dizden ne kadar yukarda olması normaldir
KISA BOYLU KIZLAR NE GİYSİN ?? (lütfen saçma sapan cevaplar vermeyin)
dizden ne kadar yukarda olması normaldir
bence kısa boylu kızlar baldırlarını gösterecek şekilde giyinmesin ya da açık giyincekse biraz diz üstü olsun.(böyle olunca biraz uzun gözüküyorsunuz.Üst olarak gömlek çok body tarzı vucudunuzu sarmalayan yani bol olmayan şeyler giymeniz daha iyi olur yani şöyle demek en uygun olur kısaysan kısa şeyler giy
dış görünüşüne göre değişir 2 ablamın boyu da 162 ama biri giyinişinden dolayı daha uzun duruyor ve bacakları ince uzun duranın demek istediğim bacaklarını incelt ve diz üstü etek giy bacaklarını ne kadar açarsan o kadar uzun durursun ıvana sert dediydi ordan duymuştum :D
Kapri pantolonlar veya dizin bir cm altında olan etekler uzun boylularda bile daha kısa algılanmaya neden oluyor. Gömlek konusunda beyaz gömleğiniz yoksa önce beyaz gömlek alın. Renkli veya desenli pantolonlarla her zaman giyilir. Daha sonra renklilerini alın. Öncelik beyazda yani:)
Topuklu ayakkabı giy üstüne de bol paça ayakkabıyı kapatıcak şekilde pantolonlar bacak boyunu uzun gösterir. Örn; link
Cevap
9Cevap
Düşük bel pantolon kullanmayacaksın bir kere. Kapri falan da yok kısa şort giymen gerekli.
Çoğunlukta elbise öneriyorum. Tayt giyebilirsin gömleğin ön tarafını içine salaş bir şekilde sokup arkası dursun öyle. Amaç bacak boyunu uzatmak.
bol paça demişler de bol paça iyice kısa gösterir yahu. dar paçayla platform topuk iyidir. topuklu ayakkabın görünsün, şık durur hem
Skinny pantolon,dolgu topuk ayakkabı,vücut yapına uygun t-shirt ya da body..Gömlek seni olduğundan kısa gösterecektir..
orta ebatlarda kesilmiş pileli deli gömleği yakışır diye düşünüyorum. yok tipim değil dersen o zaman istediğin ebatta oduncu gömleği tavsiye edebilirim. iyi seyirler...
topuklu ayakkabı ve onu kapatacak pantolon eğer ayakkabın görünürse kısa olduğun apaçık görünür
İspanyol paça güzel yakışacak şekilde pantolon , üstüne güzel duran gömlek olabilir görmek isterdim :D
ikisinden de al kot şortla filan giyersin bence öyle güzel oluyo,yazın ama
Vay be yaz geliyor cidden :D Diz seviyesinde değil kesinlikle dizin 3-4 parmak yukarısında olursa çok yakışır. Kapri boyu keser der herkes ama hiç de öyle bir etkisi yok.
Anlatılmazki bu, sen link at biz olur veya olmaz diyelim..
diz kapagından azııcık yukarda olması bıle yeterlıdır .
Dizinden yukarda kısa şeyler giymelisin. Diz altı kısa gösterir.
Kapri daha kısa gösterir
bıraz mını gıyersen daha uzun gorunursun
ekoselı renklı gomlekler alabılırsın
uzun topuklu ayakkabı ne oalcak :D
boy kilo kaç?
beyaz gömlek al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar