Neden insanlar sevdiğine kıyamaz eliniz sürmez derler ama ilk cinsel deneyimi aşık oldukları kişi ile yaşarlar?
Cevabın nedir?
Genelde ilk başta kıyamazsın dokunamazsın üstünde titrersin.Ama belli bir zaman geçtikten sonrada sahip olmak istersin senin olmasını istersin sana ait olmasını istersin istersende sonu ne olursa olsun sever bırakmaz ve kıymazsın
(kıyamazsın kelimesini biraz daha acarsanız daha iyi olur)30 Yorumla
+1 yılİnsanların her bir olayın her iki ucu içinde sözleri vardır. O an işine geleni seçerler. İyi insan lafının üstünede gelebilir, iti anıp çomağı da hazırlamış olabiliriz. Aşık olmadığın biriyle yaşamanın ne anlamı var ki? İnsan sevdiğinin önce ruhuna kıymamayı öğrensin!
40 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu kıyamamak değil de kızın değerleriyle alakalı olabilir.erkek sevdiği kızın için cinselliğin önemli olduğunu bilirse aşık olduğu için onu üzmemek adına dokunamaz bile.ama kız için bu ilişkinin bir parçası ise yine erkek aşık olduğu için en çok ona dokunmak ister.
00 Yorumla
ellerini sürmeye kıyamazlar ama kalbini cokda güzel kırarlar.bunlar seksi acımasız bişey hakaret ve dayagı cennetten çikmış sanan cahil insan söylemleridir..iyi seviyorsa kıymasın dokunmasın kardeş kardeş yatarlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılher Sevgili yatağa girmek zorunda gibi konuştun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Kıyamamak ? Bu zihniyeti ben anlamıyorum işte. Kötü bir şey yapmıyorsun ki, adı kıyamamak olsun. Bunu söyleyenler genelde, her sevgilim versin ama karım bakire olsun mantığında yaşayan insanlardır. Benim gözümde de hiç değerleri yoktur.
10 Yorumla
+1 yılBirbirine aşık olup, iki kelime etmekten aciz ve saman gibi beyin taşıyan, yaratıcılıktan yoksun insanların mottosudur bu..
Aşk, böyle korkakların elinde... Cık, olmaz..00 Yorumla
+1 yılyalandır külliyen :D
bölünerek çoğalmıyoruz sonuçta
ayrıca evlilik yada masturbasyon kurtarmaz kimseyi.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılneden olsun sevdigi ve deger verdigi icin.. insan böyle seyleri bir insana karsi hissediyorsan, ona zaten kiyamazsin ki, ne olursa olsun..
00 Yorumla
+1 yılsoruyla açıklama arasında bağlantı kuramadım.özel bir anı aşık olduğun kişiyle yaşamak ona kıymakmı oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. yoooo, öyle bir durum söz konusu değil, olabilirde olmayabilirde.
00 Yorumlabence saçma bişey nası üricez ozaman ewlenenler birbirini sewmiyomu :D
00 Yorumlasevdiğine nikahsız kıyamaz.
10 YorumlaSen de yaşarsın üzülme.
00 Yorumla
+1 yılçunku onlar kıymetlıdır onun ıçın.
00 Yorumla
+1 yılsürebilir ama nasıl bir sürmek olduguna baglı :)
00 YorumlaCinsellik kıymak demekmidir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım