Evet fikirleriniz nelerdir? :( offfffffff
Arkadaşlar namaza baslicam ama yazın kisa sort giymeďen edemiyorum fikriniz nedir?
Arkadaşlar namaza baslicam ama yazın kisa sort giymeďen edemiyorum fikriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer peygamber efendimiz yazın calışırken terlemiş ve uzun örtü örterler üstüne biliyosundur şu hacı kıyafetleri gibi terlediği icin o örtüyü ayak bileklerine kadar cekmiş arkasına sert bir tekme yere kapaklanmış bir bakmış arklasına kimse yok sonra bir ses ben azrail Allahın elcisi beni seni uyarmam icin gönderdi yaptığın iş haramdır demiş yani bir erkeğe bile böyle şekilde yasaksa sen düşün bu sadece kadınla alakalı değil
namaz bir borçtur.. şortla alakası yoktur.. yalnız , namaz kılarken örtünmelisin tabii ki.. sonra giy şortunu çık , o ayrı bir olay.. onun günahı sevabı hesabı farklı.. ama namaz bir borçtur.. tek bir vakti mazeretsiz kaçırana 80 yıl cehennem azabı göreceği bildirilmiştir, ağır şekilde hem de.. namazın hesabı ayrı sorulacaktır.
sen yine namazina devam et ama diyosan giyimimide yavas yavas kapatmak istiyorum ilk basta sort yerine kapri sonra pantolon tsirt de ole ilk yarim kollu giymeye calis baslarda zorlanabilrisin ama sonradan alisiyosun hatta kisa giyince kendini ciplak gibi hissediyosun
ama 5 vakit kılıcaksan başını kapatmak zorunda değilsin oda ayrı bir şey şortla gezip Abdest tutanı ya da Namaz kılanı duymadım kardeşim inşallah hepsi içine gelir nefsine yenik düşmezsin laıkıyla yaparsın İbadetini
Cevap
37Cevap
Namaz başlıcaksan kısa şort giymek ne alaka ya kapan tamamen herşeyini allah için yapıyorsan şort giymessin ya da şort giyip heryerini erkekelre göstermek için yaşamak isrersen şort mini etekle çıkarsın karar senin ama namaza başlıcaksan hepsini terk etmen lazım hem namaz kılmak hemde oranı buranı açmak ne alaka
bir tarafın allah diğer tarafın yallah demesin. Şort giyiyim bir taraf'dan namaz kılıyım yok. Allah'ın dinine saygın olacak ya dine uygun giyineceksin namaz'ını kılacaksın ya da hiç kılma daha iyi kusura bakma ama evde namaz kıl yazın git dışarda şortla gez olmaz öyle.
O bendede var. namazi bosladim gerci Allah affetsinde. bir ara 6ay 1 sene kadar namaz kildim ama giymimdende taviz veremedim😕Antalyada otelde havuza gidiyordum, namaz vakti kosa kosa odaya namaz kilmaya. nasil bir zitlik bendeki anlamadim ki
Bende istiyorum namaz kılmayı ama başladıktan sonra kapanma gibi bi' niyetim yok. Böyle bi' şartta yok bildiğim kadarıyla. Namazını kılarken buna uygun giyinsen yeterli.
Açık olupta namaz kılan bayan arkadaşlarım var. Tabi bu biraz zahmetli oluyor, namaz için yanında birkaç parça elbise bulunduruyorlar sürekli. Sende bu şekilde yapabilirsin.
olsun basla herturlu. sortu giymeden edemiyorsanda giy. ama kimsey namaza basladim deme. bir zaman boyle yasa sonra sorta ilgin ilahi bir sekilde azalacak zaten 👍 net
Canım çarşaf giyip fahişelik yapanda var, şort giyip sevgilisinin elini tutmaya utananda. Namus kıyafetle değil, davranışla karakterle beliren birsey. Sen namazını kıl şortunu giy. Ama şortu ne niyetle giydigine bağlı 😉
Namaz Allah ın en şiddetli emirlerinden biridir..
oruç , zekat, hac gibi tam tesettürlü olmakta Allah ın emridir..
Allah ın izni ile namaz başla..
yavaş yavaş şortları bırakırsın zaten..
Allah yardımcın olsun
yavaş yavaş şey yap sende mesela şort yerine kapri felan
Canim o senle Allah arasinda bir sey namazini kilarsin o ayri ama acik olmanda bir skubti yok yani namaz kiliyosun diye kapanman gerekmiyor
Bence kisa şortu unut hem namaz kil hem bacaklarini sergile olmaz
Bir tane rahat etek ayarla kendine.
Namaz kılacağın zaman üzerine giyiver.
namaz kılarken örtün normalde nasil giyiniyorsan öyle giyin
Sen evinde giy yine sortunu kılarken eteğini giyersin
Bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri de feda etmek gerekir. Bazen bir güzel gitmeden diğer güzeli getiremezsin.
bak canım sunu söyliyim sana. o şortu giyiyosun elalemın şerefsizleri senın hakkında neler düşünüyo farkında mısın?
Allah ile arana mı girelim? İkiniz arasında bu işler.
Olsun. Sen yine de basla namaza. Kildigin namaz zaten seni degistirecektir.
Namaza başla sakın şeytan seni kandırmasın yanında etek taşı ama kapansan daha iyi olur dua et
Boşver islam kadına değer veriyomuş öyle diyolar :))
namaz kılarken kapalı giyin bitince tekrar şortunu giy o zamn
Giymeyeceksin Namaz Kılan Herkeste Müslüman Değil Namaz Kılmayanlarında Oldugu Gibi.
Ama İslamın Hükümleri Kesindir.!
Dosdoğru kılınan namaz insanı kötülükten alıkoyar tabi bu zamanla doğru namaz bütün farzlarını, vaciplerini sünnet ve müstehaplarını yapmakla bozan şeylerden ve mekruhlarından sakınmakla olur
Bilemiyorum kanks o an namaz kılmıyosun ama tabi açık olması günah sayılıyor diye biliyom kanks
Kil yinede zamanla giymezsin zaten vazgecersin bir sekilde
kısa şort giy ama namazda kıl sıkıntı yok önemli olan içteki ibadet
başka şeyler engel olmasın.. sen namaza başla.. inş. onun kazandırdığı olgunlukla şort giymekten de vazgeçersin zamanla...
Bu namaza engel olmaz. Kendini bu kadar sıkma. Aşama aşama düzelir.
millet ne sıcaklarda başını heryerini örtüyo sende yap
Yaninda uzun etek bulundur sortun üstüne giy bu mu sıkıntı
Ne demek giymeden edemiyorum giymezsen çok mu şey kaybetceksin sanki giymeyiver
2 metre 20 santim boyu olan bir adam gibi şort al o sana pantolon olur zaten. Sonra yallah camiye
Namaz farz, kılarsın kulluğunu yerine getirirsin.
Şort mahrem yerlerini açmak göstermek haram günahkar olursun.
sen yine de namazını aksatma
G. t pardon cehennem korkusu
Bir şeyin tamamını yapamıyorsan tamamı terkedilmez
Neden edemiyosun sortsuz anlamadim
Niye sort giymeden duramiyormuşsun. Saçmalık.
etek tarzı bir şey giy daha ferah olur :)
Evinde giy. Evinde giymene kim ne dicek?
Cehennem de sıcak...
Önemli olan niyet biliyorsun
bu bir bahane olamaz
amann benane takıl sen
birinden vazgeçmek zorundasın
Allahın karşısına veya dışarıda öyle çıkma yeter
Bence itici duruyor giycek başka biseymi yok
Allah kurtarsin 😂
Susluman olursun
içinde ne geliyosa
Troll soru bu
Keyfin bilir.