladığı mucizeyi,1957′ den beri tüketicilerinin beğenisine sunan Beypazarı doğal maden suyu dur.
Beypazarı. Eskiden Kızılaydı, ama duymuşsunuzdur Kızılay’da şaibeler arttı. Güven zayıfladı. Bir müddet toparlamana kadar uzak durmakta yarar var.😎
Sarıkız...
Mineral içeriği gayet dengeli ve nitrat oranı çok çok düşük.
@Kaan216 eskiden tüm bakkallarda vardı
Beypazarı en iyisi kızılay falan hafif kaçıyor
Beypazarı tabi ki en iyisi diyemeyiz damak tadı ve alışkanlık meselesi
Erzincan ve Afyonkarahisar bide bey pazarı
Bakma bu kadar iyi bildiğime içmiyorum ama markette çalışıyorum 😀😀 bi dezavantaj olarak ne isime yarar onu bilmiyorum ama markaları biliyorum işte 😁
Beypazarı, içinde ki minerallerin oranları çok iyi diye biliyorum.
Bence kınık bursa da yaşayan biri olarak kınık tan başkasını içmem
Beypazarı iyidir. Bir de Niğde gazoz aşktır.
Ben SODA 🥤 pek sevmem ama Niğde Gazozu çok seviyorum
Bir angaralı olarak Beypazarı diyorum teşekkürler😂
Beypazarınin limonlusu çok güzeldi eskiden şimdi bozdular eski lezzeti yok.
En kötüsü kızılay ( İçinde arsenik tespit edildi) En iyisi beypazarı
Özlaynak markasinin, icinde gergedan gibi gegirtiyor
kızılay derdim ama son olaylardan sonra diyesim de alasım da gelmiyor.
Beypazarı. İçerisindeki mineral oranı çok yüksek bu yüzden çok tercih ediliyor.
1- San Pellegrino
1- Özkaynak
2- Kızılay
3- Uludağ
4- Damla
5- Beypazarı
6- Sırma
Beypazarı na geçtim kalsiyum orani yüksek kizilay kullanıyordum önünde magnezyum yüksek siz ne öneriyonuz
1 kınık
2 beypazarı
Yıllardır düzenli olarak tüketirim
Beypazarı en iyi 3-4 Sodadan bir tanesi.. Çoğunda zararlı bakteriler var diye açıklama yapılmıştı
Açık ara Beypazarı, Kızılay diyenler olmuş. Üretim tesislerini gördükten sonra hala Kızılay diyebiliyorsanız nasıl bir mideye sahipsiniz acaba...
kulayı seviyorum ben sarıkızdan daha hafif geliyor bana beyoglu ve beypazarı da güzellll sıralicaksam
kula>beyoglu>beypazarı>sarıkız
Uludağ frutti c vit limonluya bayılıyorum ben diğer markalarda bu tada rastlamadım diyebilirim.
@melek343 buraya hala girmene şaşırdım ama sana yazamadım
Beypazarı hocam
Bunu içen demiri s*ker çok afedersiniz.
Sarıkız abi birde onun elmalısı
süpersin
Kesınlıkle Kula ve Sarıkız
Beypazarı >>>> diğerleri
Ben borjomi diye duydum
Beypazarı bu konusa çok başarılı
bu sorumu abi beypazarı tabikide
Beypazarı demeyenle arayı açarım
Sırma ve Uladağ bana göre en iyileri
Beypazarı diyebilirim
Beypazarı bu işin vakkosudur😂
Beypazarını hiçbiri tutmuyor bence
Kizilay. Yeşil renkli ambalajı olan.
beypazarı der susarım...
Kızılay Beypazarı
Beypazarı'ndan başka maden suyu mu var 🤔
Beypazarini seviyorum,
Sarıkız tartışmam.
Konu kapanmıştır.
Beypazarı tek geçilir 🤞
Beypazarı gerisi yaramaz
Kızılay maden suyundan ötesi yalan bence
Beypazarı
Kula
Uludağ
Sarıkız maden suyu bence en iyisi.
İnişdibi
Sarıkız
Beypazarı
1- Beypazarı
2- Sarıkız
3- Uludağ
Bu kadar yaygara 25 lira içinmiydi? Kazanan kimse söz 250 lira da benden.
Beypazarı gerisi hikaye
Kesinlikle Beypazarı.
bence Kula gayet güzel
Bir efsanedir Beypazarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?