Senin dumandan olduğun belli beyin göç baya... İslİslamdan ve Kurandan önce 3 büyük kitap daha var islam Kuran ve HZ. MUHAMMED son kitap son din ve son peygamberdir Kuran okuda öğren Kardeşim cahil kalma Kuran'ı Kerim sadece bu günü değil 1400 yıl öncesinide yazmıştır
Gel kardeşim gönlüm yanmana el vermez sen doğru yolu bul ne demiş Hz. Mevlana gel ne olursan ol yine gel ister günahkar ol ister Yahudi ol Rabbimin tövbe kapısı ölene kadar kapanmaz kuluna
Kim korkuyo Yukarda Allah var bir ondan korkarım ve bitek ona sığınırım bir bitkinin bile günde milyonlarca defa Allah diye zikr ettiği bu alemde gel sende hakka dön yüzünü
Herşeyin kendiliğinden olduğunu düşünen bir zihniyet yaratma kafanda kendiliğimizden oluyorsak bir anne babaya ihtiyaç var mı hadi yap bir insan ellerinle
Kardesim adım yunus emre seninle öbür dünyada karşılaşmayı çok isterim öbür tarafta bir medet dersin ama amel defteri sol elinden alınca cayır cayır yanınca inşallah beni hatırlarsın
Ben sana birşey anlatmaya calısıyorum ama at gözlüklerini takmıssın hiçbirşeyi anlamıyorsun o yzüden konusmanın anlamı yok seninle. Tamam öyle ben yanıcam sen kurtulucan he he öyle hadi iyi aksamlarrr
Mucizeleri gördükleri halde inkar edenler cok büyük yanlıstadır. Neyse müslim kardeşim birgün doğru yolu bulacaksın elbet. gördüğün şeyleri inkar etmek çok kötüdür. kal sağlıcakla
islam 1400 yıl önce değil. hz ademden başlayarak gelen bütün peygamberler hep insanları allaha davet ettiler. tevhid anlayışı vardı hepsinde. yani islam 1400 yıl önce geldi demek yanlış bir bilgidir.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet islamdan önce tevrat ve incil vardı islama göre doğru o kadar.
Allahın gönderdiği bir çok peygamber var. Hepsi Allahın mesajlarını getiriyor. Birisi tevrat, birisi zebur, birisi incil, birisi kuran. Mesaj bir yerden geliyorsa neden uydurma din olsun? Köken aynı
ineğe tapmıyolarki saygsıızzzz. İneklere saygı duyuyorlar sadece sen nasıl bugün peygamberinin sakalına tapıyor kabeyi 7 kere turlayıp köşesindeki taşları öpüp kokluyorsan onlarda ineğe saygı duyuyor sadece ama onlara putperest diyorsunuz ne ilginç değilmi
Hadilen dümbük adamlar evlerinin en güzel yerlerini inekler icin ayırıyorlar inegin pisligiyle yaşıyorlar allah sizin gibilere akıl vermişte o aklı kullanacak dogruyu bulacak fikirdem yoksunsunuz
götüyün bokuyla ahkam falan kesmiyorum ben sana acık acık konusuyorum ama sen bir s*k bilmediğin gibi boş boş cevaplar vererek ahkam kesiyorsun asıl :D
Hayrına inandırmaya calısma zaten. Cünkü sacmalamakta sınırları zorluyorsun Şu an :D anca yalanla kıvırmayla inandırmaya calısırsınız insanları zaten :D
benim dediklerime saçmalık diyeceksen önce hinduizme bakmalısın :) ben niye inandırmaya çalışayım umrumda olmaz :D sana ne diyorum madem islama inanmıyorsun git gök tanrı inancını araştır. hinduizm nedir ya
he birde şu var tabi Allaha inanıyorum! inanmasam göktanrıcı olurmus. Birader yaratıcı tek değilmi? niye çok tanrılıymışsın gibi konusuyorsun :D göktanrıcıların inandığı yaratanda tek zaten
içme:)) neye inanırsan inan saygım sonsuz. bağnazca saldırmam. senin inancın sana benim inancım bana. allah cümlemizi yolumuz ne olursa olsun korusun sağlık ve hidayet versin
En İyi Cevaplar