Dudağına piercing takan kızlar hakkında düşünceleriniz nelerdir Hoşunuza gider mi ? Yoksa itici mi bulursunuz ?
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :)))
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :)))
Pirsingin her türlüsü itici bana göre kadın vucudu zaten mükemmel yaratılmış insanların bu mükemmeliği göremeyip güzelleşmek adına yaptığı dövme ya da buna benzer hamleler, 1960 model ford mustangın orjinal olmayan teyibi yüzünden değersiz olmasıyla eşdeğer.
Her yüze olmaz. Yüz biçimi buna uygunsa yakışıyosa olabilir, hatta kimisinde seksi dahi durabilir. Ancak yakışmıyosa itici olur.
Benim midemi kaldırıyor. Burunda veya göbekte çok daha güzel. ama göbek delinince iltihap kapması durumunda karın zarı iltihabı (bkz. peritonit) geçirilebiliyor, onun da olmasını kesinlikle istemezsiniz.
bence güzel duruyor fakat kafama takılan şey öpüşürken sıkıntı olmuyor mu aynı şeyi dil piercing içinde düşünüyorum
Cevap
17Cevap
Bu kiz rahat ve hayattan alacagi hazlara bakiyordur diye dusunmesem de beynimin bir yerinden boyle seyler gecer sanirim ki cekici geliyor. Gayet durustce cevapladim
güzeldir dil de sevmiyorum dudakta yakışana iyi oluyor ama bence en ideali kaş <3
evet bende tam olak öyle demek istemiştim kaşına mı yaptırıcaksın şimdi ?
tamam kullan sana yakışıyor zaten dudak piercing i kurbanolduğum yaresülallahtan gelmiş olabilir ama lakin ki öyle değildir..
çekici gelir gülüşüne güzellik katar bir çoğu için tabi
piercing takan hiç kimse hoşuma gitmiyor şahsen. hani kişisel algılamayın benim tarzım değil sadece.
ama benim bir arkadaşım var çok seviyor yani sırf benim gibiler beğenmiyor diye takmamazlık yapmayın iyi akşamlar.
piercing li kızlar hoşuma gitmiyor illaki yapılacaksa da burundan başka bir yere yapılmamalı
igrenc geliyor hindistandakiler gibi oldu olası dudagına bilezik taksın :(
Öpmemi etkileyeceğini düşündüğümden pek haz almam açıkçası.
İtici değil ama burunda bir halka hızma daha hoş.üniversitede yaptıracağım :)
bilmiyorum ama ben bir kız olarak takmak isterim doğrusu :)
annem :D
haklısın ama benim ailem kimseninkine benzemiyo :D
saol :)
benim en sevdiğim göbek piercing'i acaip sexi duruyor.
Pek hoş durmaz .s
itici olur..
ne demek :)
burna hızma daha seksi <3
Çok çekici geliyorlar bana :)
Dudak değilde buruna takarsa bayılırım .
ben ıtıcı buluyorum hemde fazlasyla
tam ortada olanlar cok hoş
Kişiye göre değişir ben sadelikten yanayım bayanda
İtici...
Bide dilinede takıyorlar iğrenç...
Kendilerine niye eziyet ettiklerine şaşarım.
Lisede seviyordum ama simdi, i-ih.
Bravo.
kızın tipine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar