Saçtan, vücuda; vücüttan herseye nasıl olurlar? Kişilik olarak, fiziksel olarak? Yardım bekliyorum :)
Cevabın nedir?
Ben Azerbaycanliyam. her bir milletin guzel ve cirkini akilli ve akilsizi var. genel konushmak cok sacma. ben yurtdishinda kaldim bir komshu da vardi azeri aile. amma ordaki insanlar bizim ikimizin de azeri olmasina inanmamishdilar cunki o tam farkli ben tam farkli. bizim milletde fizik olarak almanlar gibi sarishin olan da var araplar gibi siyah olanda var... psikoloji de oyle😊Kocasini cok seven de var sevmeyen de... bunlar millete bagli diyil.. insanlar farkli. amma cok turk kadin gibi cocugu babaya verip gidip hayatini yashamaz. cocukla nefes alir cogu... birde cogu bakimli... amma hic bir zaman gorduyunuz 1yuz karasi icin tum milleti kotulemeyin. cunki Azerbaycan kadinin ismini 1-2 tane aptal batiramaz...
255 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi konuştun
- +1 yıl
Merhaba?
- +1 yıl
Helal kardeşim türkiyede gerizekali yok adini bilmeyen cahil kadın var
- +1 yıl
Azeri kızlarla tanışmak istiyorum.
En İyi Cevaplar
- Saç Bakım konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılsiyah iri gözlü , beyaz tenli. güzel kalpleri olur :) namuslu, sabırlı, dayanıklı olurlar. Ailelerine çok bağlı olurlar. Ve en önemlisi çok güzel anne olurlar, evlatlarıyla nefes alıyorlar :). Onlar için aile kutsaldır. Kolay kolay boşanmak yok. (Genel olarak söyledim) . Böyle.. :)
2614 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle sana katılmıyorum.. ben geçen sene azeri bir kızla ewlendim. ve ewlenmeden önce hep bana Allahtan kitapdan bahsederdi. ailemi çok isterdi. ama ewlendikten sonra ailemi istememeye basladı annemle görüsmemi istemedi sadece kendi anasını istedi. bu bir sene içerisinde bana kan kusturdu we hiç bisi ortada yokken bosanmak istedi. Sizi köpek gibi kullanmak isterler eger size istediklerini yaptıramazlarsa hemen bosanmak isterler. riotrap@hotmail.com benim facem ekleyin ne olduklarını diyim.
- +1 yıl
aynen hanımefendi doğru söylüyor genelleme yapmayalım:(
- +1 yıl
Azerbaycan candir ya gercekden seviyorum onlari :)
- +1 yıl
- +1 yıl
beyaz olmazlar esmer olurlar
- +1 yıl
azeri qadinlar ag deyil
- +1 yıl
@Arzu_cici beyaz degilier
+1 yılBelirli süre rus etkisinde kaldıkları için Kültürümüz yozlaştırılmış olabilir ama yorumlarda aşırılık olduğunu düşünüyorum sonuçta biz nekadar Türksek onlarda okadar Türk bu belirsizliklerden dolayı bende kendilerini çok merak ediyorum daha önce Özbekistanlı ve Türkmenistanlı 2 teyzeyle denk gelip konuşmuştum çok kibar insanlardı ve anlaşmadada sorun yaşamamıştık, Azerbaycanlı kızların daha hoş olacağını düşünüyorum
sonuçta ortamda Ortasyalı sevgilim var dersin şeklin olur 😂😂
blogta varlarsa konuşmakta isterim60 Yorumla
Kesinlikle evlenmeyin. Hepsi hasta, problemli insanlar. Evet sanki bizim kuzlardan güzel gibiler. Lakin farklı bir yapıları var. Yalancı, para düşkünü, inatçı, adil olmayan, narsist bir yapıları var. Kesinlikle uzak durum. Allah bizim kızlarımızı bizim kadınlarımızı başımızdan eksik etmesin.
3414 Yorumla- +1 yıl
Agzini topla
- +1 yıl
@Ensar3410 hyr yok
- +1 yıl
Azeriler ile evli insanlara, onlar ile sürekli birebir yakın ilişkide olan insanlara sorun. Ve alın o fanatikçe duymak istemeyeceğiniz cevapları. Bir Azeri ile ölene dek evli kalabilen bir Türk ‘e daha rastlamadım; eğer o Türk 80 yaşında evlenmemişse! Böyleleri de var. Hukuki forum sitesine yazmış; vatandaşlığı alamadım ama kocam ölürse tüm mal varlığına konabilir miyim diye? Siz de halen Azeri Azerbaycan Türkü savaşı verin burada. Onlar bu mevzuyu sizin kadar umursamıyorlar. Onlar için hayatta tek gerçek var; onun da adı PARA!!!
- +1 yıl
Oyle konusuyorsunuz ki sanki sizin millet problemsiz. Sahsen bende turkleri sevmiyorum. Agizdan bozuk fazla kufur ediyorsunuz. Cok egolusunuz. Sanki yer yuzunde sizden baska hic kimse yok. Turk kizlarida cirkin oluyo aktrislerinde hepsi estetikli. Erkekleride bazilari senin gibi kaba bazilari kiz gibi oluyor. Goruyoruz tv de kupe takan allahin Emrahi bile yuzune botoks yaptirmis. Sizin kizlariniz bizimkilerden fazla acik giyiniyor ve sigara iciyorlar. Ana haberi aciyorum kadina siddet, kizlara tecavuz, silahli darp, intihar, hastanede kavga hepsi Turkiyede abi ABD de bu kadar kriminal hadise olmuyor. Neyse uzun lafin kisasi hic iyi ulke degil Turkiye. Yadigar Ejder e sinamda sahip cikaniniz bile olmadi sokakta yalniz basina daha 40 yasinda öldü gitdi. Ama eyer bizde oyle birisi olsaydi degil sinema halk sahip cikardi. Azerbaycan daha Turkiyeden daha iui daha guzel daha sakin bir ulke. Millet olar da sizden kat kat iyiyiz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
60Cevap
Aslında çok çeşittir. (6yıllık Azerbaycan geçmişine dayanan türk)
Birkaç yorum okudum işte boşanma oranları Türkiye'den az falan.. tabii ki az çünkü Azeri kızlar için eşinin aldatması çok büyük bi problem değil. Erkektir yapar, demekki daha çok bakım yapmalıyım alnıma botox gelmiş tırnaklarım dökülmüş ondandır... (eşe saygı!) +ha problem etsede zaten 'mahkemeydi avukattı bi servet döküleceği için ortaya gerek yok' zihniyeti hakim +bir de eş zenginse niye boşasın ki? Kese sürekli dolu sonuçta...
Diğer tarafta var ki evli erkeklerle olup o erkeğin evli olmasını asla sorun etmeyen hanım tipi. Bu hanımlar genelde sigara içebilir ve gece dışarıya çıkabilir.
Bi Azerbaycan erkeğinden duymuştum +sizin orada hanımın bekareti çok önemli değil gibi görünüyor ama burada çok önemli, o yüzden kızlar sevgililerinden ayrılırken 300-400 manat dikiş parası talep ediyor 😀(buna baya gülmüştüm)
Kızların namus kanıtlama çabası göz alıcı bekaret kanınıda fotoğraflayıp göstermezsin be kardeşim!
Hala Azerbaycandayım 6 yılda ilk defa tırnaklarıma bakım için manikür e gittim +ilk defa yaptırdığımı sadece bakım, boya istemediğimi söylüyorum avel avel yüzüme bakıyor. Erkek arkadaşım (Türk) almaya geldi 5 dakika beklemesini söyledim hiçbirisi inanmadı. Bunca zaman tırnaklarıma bakım yaptırmayıp botox dolgu vs yaptıtmayıp nasıl erkek arkadaşım olduğunu sordular. Beni terketmesinden korkmuyormuymuşum😂
Evleri sarı eskitme hakim temizlikten bi haber. 9 da evden çıkış için 5 te kalkıp Makyaj vs yapabilen grup bunlar. Evde sadece soğan peynir pirinç yiyip bütün geliri taksitlere yatıran tipler (son model telefonlar ++++) açık açık gösteriş budalasılar ama büyük çoğunluğu böyle olduğu için artık bu bi gösteriş değil *henüz farkında değiller
Ha es geçmeyelim kendi ayakları üstünde duran hesap ödetme peşinde koşmayan kendi güzelliğine güvenen bakım adı altında bir sürü merdiven altı üstü dolgu botox yeriyle ilgisi olmayan erkek avcısı olmayanıda var. (Tabi 6 yılda 3 tane böyle tip gördüm varın siz oranlayın)
İşte bunun gibi daha neler neler..
31 Yorumla- 1 yıl
benim bir azeri kız arkadaşım oldu 1 ay sürdü, evet çok bakımlı ve güzeldi lakin bana sürekli para harcatma derdindeydi. ilk görüşmede seviştik. bakireydi ama arkadan veriyordu. fake hesaptan ona yazdığımda başka erkeklerle de ilişkisi olduğunu öğrendim. hatta birkaç kişiyle birden. hepsini parasal olarak sömürme amacındaydı. daha 22 yaşındaydı.. zengin bir türk bulup türkiyeye gelme niyetindeydi.. cinselliğini kullanarak erkeklerin parasını yemeye alışmıştı. tabi genelleme yapılamaz.. bana kötüsü denk gelmişti..
+1 yılVallahi kardeşler ben Bakülü bir kadın tanıdım. Eşi akrabasıymış onu kaçırmış öyle evlenmiş ama o istememiş. Adetlerinde kaçırılan kız geri alınmazmış. Bir kızı vardı 6 yaşında dünya tatlısı. Eşinden ayrılmıştı. Zar zor hayata tutunmaya çalışıyordu annesi de kanser hastasıydı ben de elinden tuttum biraz. Sonra çok iyi bir insansın dedi seni beğeniyorum dedi. Sevgili olduk ama sürekli kavga ettik sebep de şu aşırı açık giyiniyordu ben de rahatsız oluyordum düzgünce söylüyordum ama o kavga ediyordu. Ailesi ile tanıştım annesi kardeşi teyzesi arkadaşları falan. Sonra annesinin hastalığı ilerledi Baküye gitmesi gerekiyordu. O ara yine tartıştık ve her tartışmada bana hakaret ve küfür ediyordu. Burda zengin bir adamla imam nikahı olan bir kankası vardı. Onunla gece kulüplerine giderdi duyunca kızardım. Memleketine gitti ben yine onu maddi olarak yalnız bırakmadım annesi öldü yine destek oldum ama karşılığında hep küfür hakaret gördüm. Kendisi coğrafya öğretmeni bir insandı. Bilgili kültürlü ama işte gel gör ki bana şu hayatta düşmanımın bile yapmadığını yaptı. Ben bir daha yabancı bir kadına asla güvenmem hele bir Azeri kızına hiç mi hiç güvenmem. Utanmadan bir de ben vicdanlı bir insanım diyor sözde ben ne dersem yaparmış. Yani işin özeti ben sahip çıktım o bana tekme attı. Azeri kızı karşına çıktığında şerrinden Allaha sığın ve olabildiğince uzağa kaç. En çok üzüldüğüm şey ise çocuğu oldu. Yazık o çocuğa o kadının elinde büyüyüp canavara dönecek.
33 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıları, bu hayat deneyimlerini iyi okuyun. İnanın başına gelmeyince anlamıyor. Azeridir, iki Türkçe konuşuyor diye güvenmeyin bu sahtekarlara. Ağızlarıda bozuk, niyetleri de. Bir Azeriden göreceğim kötülüğü hiç kimseden görmezsin emin ol! Bunlar kardeş ayağına adam avlıyorlar.
- +1 yıl
Ben Azerbaycanlı bir kadınım. Yazılanları görünce çok üzüldüm. Ben çocukluktan türkleri çok severim, yani biri türküm dediğinde asla ayırmam. Yani sanki kendi kanım canımmış gibi severim, bugüne kadar türk sevgilimde oldu, arkadaşlarımda. Sevgilim beni bir kaç kez aldatdı, ben affetdim. O zaman bende türkler kadın düşkünü, hep aldatan mı oluyor demeliyim? Asla demem. Hala da türkleri çok severim, eğer senin tanıdığın kadın kötüyse (burda klübe giden kızlar bile çok az), azeri kızları kötü Allah şerinden korusun diyemezsin kardeşim. Siz rus kızlarını görün de konuşun, biz ahlaka da namusa da sizin gibi önem veriyoruz. Onlarda yok, çoğu önemsemez. Bence bir birine çok yakın dini ve ahlaki deyerleri aynı olan kardeş ülkeyiz. Yani çok şey konuşa biliriz ama kısaca özetliyim:Ahlak ve Karakter Dine, millete bakmaz kardeş. Ben bana kazık atanları bile affederim, yardımcı olurum. O kadın size ihanet etmişse, siz Azeri olduğu için yaptı olarak düşünmek yerine, İyi insan değilmiş diye düşünün. Çünki aynısını size Bir türk kadınıda yapa bilirdi, asla kötü anlamda söylemiyorum ama sizde boşanma şiddet bizim ülkemizden kat kat çok. Bizim kadınlara laf etme yani. Bunun ülke ile değil insanlıkla alakası var. İyi günler kardeşim!
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarinizi okudum. Ben bir azeri olarak soyluyorsun bizimle ulkemizdeki kizlar genelikle guzel kizlardir ve cook namuslu kizlardir. Amma Turkiyeye yalniz falan giden bazi kadinlarda vardirki onlar gercekten yorumlarinizdaki gibiler bu kadinlar yuzunden ulkemizin adi kirleniyor zaten o kadinlari bizimle ulkedede sizin gorduyunuz gibi goruyorlar ve kadin basina yani yalniz Turkiyeye Dubaya falan giden kadinlara kotu bakiyorlar kisacasi kotu yorumlarinizi anliyorum amma bunu tum azeri kizlarina ayit etmeyin lutfen gercekler oyle deyil. Bizim kizlardan Turkiye kizlari gibi guzel bakimli ve namuslu.
74 Yorumla- +1 yıl
Birini tanıyorum sevgilisi var kendi milletinden obakıyor evliymiş adam ama enteresandır birde Türk erkekle birlikte oluyor ONUDA sevgili yapmış bu nasıl iş
- +1 yıl
Daha doğrusu arkadaşım oda düşünüyor sevgilisi var aldatıyor benide aldatır mı ona seviyorum aşkım diyormuş çok?
- +1 yıl
Ben korktum bir sevgili yapayım dedim ama?
- +1 yıl
Kendine sine sormuş ondan ayrıl benimle kal net cevap vermemiş hâlâ cevap bekliyor?
+1 yılGüzelliği ayırt edici nitelikte, sadık, iyi kalpli ve sevecenler benim nazarımda, çünkü İki yildir sadece kesişebildigim ( çünkü o evden aşağıya neredeyse hic indiğini görmedim. karışık bazı durumlar var) karşı komsumhzun azeri olduğunu gecen günlerde öğrendim ve biraz da araştırmayla bu fikirleri edindim..
40 Yorumlaazerbaycan insanı genelde ikiye ayrılır. bakü ve nahçıvan olarak...
biri daha dinine bağlı daha insani yönü gelişmiş.
diğeri biraz daha hoppa daha serbest...
yıllardır ille türk diye yırtınan bir adam azeri bir hatunla evlenince
aabiii türklerden kız alınmaz alcaksan azeri al diyo:))65 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tanışıcakmışız Azerbaycanlı kızla :D
- +1 yıl
@ortasyavrasya Ben burda)
Fizyolojik olarak esmer, seksi ve kıvrak oluyorlar, güzel tenlere sahipler..
Beyin olarak, hepsini çöpe at, saman var içinde bildiğin..
Bir de çok aşırı güvenilmezler..
Sağlam ayakkabı değiller..
Genelledim, evet. .1110 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz öyle değliz! Bütün Azerbaycan kızlarıyla mı tanıştın? Böyle konuşmaya hakkın yok
- +1 yıl
Ben bir azeri kızdan tokat yemeğe rağmen severim azeri soydaslarimi
- +1 yıl
Ya sen ne dyosunya siz kendinizkileriyle
Bizleri karisdrdnz herhalde kendine gel - 1 yıl
ben sadece bir azeri kız tanıdım benimle hemen sevgili güvenilmez tavıırları vardı bana para harcatma derdindeydi sürekli, ama benim dışımda benim öğrendiğim iki erkekle daha görüşüyormuş (cinsel anlamda).. yine de genelleme yapmak istemiyorum bana öylesi denk geldi demek ki..
Azeri bir sevgilim vardı benim de. Bu yorumlara yaklaşık 3 ay önce bakmıştım. B ende Azeri kızlarının güvenilir güzel kalpli olduğunu düşünüyordum. Ama içlerindeki gerçek çok farklı imiş. Bunlar Yalancı, paragöz ikiyüzlü, nankörden başka birşey değil. Sizden daha zengin birisini buldu mu götünüze tekmeyi atar yollarlar. Sevgi aşk sadakat bunlar için bir önemi yok sizi sadece yolmaya çalışır işi bittikten sonra yollarlar kasarlikta zirve yapmışlardir Azerbaycan da görmedikleri ortama burda girmeye çalışır zengin adama taparlar Sakın güvenmeyin tekmeyi atın size atmadan...
65 Yorumla- +1 yıl
tamam o kiz yapmis ola bilir size boyle biseu azeri kizlarin hepsi sutten cikma ak kasik degil ki ama yinede boyle genel sekilde konusmaniz hic hos olmadi benim de canimi yaktiniz cunku hepimiz oyle degiliz sirf biri size oyle yapti diye hepimizi kotuleyemezsiniz azerilerinde kotusu de da iyisi de aynen diger ulkelerde oldugu gibi...
- +1 yıl
ayrica kasar falan gercekten kirici oluyorsunuz
- +1 yıl
Yahu bu kadar net yorumlar var bu kadar paragöz, yalancı, sahtekar oldukları konusunda bire bir açık deliller varken halen daha Azerileri övüyorlar. Kardeşler bu sözlere kulak verin, buralarda sürekli yorum yazıyorsam zamanım bol keyfimde yerinde olduğundan değil bunlardan çok büyük bir darbe yediğim için yazıyorum. Çocuğumu kaybettiğim için yazıyorum. Bırakın abazanlığı; yok bakımmışta, yok şirinmişte. Sonra görürsünüz bakımı ve şirinliği. İlle de evlenmek istiyorsanız şiddetle çocuk yapmayın diye uyarıyorum. Yoksa vay halinize! Allah’tan korkusu olmayan insanlardan korkun! Size abi, kardeş, arkadaş tavsiyesi..
- 1 yıl
ben de ilk defa bir azeri kız ile tanıştım Yalancı, paragöz ikiyüzlü, nankör kelimeleri tam onu anlatıyor. azeriler hakkındaki olumlu düşüncelerimi gölgeledi. yine de olumlu düşünmek istiyorum.. şu sitedeki yorumları okudum herkes aynı şeyi yazmış. benimle sevgili oldu. ama amacı sadece bana para harcatmakmış. benim dışımda başka 2 erkekle daha görüşüyormuş (bildiğim kadarıyla)..
+1 yılGüzellik olarak 10 numara ama karakter olarak 5 kuruş etmezler. Para peşinde koşarlar, sürekli kocalarını sevgililerini aldatırlar, çok yalancılar yani hiçbirşey senin dışarıdan gördüğün gibi değil. Ciddi bişey düşünüyorsan uzak dur ben baküde yaşadım içlerinde namuslu olanına denk gelmedim kardeş bu kadar net konuşuyorum. Ne kadar kezban da desek bizim türk kızlarına kurban olayım en azından namus kavramını biliyorlar
54 Yorumla- +1 yıl
He he çok namuslu oluyolar biliyom. Hepsinin derdi ya tip ya para türk kızları
- +1 yıl
@Endless29 havlama kaşar 😡😡
- +1 yıl
yahu bi sik getdə adam namus ırka baxmaz kişiliğe bakar, ama egerki ırka veya devlete baksaydi emin ol Türkiye daha beter , kızlarınız zencilerle takılıyor butun gun
Her ikisi Türk. Ama Azerbaycan ve İran Türkleri genelde esmer. Sarışın ve beyazları nadiren. Ama Türkiye Türkleri göz, ten ve saç rengine göre hem açık, hem koyu, hem renkli, hem değişikler. Yani daha rengliler. Göçmenlere de melezleşdiklerine göre Türkiye Türkleri daha güzel ve ya yakışıklı.
23 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycanda sarışın çok, mavi ve yeşil gözlülerde çok.
Malum, rus işkali, slavyan yürüşleri, almanların, ukranların ve rusların büyük göçleri olmuş. - +1 yıl
Azeriler ten ve saç rengiyle türklerden daha beyaz ve sarışın
+1 yılBildiğin fıstıklar, kuruyemişçiden fırlamış gibiler namıssızım.
160 Yorumla
+1 yılbizim türk kizlarina benziyorlar ama sanki daha bir güzeller ya da bana öyle geliyor
101 Yorumla- 1 yıl
bakımlarına daha çok dikkat ediolar sadece
ben azerbaycanliyim soyle soyluyum bazi dovletler gibi iyileride olur kotuleride beyaz tenli en cok oluyor azerbaycanda zeytin gozlu guzel kiz olurlar iyi kalpli hemen erkeke bakmiyan biri
62 Yorumla- +1 yıl
esmer
Altın dişleri var ya! sen dişine bakma çürüt ondan sonra bir de altın kaplama diş yaptır.şaka gibi.Nasıl bir kültürdür anlamadım.Gittiğimiz bir yerde bir kız vardı cafede çalışıyordu o çok sevimliydi yeşilcam filmi izliyor habire gülüp duruyodu.Filmde berbat ümit besen filmiydi.Havaalanında bir kadın gördük o güzeldi ya da öyle olduğuna çok inanmıştı "ehem güzel kadın canım" diyebiliyordun sadece.Sen alıcı mısın? araştırma mı yapıosun? :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAbimin bir arkadaşı var da Azeri. Onla aralarına yapmaya calısıyorum :D:D
+1 yılgenellikle azerbaycan kızları daha güzel olur yani 100 50si güzel ama türklerde 100de 1i bunu herkes biliyor :)
41 Yorumla- +1 yıl
bakimli oldugumuz icin
Azerbaycan a gitmis biri olarak soylemeliyim ki cok bakimlilar bakkala bile elbiseyle gidiyolar abi gayet hos hatunlar kadin gibi kadinlar bir kiyaslama yapmayalim simdi ama iyiler yani baya :)
61 Yorumla- +1 yıl
dogru bakimliyiz
Beyaz ten Türkiye de de çok var her ilinde de de beyaz tenli çok var yani heryer de beyaz ten var sadece Araplar esmer olur Afganlar falan onlar gibiler genel de esmer olur beyaz yok.
01 YorumlaBen su kadarini dile getireyim dune kadar azeri bir bayanla birlikteydim acikcasi tavsiye 32, yasimdan buyana duymadigim butun yalanlari ben bu insanda duydum kendilerini ovmeyi yuksekte gormeyi hic olmadiklari bir insan gibi tanitiyorlar kendilerini sakin o masum. yuzlerine aldanmayin maskenin altinda bir seytan gizli
12 Yorumla- 1 yıl
ben de tecrübeyle yaşadım maalesef, kanmayın erkekler bazı kadınları tam bir para avcısı
+1 yılYazilanlarin Alayi 10 yil once Azerbeycani :D Simdikilerin Hepsi Turk Kizlari Gibi O Altin Kaplama Dis Biyik filan olayi yok artik Altin Kaplama disler genelde Yaslilarda oluyor :D Bide Azeriler Disleri curudukleri icin yapmiyolar Kusursuz disi olan bile eskiden gidiyodu oyle yaptiriyodu O Olaylar artik yok :D
00 Yorumla
+1 yılSitenin en güzel kızının bir azeri olduğunu düşünüyorum o kendini biliyor;)
50 Yorumlasiyah sacli, ela gozlu , sabirli, dayanikli, namuslu , guze, fizige sahip olurlar.
74 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
jabağııı :))
- +1 yıl
yapma :)))
Ben bir japonları bir de azerileri çok sempatik buluyorum
70 Yorumla
+1 yılhastasıyım onların ama biriyle tanışmak nasip olmadı :(
61 Yorumla
+1 yılyav çok güzeller çok beğeniyorum büyük gözler şekilli dümdüz siyah kaşlar ufak dudak enfesler
100 Yorumlabizim kadınlara göre daha kaprissiz doğal ve neşelidirler ve özeliniz olursa da çok daha iyidirler bir erkek ne ister çok iyi bilirler
50 YorumlaAzeriler güzel olur ya azeri göçmeniyiz diye demiyorum :p
40 YorumlaSaç Bakım konusunda 553 cevap paylaştı. azeri ve iranlı kızlar çok güzeller ya gözleri çok güzel mesela hz. yusuf dizisindeki züleyhayı hatırlayan onu örnek alabilirler oda iranlıydı:)
40 Yorumla
+1 yılTanidiklarim gayet sicakkanli insanlar severim kendilerini
50 Yorumlakızları çok güzel gözlerine bayılmamak elde değil . namuslu olurlar.
100 YorumlaDunya tatlisi bir arkadasim var ve ben O'nu cok ozledim :(
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bakımlı sıcakkanlı kibar oluyorlar her yerin iyisi de var kötüsü de ama genelde sadık oluyorlar burdaki kızlara göre daha uysallar. Başka merak ettiğin bişey var mı
40 YorumlaAzeri değil , Azerbaycan Türkü denir, ikiside birdir benim için.
42 Yorumla- +1 yıl
defol mal it
Saç Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. türk kızları bin kez demeye gerek yok. acem kızları da çok güzel yalan yok. :D
THE END...20 Yorumla
+1 yılAzerbaycan' kızları dünyada gördüğüm en sadık en namuslu en sevdiğine sahip çıkan insanlardir evlenecekseniz Azeri kızlarıyla evlenin bunu anlatmayla anlamazsınız yaşamanız gerekiyor...
80 YorumlaBu millet kendi vatanının insanını satıyor öyle birsy.
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl
Gizli Soran+1 yılTürk kızları güzelse niye seçmesinler :D
Azeriler de turk zaten... bence ayni bir farki yok...
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsmer kızlar candır orada da bolca bulunur ancak ne kadar güvenilirler bilemem nedense güvensiz geliyorlar aldatıcı gibiler hislerim bunu dedi ve yanılttığını da hatırlamıyorum.
32 Yorumla- 1 yıl
hislerine güven ben hislerim güvenip takip ettim benim dışımda 2 erkekle daha görüştüğünü (cinsel olarak) öğrendim
+1 yılaynı bizim kızlarımız gibi tek millet iki devlet işte
50 YorumlaValla bir evlendirme programında Naz vardı leş gibi kız ama güzel
00 YorumlaGüzeller Aynı Anadolu kızları gibiler işte 😍
Bizimkilerden farkları yok.32 Yorumla- 1 yıl
@01MehmeT bizimkiler kendine bakmıyor onlar kendine çok bakıyor erkeği onu bırakır sanıyorlar bakım yapmazsa..
+1 yılazeriler de bizim gibi ama ben kazak kızlarını seviyorum..
35 Yorumla- +1 yıl
@Ensar3410 bir azeri olarak söylüyorum bunu esmer değil çoğunluk
- +1 yıl
@Arzu_cici azeriler esmer
- +1 yıl
@Arzu_cici bende çok seviyorum azerbeycan ve halkını ama işte gitme imkanım olmadı tanıştıracağın bir azerbeycan kızı var ise ileriye dönük tanışabilirim
onlarsa Türk zaten Türkiye kızları de sen şuna asyadakilerde Türk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyaz benizli kra kasli kara gozlu olıurlar cok yana yakşnlar
70 YorumlaAzerbeycan kızları çok güzel bakımlı dır erkeğine çok ilgi gösterir ailesine ve çocuğuna çok bağımlıdır ama lakin Türkiye'ye gelenler çoğunluğu ayıp yapıyor para için yapmadıkları yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkahverengi saçlı beyaz tenli kahverengi gözlü olurlar.güzel olurlar
40 YorumlaBen gence de bir kasaba da 1 ay kaldim super insanlar... cokta guzel kizlar vardi :)
42 Yorumla
+1 yılRiotrap korkutma beni Buda öyle kapanirim diyor köyde de yaşarım. 3-4 çocuk diyor
00 YorumlaPox yemə ala "qız "görməmisən yəqin ona görə belə danışırsan ograş get tullanmağının dalıyca davay)))
00 Yorumla
+1 yılAzerı kızları bana süper aldatıcı bir yanlarinin olmadığını düşünüyorum vücut olarak çok bakimlilar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya onlar hayvan gibi makyaj yapıyo beeeeee
bide şişkolar01 Yorumla- +1 yıl
makyaj yapiyoruz ama emin olun sizler kadar sisko degiliz. evlendikden sonra bile hep formdayiz
+1 yılselam Aleykum azerbaycanimin guzel insanlari, fransadan selam olsun, sizi seviyoruz hep sevicezzz...
21 YorumlaBenim tanıdığım çok geveze sanki ağzı isal olmuş, durmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Siz birtane oylesini tabiyorsaniz ben İstanbul da bir tane doğru düzgün kız gormedim alayinin ağızda başka yeride ishal anam baş bağlıyorlar alkol alıyorlar yaaa var mı böyle bir dünya ya ve ya bana bağlıyor alkol almasa bile sanki namaz kılan ya fitne fesatlari dedi kodulari bitmez al sana türk kızı ama Allah var 1000 den 888 ne adı iyilerin vardır
+1 yılAzeriler çok güzel, doğal güzeller. Mesela ben ;)
24 Yorumla- +1 yıl
ben de azeriyim ve gercekten dogal guzelleriz
+1 yılaynı soydan geliyoruz türkler güzeldir :D
30 Yorumlaazeri değil, azerbaycan türkü
40 YorumlaAlayı rus ajanıdır, kesinlikle kanmayın.
24 Yorumla- +1 yıl
@Arzu_cici antirus? Rustan bu kadar tokat yiyeceksin ama hayatının en ufak ayrıntısına kadar Rus gibi yaşayacaksın, Rus ‘u öveceksin, Rus gibi giyineceksin, Rus gibi davranacaksın, kendi dilini ikinci plana atıp Rusça öğreneceksin, günlük hayatta sürekli Rusça konuşacaksın, soyisimleriniz bile ov/ova ile bitecek ama antirus olacaksınız. Bu kadar paradoks size yeter. Biraz kendinizi kendiniz tokatlayın, belki ayılırsınız!!
Azeriler Türkiye ye bayılırlar, diğer ülkelerin bayılığı gibi. Bu Türklere bayılıyorlar anlamına gelmesin!!
Onlara sempati duyamadım bi' türlü.
11 Yorumla
+1 yıltanımıyorum. tanımak da istemiyorm
11 Yorumla- +1 yıl
Sanki onlar seni cok tanimak istiyorlarda dinsiz imansızbayan
Azeri de Türk zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz
40 Yorumlaazeriler ceylan bakışlı olırlar...
60 Yorumlaçok güzeller çok beğeniyorum fıstık gibiler
71 Yorumla- +1 yıl
erkekleride tas
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?