Okuyacakmış gibi varsayıp buraya yazın, olur mu ❓
Buradan O'na demek istediğiniz ne var?
Bana gelirsek bi' o bile yok. 😂
🔚
Buradan O'na demek istediğiniz ne var?
Bana gelirsek bi' o bile yok. 😂
🔚
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum , belki de beni tanımıyorsun bile ama seni çok seven birisi var. Belki bu satırları hiç okumayacaksın veya hiç sevemeyeceksin beni ama sorun değil böyle olması gerekiyormuş. Benim tenim senin tenine hiç deymedi , ellerin ellerime deymedi , kokunu hiç alamadım , sarılamadan sana bir kez ama çok sevdim , bir gün sarılacağım olasılığına tutunarak sevdim seni. Hiç tanımadığım birine aşık oldum. Bugün baktın ya yine bana şu umut veren alttan bakışlarınla , ben bu gece uyuyamayacağım. Yastıklar , tavan ve tüm gökyüzü ismini fısıldayacak bugün bana , bakışların kazınacak aklıma. Sen çok mükemmelsin , bende öylesine biriyim. Beni sevebileceğini düşünmek galiba en büyük hayalim , çünkü sen beni sevemezmişsin gibi geliyor , ben senin yanında olmazmışım gibi. Hem ben cesaretsiz kızın tekiyim , sen karşımda dikilirken gelemem ki yanına , söyleyemem. Aşk cesaret gerektiriyor ve ben korkağın tekiyim. Bazı zamanlar adımlarıdır istemsizce sana yaklaşıyor fakat sonra ne yapıyorsun sen diyip geri çekiyorum kendimi , o an sarılacakmışım gibi geliyor sana ama sonra aptal diyorum kendimce , Nasıl sarılabilirim ki sana? Kalbimin bu kadar hızlı atmasına , titrek ellere alışık değilim ben , bir insanın yüzüne baktığımda birini birdaha böyle sevemem demeye alışık değilim. Aslında ben yanlış zamanda doğru kişiyi buldum galiba. Sen bundan 1 yıl sonra arkada bıraktığın kişiyi farkına varmadan çıkıp gideceksin ve tesadüfler bile bir araya getiremeyecek bizi. Belki yıllar sonra karşılaşırsak bir sokakta , yine severim seni. Nasıl güzelsin sen öyle , nefret ettiğin kusarlarına bile deli divaneyim ben. Her akşam bacaklarımı balkondan sarkıtarak gökyüzünü izlerim , mevsim fark etmez bunu her zaman yaparım ve adam biliyor musun bilmiyorum fakat seninle aynı yıldızlara bakmak bile diken diken ediyor tüylerimi. Belki hiç gezemeyecek ellerim saçlarında , diyemeyeceğim bağıra bağıra yüzüne seni seviyorum diye ama bil bunu seni çok seviyorum.
Söyleyemem deme. Kafanda büyütmüşsün. Ama gidip söylemelisin. En fazla reddeder. Bunu da kırmadan yapar.
Mutluluk seviyen:5
Reddetse:3 zamanla tekrar 5
Kabul etse:10
Yaptıklarının pişmanlığı bir gün geçer ama yapmadıklarının pişmanlığı ömür boyu sürer.
Şu yazı muhteşem bir aşkın ifadesi. Kendine yazık etme. Şu yazıyı mesaj olarak direk at yani hemen. Ona bir şekilde söyle sonra bana yaptım diye mesaj at
@KürşattTarıkk çok haklısın , çok teşekkür ederim 😔 Evet söylemem gerek ama yapamıyorum işte o çok mükemmel geliyor ne biliyim görünce bile kekeliyorum karşısına geçip konuşmam gibi geliyor , bana bakmazmış gibi.
hayat pişman olmak için çok kısa 😖
Seni köpek gibi özledim. Bu kadar erken mi gitmek zorundaydın? Cennet koktuğumu söyleyip ardımdan cennete gitmek ve beni sensiz bırakmak yakıstı mı sana ya
Cok sevmistim onu ve halada seviyorum o hic sevmedi beni yillardir her gece her gozumu kapattigimda hala seni goruyorum. hala her gece her aklima geksiginde agliyorum. beni gecelerimi hayatimi gelecegimi hayallerimi caldin dunyami yiktin gelecegimi yiktin kotu aliskanliklar edinmeme neden oldun ama olsun halada seni seviyorum. Her gece ruyalarima giriyorsun o kadae guzel ruyaki sanki gercek taki uyanana kadar keske uyanmasaydim diyorum. ama koyuyor be sevilmemek, cok acitiyor ve gecmiyor. evlenmeme karari aldirttin bana. ama olurda evlenirsem eger kizima senin adini koyacagim...
Bu kadar hırpalama kendini
@KürşattTarıkk olmuyor
OoOo piti piri
Piti piti
Gülen varsa ses versin 😢
Cevap
24Cevap
okuyacak zaten :D heey sevgililer gününde ne yapıyoruz? :)) @Sé_fuerte
ayağıma çağırdığım sonucuna nasıl vardın anlamadım doğrusu :) ben bana gel bize gel diye bişey demedim ki Ankaraya gel dedim bu senin tercihin ve bu bir teklif, istersen gelirsin benimle görüşmeden geri dönebilirsin istersen gelirsin burda batıkentte kalırsın.. ayağıma çağırsaydım eğer şöyle derdim sevgililer gününde bana gel.. bunda haklısın bu ayağa çağırmaktır ama ben kullandığım cümleleri önce düşünür sonra yazar sonra gönder tuşuna basmadan bida okur sonra bida okur sonra bida okur sonra bida okur sonra bida okur sonra bida okur nese o kadarda değil canım hemen göndere basarım gönderirim :D :D @Sé_fuerte
Mukemmel bir kitapti stephen king yane boru degil bence beyin kivrimlariniz calissin tirsiyim diyosaniz okuyun stephen king o
bende olmayan O na sesleniyorum :
bire insafsızın oğlu bekleye bekleye kuruyup gidecem gel artık geliyorsan başlatma babanın şarap çanağına haaaa :/
Guzel kizlardan baska kimseye bisey demem ben 😎 :D
Daha ne kadar koşmaya devam edeyim ardından hem de yalın ayak?
14 şubata yakın beni hatırlamayın eski sevgililerim.. Ben sizi unutali çok oldu :))
Ben dede yokki be yazıklan bana sevin beni az be nolcak deneyin be he nolurlan :)
Sakin bir baskasini seni sevdiğim kadar sevme, çeker gider dayanamassin!!!
Senin aşk sandığıni biz esra erolda hergun görüyoruz derim :-@
İsilay seviyorm kiz seni
😍 sabah erken kalk Skype gel özledim yüzünü göreyim azıcık :)
''O'' ya derken =/
''O''nun bi'sürü açılımı var asdf
Tülay seni çok seviyorum ne olur dön Tülay 😂😂😂😂
Tülay seni çok seviyom nolur geri dön
Tülay in bekleyeni çok gizli 😔
O diye biri yok
#Türkerkeğii
Telefonun başında çaresiz bekliyorum arasana mgg
seni seviyorum bebeğim <3
Vazgectim hulog senden
Değerimi anladığında değerin bitmiş olacak
Bisküvimi getir unutmaaaaa
Söylenmemiş ne kadar çok söz var aramızda!!!
Mutlu musun be şimdi zalımmmm
Alekta movik movik.
tekrardan hadi ordan git kjskljs
selamm huhuuu naber kız
kelimeler yetmiyor malesef
İyi ki varsın 😊
I miss you...
affet beni aşkım (:
Kapağa bak
Hiçbir şey.
Çayı koy
Senı çok özledim