Anneannem 😂 favori anneanneler arasında 😄😂 nenem yani nenem.😄😂 onun sayesinde sulalecek izliyoz. 2. Sınıfa giden kardesim ve okul arkadasları tenefuste bu diziyi konusuyolar. Kardesim benden iyi biliyo isimleri dizideki 😄😂
İnan kandırmaya vaktim yok canım 😄 Ben Bollyciyim, aynı zamanda Tellywood'la da aram iyidir, yani sıkı takipcilerdenim, dizi biteli 3-3.5 yıl oldu fakat tekrar küçük bölümlerle devam edilecek, eğer tutarsa yeniden dizi çekimlerine başlanılacak yaniiii seni kandırmıyorum genç, korkma 😄
Bak canım, Hint sinemasında bir çift seviliyorsa, fanları onları tekrar bir aradada görmek istiyorlarsa onlar ne yapar eder bir araya gelirler, bak sana haberi ss alıp atayım, bana inanmıyosun bari ona inan 😄 Al arkadaşım güle güle oku 😄 https://i.hizliresim.com/rZov9N.png
Vallaha benim bir beklentim yok, açıkcası izlesem de öyle bayılmıyorum bu diziye, ülkemizde baya ilgi gördü benim de ilgi göstermem lazım değil mi 😃 Dediğim gibi Bollyciyim ben, diziyle pek işim olmaz 😄
Are yaar internete düştüğü ilk gün izledim, nasıl izlemem 😍 HD TR altyazılısı dün çıktı 😃 Şimdi ben bir Srkian olduğum için ve SrKajol'e ölüp bittiğim için beğenmeme gibi bir lüksüm yok cano 😄 Dünyada 401 net cr yapmış, baya iyi gişe yaptı yani, ben bayıldım zaten, beğenmeyenler de var, beklentisinin altına olduğunu söyleyenler de var 😃 O yüzden ben bişey söylemeyim sen izle, nasıl olduğunu, beğenip beğenmediğini bana söyle olur mu 😄
Aamir'i severim, fakat ülkede şöyle bir mantık kurulmuş, Aamir'in her filmi müthiş, hayır öyle değil, zaten toplasanız 5 tane başyapıt filmi var ve hepsi de insanı can evinden vuran filmler yani mecburern beğeneceksiniz o filmleri der gibi konuları olan filmler 😄 Aamiral değilim, Srkian'ım yani ShahRukh Khan fanıyım, bu yüzden Shah'ın filmleri daha güzel geliyor bana 😃 Ama evet haklısın, güzel filmleri var Aamir'in 😃
:D ben pek izlemem film bir 3 idiotsu izledim ama ablam her filmini biliyor ordan biliyorum. ama genel itibari ile hint filmleri güzel oluyor. adamlar bizden daha iyi yapıyorlar işlerini
Hmm tamam o zaman, bişey sormak istiyorum ona göre önericem, eski veya yeni olması farkeder mi bir de ne tür filmlerden hoşlanıyosun, aksiyon mu aşk mı dram mı etc. 😃
Tamamdır o zaman, yeni çıkan iki film var, biri Shah'ımın ve Kajol'ümün filmi, adı DILWALE, tam senin istediğin gibi olaylar baya hızlı gelişiyor ve dram fazla yok geneli komedi 😃 Hatta bu film Star Wars ile aynı gün vizyona girdi ve Star Wars'un gişesinin iki katı gişe elde ederek geçti 😃 Diğer filmde Salman'ımın ve Sonam'ın filmi, PREM RATAN DHAN PAYO, bu da daha iki üç gün önce çevrildi, taze taze yani 😃 MY NAME İS KHAN'ı izlemişsindir zaten 😄 Aksiyon filmi olarak yine Shah'ın DON 1 ve DON 2'yi şiddetle tavsiye ederim 😃 RomantiKomedi olarak da CHENNAİ EXPRESS'i öneriyorum, Shah ve Deepika oynuyor 😃 bir sürü film önerirdim aslında ama yeni başladığın için en en en beğenilenlerini önereyim dedim 😄
:) özelden mesaj atabilir miyim yanlış anlamaz ve rahatsız olmazsan? arada film önerisi almak için. ablam hint filmlerine bayılıyor aşığı derecede. arada film önerisi almak için sadece. çok çok teşekkür ederim izlicem bunları
Bak yine eski günlere götürdün beni. Hint Filmleriyle büyüdük. Bir dönem Türkiye'de Hint Filmi izlemeyen yoktu. Ekrana kitlenirdik resmen. Kötülük yoktu saf temiz kalpliydi halk. Raj Kapoor büyük üstad Allah gani gani rahmet eylesin
En İyi Cevaplar