Uzun süre işim gereği gittiğim ilk yardım kursunun bitmesiyle aklıma takılan masaj eğitimini almak istedim. Bir kaç farklı masaj tekniği alıp arasından en hoşuma gideni daha da ileri götürerk öğrendim. Masaj yapmak hobi haline geldi. (kız arkadaşıma)
Soru 1
Erkeğin masaj yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soru 2
Kız arkadaşıma neredeyse her akşam masaj yapıyorum Akşamları vücut masajı yapmaya başladığımda yarım saat geçmeden uykuya dalıyor.
Birinin size bu kadar sık masaj yapmasından çin rahatsız olur musunuz? Kız arkadaşım sözlü olarak ne olumlu ne de olumsuz bir tepki vermiyor
Soru 3
Erkek arkadaşınız siz kitap okurken, televizyon izlerken, tablette yazı okurken el, kol, ayak ve bacak masajı yapsa rahasız olurmusunuz? Ben bunu yapmaktan büyük bir keyif alıyorum. Masaj esnasında yanında oturuyormuşum gibi benimle sohbet ediyor fakat artık bu durumdan sıkıldığını dile getiremediğini düşünüyorum
Masaj yapmaktan hoşlanıyorum. takıntı haline geldi. Kız arkadaşımı sevdiğim için masaj yapıyorum fakat rahatsız olmasından korkuyorum. Her akşam olmasa da 2 günde 1 kesin masaj yapıyorum. Yatmadan önce masaj yapı ile masaj yapıyorum. şikayet etmiyor bu normal mi?
Rahatsızmısın diye sormaya çekiniyorum.
Argo olmamak kaydı ile görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Özellikle bayan olarak sizce sizce rahatsız edici bir durum var mı?
Soru 1
Erkeğin masaj yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soru 2
Kız arkadaşıma neredeyse her akşam masaj yapıyorum Akşamları vücut masajı yapmaya başladığımda yarım saat geçmeden uykuya dalıyor.
Birinin size bu kadar sık masaj yapmasından çin rahatsız olur musunuz? Kız arkadaşım sözlü olarak ne olumlu ne de olumsuz bir tepki vermiyor
Soru 3
Erkek arkadaşınız siz kitap okurken, televizyon izlerken, tablette yazı okurken el, kol, ayak ve bacak masajı yapsa rahasız olurmusunuz? Ben bunu yapmaktan büyük bir keyif alıyorum. Masaj esnasında yanında oturuyormuşum gibi benimle sohbet ediyor fakat artık bu durumdan sıkıldığını dile getiremediğini düşünüyorum
Masaj yapmaktan hoşlanıyorum. takıntı haline geldi. Kız arkadaşımı sevdiğim için masaj yapıyorum fakat rahatsız olmasından korkuyorum. Her akşam olmasa da 2 günde 1 kesin masaj yapıyorum. Yatmadan önce masaj yapı ile masaj yapıyorum. şikayet etmiyor bu normal mi?
Rahatsızmısın diye sormaya çekiniyorum.
Argo olmamak kaydı ile görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Özellikle bayan olarak sizce sizce rahatsız edici bir durum var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru uzun biliyorum fakat okuyup yorum yapın lütfen fikrinize ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel... Fikirlere açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler