Lütfen tüm URL'leri boşluklarla birbirinden ayırarak bir rapor içinde belirtin. diyor nedemek bu url yapıştırıyorum diyor = Please enter a valid URL.
Lütfen söz konusu videoların URL'lerini belirtin .. ?
Bir hotmail ya da gmail hesabı aç ve youtube'ye hesabınla gir, videoyu bul ve şikayet butonunu bul bas, açılan yere ( mecburen ingilizce ) nedenini yaz. Benden izinsiz görüntü en çabuk reaksiyon gören laftır , telifya da cezaya düşmemek için , hemen kaldırırlar.
Biliyorsun Türkiye ile zaten sorunu var youtube 'nin , bu yüzden hassas davranıyorlar
İlgin için çok teşekkür ederim şikayet ettim fakat bana nedenini felan sormadılar haklarımı ihlal ediyor dedim yolladım 'Gönderiminiz için teşekkür ederiz. Şimdi Raporlama Merkezi'ne yönlendirileceksiniz.' yazdı bir sayfa çıktı ...
Yok artık :D
Arada geçen salakça yorumu ben yapmadım songül karlı ile ilgili , nedenini sorsunlar sormasınlar sen şikayet et. Raporlama merkezinde neden soruluyor olabilir, guncellemendeki enter a valid url dediği , videonun sayfasındayken tepede www you tube / watch bilmemne seklinde yazan adresi kasdediyor. Onu olduğu gibi kopyala , istediği yere gel tıkla+sagtıkla yapıştır seç veya ctrl basılı tutarak v tuşuna bas devam ettir
Oyle yapiyorum tepedeki linki kopyaliyodum olmuyodu sonra biseyler yaptim oldu tsk ederim :)
Merhabalar, baya eski bir olay sanırım ama bende danışmak istiyorum nasıl kaldırabilirim videoyu?
bu link sana yardımcı olacaktır link
Ama bu video cinsel içerik veya hakaret gibi bişey değilki.
tamam videonun sağ alt tarafında bayrak şeklinde bir simge var oraya tıkla ordan haklarımı ihlal ediyor a tıkla ordan videoyu şikayet etya da istersen sen videonun linkini ver ben şikayet edeyim
Ettim tsk ederm ..
şikayet etsen nolucakki..bikere ddüşmüş internete kimbilir nerelerde var o video..yuotubede varsa heryerdede bulununur
Cevap
3Cevap
eğer videoyu sen eklediysen silebilirsin canım
Ben eklemedim katıldıgım yarısma yükledi..Ama video'da ki benim..
o zaman silemezsin sanırım canım :/
Silerim çünkü videodaki benim ve gizlilik haklarımı ihmal ediyo..
oralarını bilmiyorum canım şikayet etsen veya o videonun ekleyen kişiye yaz rica et
Şu an youtube'a yolluyorum şikayetimi.Yükleyen kişi bayadır girmiyo sanırım hesabına..
başka türlü bilmiyorum canım kolay gelsin :/
hangı yarısmaymıs o söyle bızde bakalım :)
link at ben şikayet ederim :P
altında var şikayet et diye
savcılığa ver onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar