Bu lafları söyliyenler var ama ilk Cumhurbaşkanımız'a söylenen laflar ya da en büyük şey T. C2nin kurucusuna hakaretten ceza alınmıyor ama 12. Cumhurbaşkanına hakaretten herkes iceride sizce de yıkabilirler mi?
o anıtkabir 2023 yılından sonra yıkılacak bilginize.. ve kimse hiçbirşey yapmayacak hatta yıkmak için yardım edecek herkes çünkü gerçekler bildiğiniz gibi değil.. tarih araştırmasına girin son 100 yıl tarihi bize okullarda hep yanlış öğrettiler avrupadaki türk tarihi ile burdaki uyuşmuyor
bak şimdi ben yıkarım dedimmi sana ben araştırdım internetten baktım ve ozaman tarşhçiler tarafından yazılmış kitaplar okudum anlatabiliyormuyum 100 yıllık dokunulmazlık var o yuzden mustafa kemale dil uzatan hapis cezası var kalkacak diyorlar ceza kakınca haliyle gerçekler ortaya cıkacak diyorlar ben demiyorum tarihçiler diyor bunu
evet osmanlı tarihide doğru değil kitapları kim yazıyor senin lisede okuduklarını orta okulda unide hiç düşündünmü araştırdınmı bu adamlar kim diye? tabiki hayır çünkü aklında yoktu şimdi eline bir tarih kitabı al ve yazarını araştır kesinlikle ya ingiliz ya yahudi ya da fransızdır kökenleri isimleri türk ama asıllları yabancı onlar bizlere empoze ediyorlar geröek tarihi saklıyorlar senin atanı osmanlıyı bize kötülüyorlarki osmanlıyı kşmse sevmesin diye.. hepsi yalan inanma tarihe gerçek tarih bildiğimiz gibi değil selerce bende okudum ama boş okudum
Atatürk'ün yazdığı tarih kitapları var bu bir 2. ise Atatürk olmasaydı kitabını oku onu kim yazmış biliyormusun Cemal kutay sen kulakdan dolma şeylerle karşıma gelme.
Anıtkabirin yıkılması dahi söz konusu olmamalıydı. bir de bunu eyleme döker de başarılı olurlarsa bir gün, geride kalanlara yazıklar olsun derim artık. Atanın yattığı yerde kemikleri sızlıyordur yeterince zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anıtkabir'i yıkmak yürek ister, kimse dokunamaz oraya.
Oluye saygi diye bisey var. Kim olursa olsun mezarina dokunmamali. kanunlarini yik inkilaplarini yik bence problem degil. Zaten bu kanunlarin bizim cografyamizda, bizim kulturumuzde yeri yok Mezar sembolik bisey yapiyorsaniz devrim yapin bir deviri bitirin artik. Turk gibi yasayalim Turk gibi olelim. Biraz avrupali biraz Arap biraz Turk ne oldugumuz belli degil. Yari dindar yari laik abuk sabuk bisey olduk
mesela önce ahşap tarihi binalar yanlışlıkla yakılacak, sonra gecekondular yıkılacak, sonra parklara avmler yapılacak, orman içine köşkler yollar vs derken gelmez sıra ona :D
En İyi Cevaplar