öncelikle keşke tarafsız davransaymısşın diyeceğim de bundan önce saygılı ol azıcık bizi rezil etme Arap kadını kötü kokuyormuş sen tüm Arap kadınlarını kokladında mı böyle bir kanıya vardın hayatta ön yargılı insanlardan nefret ederim ve sende şu an onların içindesin hiç kimseyi yargılamak kimseye kalmamış!!
bak ben Türküm ve gurur duyuyorum biz Türkler dünyada kime sorsanız misafirperver sıcakkanlı iyi insanlar olarak tanımlanırız tabi bir kaç ülke hariç bizi çekemeyende çok ve sen buna aykırısın aynı şeyi yapıyorsun "kıllı kokuyo" nasıl iğrenç kelimeler kusura bakma ama kaç Arabın altına girmişsin ki kıllı oldukları kanaatine varmışsın bana da bunu söylettin ya pes sana!!!
Kardeşim Bende Yunan-Rusum ne var yani😃Ahlaklı bir kızım herkesin altına girmem😃 Sokakta geçerken insanlara batığımda belli oluyor o çok sevdiğiniz Araplar çocuklarını erken yaşta evlendiren 10/6 sı bakire olmayan insanlar seversin saygı duyarım ama ben nefred ediyorum bu benim görüşüm
öncelikle Araplara bayıldığımı kim söyledi? hiçkimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kıllılarsa ne olmuş dana mı? bulaşacak ne pis insanlar görüyorum banane adamın içi temiz belki önyargılarımızı yıkalım 2 kişi yüzünden milyon insanı yadırgama bende bazı kötü huyu olan Arap tanıdım benim okuldaki hıcamda Arap adam aşırı kibar anlayışlı biri ben şimdi Araplara kötü dersem o adamın suçu ne?
cok sacma sapan bir tespit burdaki 2 resimle kıyaslama yapamazsın koktuklarını ne biliyosun türklerde kokar israillilerde hele askerde 2 sene kalan kadınları ne pistir al sana arap kızı s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...7020ff905c.jpg
Amerikalıların😊 Ayrıca Ruslar uzay biliminde bilgisayar vs teknolojide en ileri ülkelerden en iyi fiber saldırı yapabilecek ülkelerden Yunanlarda şu an bir çok şeyi bulmuş insanlardan tarih kitabını açman yeterli
tarih tarihte kalmıştır yunan ekonomosine bak japonyaya bak slav dersen bütün slav ülkelerini katarsınki rusya haric geri kalanında cacık yok yunanlarda slav değil konuya nerden girdi?
rumlar yunan olmasın sakın biraz sacmalaya baslıyo gibisin onabakarsan herkes adem havvadan geldi birazla olmaz yunan slav değildir ve şu anda bir cacık yaptıkları yok
Başĺatma israilinden. Bizim bordo arslanlarımız israile bir girse yerle bir ederler. Filistini ancak havadan bombalamaya gücünüz yetiyor. Cesursanız bizim pkkaya yaptığımız gibi kara harekatı yapında görelim. Güzellik meselesine gelince, bizim kızlar güzel olmasa bile diģer Türk kavminin kızları güzel olduğundan dolayı, Türk kızı derim.
Ama o yaptıkları? Ben internette bir video izledim küçücük çocuklara yapmadılari eziyet kalmadı çok ağladım o video izlerken yazık değil mi o insanlara? Ben sırf bu yüzden arap demeyi tercih ettim uzgünüm
En İyi Cevaplar