@Coffein İçimdeki savaşı anlatmam gerekirse Gollum'un yüzüğe olan saplantısı hafif kalırdı. Sabah kalktığımda Ivan Drago'yu yenmiş Rocky gibi gururluydum. - Doktor, neden sırıtıyorsun, sabah sabah - Azmettim gece çikolataya girmedim. - Abi sen bu azimle Nobel Fizik alanında ödül alacak adamsın.
Bu kafa neyin kafası bilemiyorum ama Cartman ile Bart Simpson arasında bir şey olmasından korkuyorum. Ne güzel ki sizi güldürmüşüm. Zaten palyançoyum ben.
Dış ses : Siz bizim öküzün kabalığına aldırmayın. Kanına yeteri kadar kakao karışmadığında asabi oluyor.
@Coffein "Dervişin fikri neyse zikri de odur" derler. Lakin Khal Drogo pek bir yiğit adam ama geçen biz bununla rakı-balık yapalım dedik, hayvan balık çiftliğini yedi. Yetmedi yunusları da şişe takmaktan bahsetti. Sohbeti hoş bir arkadaş ama Antalya'da açık büfeye dalan yerli turist gibi davranıyor. Siz bu sevdadan vazgeçin. Doyuramazsınız bunu. Ömrünüz mutfakta yemek yaparak ve bulaşık yıkayarak geçer. Bi' de Khaalesi bacıya ilk sezonda fena şeyler yapıyordu. Kıza öküz gibi davrandı. Siz bundan daha iyisini bulursunuz, umarım.
Beyaz çikolata sevmiyorum artık. O eskidendi. Dark çikolata olsun. Sütlü de kabulümdür. Lakin kalan kiloları da atayım ondan sonra belki yerim. Fit olmak lazım. Siz neli çikolata seviyorsunuz?
ahahah graham sesli güldüm surda, ömrüm mutfakta gecmez bu isten anlayan erkeklerde var merak etmeyin. Öküz ruhlu olmucak tabiki dis iceriye yansirsa olmaz. Bitter severim.
Hacı Abi, sana çikolata yok. Biz sana atıl kurt mu dedik, gel katıl deriz. Lakin gelirken bize scotch getir. Ben bitter seviyorum (Külliyen yalan ! ne olursa seviyorum) @Coffein bitter seviyor. Bize Laphroaig ile, Glenfiddich ile gel. @Coffein, İçkiyi de Hacıya aldırırız. Sonra ona içirmeyiz. Arabayı da ona kullandırırız. Hahaha. Hatta çorbacıda hesabı da ona ödetiriz. Dünya bize güzel.
Tamam ya, bizi sevecek, bizim sohbetimizden rahatsız olmayacak yeni bir Hacı Baba buluruz kendimize
ORDULAR, İLK HEDEFİNİZ KÜBA !
Hücum...
Ve o güzel insanlar güzel atlara binip gittiler...
@ArtistSerseri nin payi zaten yukarida @DoctorGraham ickileri bittere degisirim, küba sana yakin degil, biz Iskandinav adalarina gidelim, soguk olsada.
En İyi Cevaplar