ogrenciyim ve su kaplumbagasi almayi dusunuyorum. bakimi zor mu? su kaplumbagasi olanlar beni bilgilendirebilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
6 yıl kaplumbağa besledim akıllı ol ve sakın almaaaaa. Isıtıcısı kapuk yumuşaması fıröalaması göz bakımı yem çeşitliliği su bakımı belirli protein alma gereksinimi oooo. Ömrümü yedi
yaa kucucuk bir hayvan nasilda masrafli oluyo aklim almiyo :D sanki dogada kendi baslarina bu bakimlari yapabiliyolar :/ ben cok hevesliym almak istiyorm ama ogrenciyimde cok masrafa grmek istemiyorm.. kaplumbagi alsam bana verdikleri kapta baksam o kaplumbaga ne kadar yasar? sadece bunlari yapsam dayanabilir mi? alipta oldurmek istemiyorum yazik hayvana..
kedi yerine bir chow chow almak isterdim ama abartmanda yasiyorum biraz zor komsular flan. bilemiyorum sanirim bu hevesimden vazgecmeliym hayvana yazik olucak bosuna.
Cevap
0Cevap
büyük bir kap, su ısıtıcı falan alman lazım
cok pahali mi? kaplumbagi alirken bana kap vermicekler mi onu kullansam? zararli mi hayvan icin?
küçücük alan onların verdikleri büyük bir kap al
internette okudum ozel mavi isikli lamba lazmmis guneslenmeleri icin. bunlar gerekli mi? bn cok fazla parada harcamak istemiyorm acikcasi burda 30 tlye geliyo bir kaplumga. malum ogrnciyimde..
gerekli, yoksa sağlık sorunları çıkabiliyor hayvan bakmak istiyorsan bütçeden kısmadan bütün gereksinimlerini sağlamalısın oyuncak değil canlı sonuçta
evet haklisn. sanirim hevesimden vazgecmeliym. oldurmek icin almis olucam resmen eger masrafli olmasini istemessem
Zor ya boşver 😂
cok hevesliyim ama :D bakamam mi cok mu zor? :/
anliyorum sagl yinede :D
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar