Sanki siyah beyaz filmdeki gokkusagi benim.
Ne demek istenmistir..
Ne demek istenmistir..
farklı renkler bile olsa siyah ile beyazın tonlarını taşıyor yani atıyorum doğru değildirbüyük ihtimalle ama siyah kötü bişey bu belli mavi yibile siyah olarak görüyo demek kihep kötü ya da hep iyi ( beyaz) olarak görüyo hiç neşeli bişey yok hayatında
ağır küfür içerir gök kuşağı boydan boya renklı sekılde bilmem sana ne yapsın demek
bir git gözünü seveyim ya.
anormalmiş gibi düşün, siyah giyinmek normalse siyah giyinen insanların içinde florasan renkler giyen biri düşün , normallik içinde anormal olan, hep dışlanan da denilebilir, tuhaf karşılanan
Yani herkesten farkliyim herkes kan ağlar ben Gülerim gibi bir şey
Cevap
22Cevap
dünya çok acımasız..
şiddet, terör, savaş, tecavüz, cinayet, açgözlülüğün ve nice kötülüklerin olduğu bir dünya her ne kadar renksiz bir film gibiyse, ben o dünyadaki bir renk değil birçok renkleri barındıran umut gibiyim... demek istemiş bence.:)
takıl bana hayatın renlklensin demiştir
fazla takılma gökkuşagına dönersin demiştir
eig isiyoremmm :)
Zamanında güzel olan ne varsa artık gerisinde hiçbirşey barindirmiyor yani sönük herşey umutsuz ve solgun
Ben çok farklı biriyim , ben filimler de baş rol oyuncuyusun , ben egusu yüksek biriyim vs.
Güzel söz. Herkes sıradan tekdüze ben deli dolu ve farklıyım demek istemiş
Anlami binlerce dansoz var agggh acitti bu ozur dilerim herkesten
her şey kötü durgun ben iyiym renkliyim heyecanlıyım
dünyası kapkara iken, içinde rengarenk herşey var :)
Adam diyor ki
Umudum yok siyahlarin. Içinde aydınlık gibiyim
o kadar güzel biriyim fakat kimse beni fark edemiyor.
anlamı
Durgun ve dingin herşeyin tek düze olduğu ortamda sadece eğlenceli olgun benim demektir.
No.1'in sözü ^^ Bütün karanlıklar içindeki tek umut ışığıyım gibisinden bişey demiş olsa gerek
Ne kadar renklide olsan siyah beyaz olmaya mahkumsun f*ck the system
Mutluyum ama bir şeyler eksik demek istemiş
ne demek istediğini fakat lugatın yetmedi :))))
çok güzel bir sözmüş yalnız. kim söyleid.
Şarkı sözü. No.1 yani can bozok'un şarkısından. Rapçı kendisi. Onu dinliyordum, sorayım dedim.
çok güzelmiş.. gökkuşağı rengarenktir. siyahbeyaz bir resimde gökkuşağının tek bir rengi vardır: gri. gökkuşağı bütün ihtişamına rağmen siyah beyaz bir filimde tek renk görünür.
Yani bütün güzelliği kaybolur gibi bir anlamda mi çok güzel acikladiniz fakat benim kafam geceleri basmıyor kusura bakmayin 😂
kendimi karakalemle çizilmiş bir gökkuşağına benzetrim. altımdan geçen hazine bulur der salih abi.
karanlık hayattaki renkli hayal :)
Farklıyım demiş herkesten her şeyden
O kadar etkisiz, o kadar görünmez.😊
Güzelliginin hiç bir önemi olmadıgından bahsetmiş.
aslında çok renkliyim ama sen göremiyorsun demek
Yani yok gibi 😱 var ama belli değil ki 😐
Lgbt üyesi olabilirr
Bisi denmedi sacmalarken demis heralde jsjsjs
Evlenelimmi diyor
Ay ne kadar komik 😒
Yani o kadar bu dünyaya ait değilim
gece parlayan ışıksın yani
hayatıma renk katanım demek istemiş
hayat boş pompala coş demek istemiş
bir anlamim yok diyordu şair
Rengarenk digerlerinden farkli kiliyo