arkadaşlar benim iğrenç hatta iğrenç ötesi parmaklarım var kısa kalın iğrenç yaz kış hergun sağlamaktan ciğerim soldu sürekli ellerim cebimde ya da hirkalar ne yüzük takım hayatımda ne oje surdum hergun isyan ediyorum nefret ediyorum geçen ellerimi koparmaya çalıştım bugünde arkadaşım telefonla oynarken gördü iyy parmaklara bak dedi ne diyeceğimi bilemedim elimde olan bisey değil ki keşke olsa ben istermiydim özürlü parmaklara sahip olmak bigün evlensem eşim demeyecek mi bu kütük gibi parmaklarına mı yüzük takicam diye? İğrenç yorumlara açığım merak etmeyin hergun duyuyorum alıştım :'( ?
Kisura bakma da sen fena halde evham yapmissin.. Eh erkek gibi kederden tırnaklarını , öyle gorununce de uzulmeyeceksin.. önce tırnaklarını uzatacaksin.. sonra da şekil vereceksin.. oval ya da küt kesim.. sonra ojeydi şuydu buydu.. Tırnaklarına şekil verince güzel olur.. Ve son bir şey daha.. Karşı cins olarak söylüyorum , iyy tırnakları tosun gibi falan deyip de sevdiği kızı buna gore seçen ya da terkeden bir erkek tanimadim.. Tırnaklarının ve parmaklarının şeklinden önemlisi , yumuşaklığı ve sıcaklığıdır.. Bunu unutma :) tırnak ya da el fetisi olan da kimseyi tanımadim.. adam kızı sevince , bu iğrenç dediğin el ve tırnaklarını hanimiş aşkımin parmakları diye sever okşar.. Buyutmeyin bunları.. el mankeni olma hayalin yoksa mesleki olarak , uzulmene gerek yok.. sadece düzgün bir manikur.. bu kadar.. :)
Çomak parmak der babaannem buna... Değiştirebileceğin bir şey değil ailesel bir şey. İlla ki ailende böyle olan birisi vardır. Mesela dedemin, babamın parmakları böyle ama benim değil, babaannemin değil. Ancak manikür yaptırarak biraz olsun uzunmuş gibi gösterebilirsin ve tırnaklarını uzatarak biraz daha kareye yakın bir görünüm oluşturabilirsin. Öyle olmasa da neden utanıyorsun ki her insanın bir kusuru vardır bırak bu da kusur kalsın kendinle barışık ol.
Dış görünüşle alay edecekse eger evlenecegin kişi saten onla evlenme en güzeli yanlıs yoldan dönmüş olursun kardesim ayrıca senin parmagınla vb alay eden arkadasta gercek arkadas degildir saten ve tabiki senin parmakların öleymiş sen böleymişsin söleymişsin bunu umursayan bir eş te gercek sevgi yoktur o yuzden bunarı kafaya takma kardesim benden sölemesi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Takma takma nereye kadar otobüste bile kaç kere düşme tehlikesi atlatiyorum gormesinler diye tutunamiyorum hiç bir yere
abartıyosn gercekten olabilir hem Allahın yarattıgı hic bir varlık cirkin olamaz isyan etme böyle birsey icin ayrıca o kadar da ktü degil bazı karaktersizlerin lafına bakma
Benim de başparmaklarım öyle :))) Açıkçası ben liseye kadar hiç sıkıntı çekmedim, lisede dalga geçmişlerdi ordan kaldı bende de biraz saklama takıntısı. Ama şimdiye kadar birçok ilişkim/flörtüm oldu hiçbiri de demedi ay bu ne diye, hatta eski sevgilim öpüyordu ne şirin topak topak diye :D yani sen onunla dalge geçmeyi öğrenebilirsin. Tırnağını uzat, pek göze batmıyor o zaman.
kötü değil aynı böyle parmakları olan bir kız arkadasım vardı kızda çok güzeldi ayrıca tırnakları uzat oje manikur pedikür yaptır o gözüne kötü gözükmesi geçer gider skıntı yapma sadece tırnak yeme temiz tut biz erkekler buna bakarız zaten
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tırnak yemiyorum kimse anlamıyor onun yapısı öyle geniş ve igrenc
ya anladım tırnak yiiyorsun demedim ki ben zaten boşver taktıgın seye bak abooo boyun posun karekterin yerindeyse on numara bide benm en çok taktıgım seyi saçları saçların kısaysa supersin bittiii
Benimde baş parmagımın bir öyle. bazen bana da tuhaf geliyor ama cok şükür en azından var. kim ne derse desin takma kafana her güzelin bir kusuru vardır :-)
Gerçekten bu yorumlar ve senin takıntın gereksiz özgür ol ellerin kötü değil istediğini yap oje sur yuzuk tak böyle isyana devam edersen bir gün onlardanda olursun rabbimin ne yapacağı belli olmaz..
Şöyle düşün onun kılları tek agdaya bakar ben omur boyu imzam gibi tasiyacagim insanlar sanaldaki gibi olumlu değil elini biseye uzatsam soru hazır senin parmakların niye böyle? Ben nerden bileyim...
Birghn içinde neler cekiyorum bir bilsen.. Ne sorulara maruz kalıyorum ne asagilamalara parmaklarım çirkin diye elimde olmayan Allah vergisi yüzünden beni asagiliyorlar kahkaha atar gibi parmağa bak hahahja
O zamanda benim neden elim yok herkes bana bakıyor derdin.. Tırnaklarına kuaföre gidip güzel bir manikur pedikur yaptır güzel uygunda bir takma tırnak yaptır kimse laf etmez takmayın şöyle şeyleri
Şu an etrafındaki kişiliksiz insanlar yüzünden öyle düşünüyorsun hiç kimse sana öyle bir şey demez merak etme eli olmayanları düşün haline şükret iki üç tane kendini bilmezin lafınıda kaale alma ;)
Benimde parmaklarım böyle ve bende aynı durumdayim parmaklarımı uzatsanmda veya torpulesem hiç bir şey yaramıyor oje sursek o başparmağı hiç güzel olmuyor o yüzden oje de suremiyorum bir yandan olumlu düşünürsek bence özel indanlariz ama insanlar anlamıyor sonra dalga konusu yapıyor eğer birisi bir daha seninle bu kanunda dalga geçerse senden özel yaratilmisim senin ozel olduğun konu yok ama benim var diyebilirsin
Uzatmayı dene ve bir kere manikür yaptır sonuç seni mutlu edicektir. Ellerin hakkında ileri geri konuşanlara da patlat bir tane susarlar canım bencil insanlar
yok neden böyle yapıyorsun kendine canım biraz uzat tırnaklarını, şekil ver oje sürmeye başla, sen yapamiyorsan maniküre falan git imkansız birşey değil bu kadar üzülmene gerek yok.
Bak anlamiyosun sana tirnak yiyosun diyen yok. tirnagini uzat diyoruz bu resmen tirnagin kesilmiş hali. uzat kesme birak uzasin parmagin daha uzun estetik gozukur. bide ojelersin sorun kalmaz
Igrenc falan degilsin ki bu senin kusurunda degil. Kendini sev ve parmaklarinla baris. Boyle sacma sapan dusuncelere kapilma sakin kimse mukemmel degil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçmalama maniküre gitsen cillop gibi olur. Bakımsız tırnak parmağını kötü göstermş sadece sen benim ellerimi görseydin elini öperr başına koyardın tırnaklarıma bakım yaptım manikür yaptırdım şimdi çok beğeniyolar
Gulsemmi aglasammi bilemedim. Ustelik cokta bakımsız duruyor manikure felan gitsen oje sursen bu kadar batmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normal parmak, gözünde büyütüyorsun sadece. Bazılarının parmak yapısı ince ve uzun olur bazılarınınki ise kısa ve şişik. Birçok kişinin parmağı senin gibi. Bu laflara aldırış etmemeni öneririm.
Seni anlıyorum ama bu kadar negatif düşünme öyle bir yüreğin öyle güzel sözlerin vardır ki seni gerçekten seven aşkına ailene arkadaşlarına o parmaklar dünya güzeli gelir.
Kısa olması takma tırnağa engel değil ama arastir onu derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benimde böyle tırnakları olan bir arkadaşım var çokta sevimli duruyo bence bu kadar takmana gerek yok dalga geçenler kendi kusurlarına baksın derim sadece
Bence sen kafayi yemissin parmagin olduguna şükret mal mal arkadaslarinida takma venimde öyle parmagim var yanismasada oje suruyorum yuzuk takiyorum boş ver yani ayrica megan foxunda basparmaklari oyleymis zmakzjsk
Üzülme ve öyle düşünme, eksiklik olarak gördüğün bu yanını kapatan çok güzel şeyler verilmiştir sana, iyice düşün ve onları aklına getir mutlu ol. Sen her şeyinle olduğun gibi güzelsin ve seni beğenen bu halinle olduğun gibi beğenmeli.
Tirnaklarinin arkasindaki beyaz kisim yok etin icinde kalmis Allah yapisi bahtin guzel olsun yeter ben sahsen sana asik olmus olsam elininin tirnaginin ne onemi var kalbim kalbini sevsin yeter sen uzatabildigin kadar uzat dedigimi yap yani psikokojikmen rahat hisset yinede bir duzelme olacaktir
En İyi Cevaplar