Sessiz sakin bir yerde yaşamak mı yoksa kalabalık bir yerde yaşamak mı? Hangisini tercih ederdiniz sessiz sakin kafanızı dinleyeceğiniz yerleri mi seversiniz kalabalık eğlenceli yerleri mi? :)
Sessiz sakin bir yerde yaşamak mı kalabalık bir yerde yaşamak mı?
Her iki yerse zamanla sıkar hani sessiz sakin yerler de insan kendisini dinler ve duygusallaşır derinleşir. Kalabalık yerde yaşarsa da yüzeysel düşürür yüzeysel şeyleri dert eder. Mümkün ise her iki yerde de yaşayan birisi çalışmalı ve hayat şartlarını yükseltmeli ve istediği yere gidip gelmek için maddi imkanı yaratmalı. Ben çiftlik evinde yaşıyorum şehire 20 dk ama işte yalnız biriyim ben kitap okumak ve Spor yapmak ve iş güç dışında monoton bir hayatım var. Dokunsan ağlayacak durumdayım :(
Canımı sıkmıyorum belkide şehirde olsam okusam entelektüel birikimim olamazdı. Birde işler yoğun ve tek çocuğum buda zor ya. Duygusal biriyim ama çok sert maço duruyorum :) hatta asık suratlı değilde sert durduğumu soğuk ruhsuz olduğumu söylerler. Sonradan tanıyanlar şaşırıyorlar :) Az konuşan çok düşünen az gülen biriyim. Çocuklarla bir araya gelince yüzüm gülüyor :) bacaklarıma sarılan çok çocuk oluyor :)
Ne güzel birisin sen o zaman özellikle çocukların sevmesinden , ısınmasından anlaşılır :) Sen böyle iyi yürekli ol da mutlaka mutlu edecek bir sebep olur :)
Bende anlamıyorum ki hani tanımadığım çocuklarda dükkanda müşteri çocukları anneleri babaları da şaşırıyor :) abi deyipde 3-4 yaşında çocuklar genelde ve çok soru soruyorlar :) anneleri babaları senin yaşında kuzenlerini sevmiyorlar diyorlar :)))
Yok olur mu melek onlar ama , bizim gibi konuşarak anlaşarak tanıyamazlar birini o yakınlığı hissederler ancak ve bu tabiki daha değerli , önemli :) Çok teşekkür ederim gerçekten :)
İlk defa senden öğrendim ya öyle mi :) Mutlu oldum bak şimdi :) Ben çocukken büyüklerden hep kaçardım 2,5 yaşımdan beri bilirim 4 yaşında okuma yazma öğrendim televizyon karşısında merak ettim de çocukken de köydeydik ve yaşıtım olmadan büyüdüm çocukluk arkadaşı denen bir anı yok bende o arkadaşlığın kadrini kıymetini bilmem ki :) İşte 5 yaşındayken baba silgi al dedim marketçinin kızları dikkatini çekti kucağına aldı birisi anam utanıyor da bu dediler habire sevdiler valla çok gerildim yüzüde kızardı deyip tükürüğe boğdular 4-5 kız :)))
Dediğini dikkate alacağım büyünce kendimden büyüklerle anlaşıyorum kadını erkeği genellikle hep büyükler ama çocukken de çocukluk arkadaşı denen bir şey olmadı. Ve hep kaçardım büyüklerden yabancı bir büyüğüme bir gence gitmeye korkardım kızlara ise uzaktan tuhaf tuhaf bakardım utanırdım kızlardan :)) 5 yaşındayken 10 yaşındaki kızı görünce :))
Sessiz sakin kitaplar olsun birde soba üstüne demlik elektrik bile olmasın sadece ben modern olan herşeyden uzak sadece bir sedirin olduğu bir kulube gerçekten buna ihtiyacım var.
En İyi Cevaplar