158 boy çok mu kısa? Aşırı kompleksim var kafayı yedim artık 😔😔😔
Cevabın nedir?
+1 yılBurçin Terzioğlu'nun 1.60 olduğunu biliyor musunuz? Pelin Karahan da 1.60. Vildan Atasever 1.58. Tıpkı sizin gibi.
Bu örnekler daha çok arttırılabilir. O yüzden boy konusunda takıntı yapacak bir durum yok. Boyunu 1.62 olsaydı da bu sefer ben neden 1.70 değilim diyecektiniz. Yani her zaman takıntı yapacak bir konu bulabilirsiniz. Dİyelim ki 1.74 boyunuz ve 52 kg ağırlığınız olsa saçlarım neden böyle, burnu m keşke şöyle olsa derdiniz.
Kendinize güvenmelisiniz. Sizi beğenecek olan kişi sahip olduğunuz özelliklerle kabul edecektir. O geldiğinde ister 1.58 isterseniz 1.68 olun fark etmeyecek.
Umarım bunları görüp anlar ve kendinizle daha barışık bir insan olursunuz.317 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 190 cok kafaya takıyorum :(
- +1 yıl
Gereksiz bir takıntı.
Eminim kendisi defalarca sizi bu şekilde beğendiğini söylemiştir.
Özgüveninizi kaybetmişsiniz. Adam size ilgi duyuyor ama size kendinize güvenmiyorsunuz.
Bir kadını boyuyla tanımlamak büyük haksızlık. Bir kadını güzel yapan bir çok sebep var. Kaldı ki boyunuzda bir sorun yok.
Soran+1 yılHaklısınız ama özgüvenimi kazanamıyorum 😔
- +1 yıl
Erkek arkadaşınız sizi beğeniyor, size ilgi duyuyor, size nasıl baktığına dikkat ettiniz mi?
Siz bu adama güvenmek yerine bir yalanı takip ediyorsunuz. Kendinizi kandırmak hoşunuza mı gidiyor?
Soran+1 yılSadece erkek arkadasım için degil ki tüm insanlara karsı 😔
- +1 yıl
Bu sorun aslında boy meselesi değil.
Kendinizi ezik, zayıf ve güçsüz görüyorsunuz. Boy sadece bir ucu bu işin.
Kendinize güvenmiyorsunuz. Kendinizi değersiz görüyorsunuz.
Doğru mu?
Soran+1 yılDoğru haklısınız aslında karakterimi seviyorum ama kendimi sevmeyince güven 0 oluyor
- +1 yıl
Sorunun ne olduğunun farkındasınız.
Soran+1 yılKendimi nasıl sevebilirim 😔
- +1 yıl
Kendinize düşman olmayın yeterli.
Siz de benim gibi, erkek arkadaşınız gibi, hepimiz gibi bir insansınız.
Kendinize haksız etmeyin, kötü davranmayın ve adil olun başka bir şeye ihtiyacınız olmaz.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim psikolog gibisiniz☺️
- +1 yıl
Rica ederim. Her zaman beklerim.
Dün gece uzun bir yolculuktan geldiğim için kelimelerimi iyi derleyememişim.
Bir de şunu hatırlatmak isterim ; sizi seven, değer veren bunca insan yanılıyor olamaz değil mi? Acaba sizi severken, önem verirken boyunuza mı bakıyorlar? Erkek arkadaşınız sizin fiziksel özelliklerinizden boyunuzu bir dezavantaj olarak görmüyor çünkü o size inanıyor. Siz de kendinize inanmalısınız. Anneniz, babanız sizi her halinizle seviyorlar. Ya arkadaşlarınızın size olan güveni, ilgisi, inancı? Bunları siz de kendiniz için hissetmelisiniz.
Başarılı olmak ya da olmamak değil hayat. Hepimizin iyi ve kötü zamanları olur. Hayatı başarı kriteriyle ölçmemelisiniz. Belli ki temiz kalpli bir insansınız. Bunu gözeterek kendinize güvenmelisiniz.
Sizi boyunuzdan dolayı eleştirenler (Bknz Gs_Tribun isimli üye) sadece kendi çirkinliklerini yansıtırlar.
Sahip olduğunuz güzelliklerin ve değerin farkına varmanız dileğiyle.
Soran+1 yılSiz çok tatlı bir insansınız beni mutlu ettiniz inşallah sizde mutlu olursunuz☺️ dediklerinizi uygulamaya baslayacagım çok teşekkür ederim size. artık sıkı takipçinizim görüşlerinizi begeniyorum😁😁
- +1 yıl
Hayatın içerisinde yeterince acı, üzüntü ve zorluk var. Bu çetin yolculuğun içerisinde seyahat eden yalnız ama birbirini gören yolcularız hepimiz. Keşke herkes diğerini bir parça düşünse. Diğerinin iyiliği aslında hepimizin yararına. Bunu görüp anlayanlardan olduğuma inanıyorum. Size bir parça olumlu katkım olursa, buradan 2 üyeye bir yararım olursa hayatın nasıl değişeceğini tahmin edebiliyor musunuz.
"Tatlı" :) Teşekkür ederim. O sizin güzel görüşünüz. Siz dünyadaki güzellikleri görebilen nadide insanlardan birisiniz. Umarım benim samimi ve iyi niyetli olduğumu düşünüyorsunuzdur. Bana saf ya da budala diyenler oldu ama ben iyiliğe inanıyorum.
Dilerim bu iyilikler sizin dünyanızdan eksik olmaz.
En iyi dileklerimle...
Soran+1 yılBen sizin iyi niyetinize inandım. Siz güzel baktıgınız için tüm güzellik ve iyiliklerinde sizi bulacagını düşünüyorum. Tekrar tesekkurler saglıkla kalın benimde en iyi dileklerim sizinle olsun☺️☺️
- +1 yıl
Hem güzel sözleriniz hem de EİC seçiminiz için çok teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Kim kardishian boyu 1.58 ece seckin 1.55 boyunda ama kimse demiyo ayy boya bak fit bir vucut topuklu ayakkabi ve boyuna uygun partner bu kompleksten kurtulmana yetecektir boyle yaratilmissin takmak yerine cozum uret ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 190 :(
Soran+1 yılFiziğim ve yuzum guzel
Soran+1 yılAma hiç kendime güvenim yok 😑
Soran+1 yılKonusu geçmiyo da benim kompleksim büyük
Soran+1 yılTesekkur ederim size
+1 yılBen bir kaç mm daha koşayım senden: ) omurların arasını açıp omurdayı uzatarak biraz uzuyor boy uzatma yöntemleri diye bir kitap var oku istersen e kitap. Reklamını yapmak gibi olmasın. ayrıca giydiklerinle ve niçimli bir vücutla daha uzun gösterebilirsiniz kendini., spor giyecegmn zaman bile tabanlı kullan. Ayrıca shakira nın kocası seninkiyle aynı boyda shakira senden kısa. Kaç yıllık evlilerçocukları bile var. Sevgilin bunu, umursamıyor senle olduguna göre o halde sen niye u ursıyorsın? Ayrıca sana öylesi denk gel iş genelde erkeklerimiz o kadar da uzun deişl... kılarımız gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılKitabı nerden alabilirim
- +1 yıl
Dur
- +1 yıl
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler, boy dediğimiz şey seçtiğimiz bir şey değil. Sanki obezite gibi, elimizde olan bir şeymiş gibi aşağılanmayı hak etmiyoruz. İnsanları ellerinde olmayan şeylerden dolayı aşağılamak da en az ırkçılık kadar kötüdür. Elbette uzun kızları tercih edebilirsiniz, fakat bu aşağılayıcı yorumların insanları kırabileceğini unutmayın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
40Cevap
+1 yılBende kısayım canım kısa olmak daha iyi. Düşünsene yüksek topuklu giysen abartı uzun boylu olmayacaksın. Uzun kizlar yaslaninca iki büklüm olucak sen kendine bakarsan gayet güzel ve minyon bir kadın olucaksın. Shakira da kısa mesela. Hazal kaya. Ne güzel kadınlar. Hem erkek arkadaşın uzunmuş senden seni beğenmiş ki böyle seninle cıkıyor. Ben senden de kısayım o yüzden dert etme 😊
00 Yorumla
+1 yılbu giy kardeş
sadekadinlar.com/.../...-ayakkabi-modelleri-21.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılKız dediğin şiir gibi olacak arkadaş. Öyle uzun şiirler adamın canını sıkabilir (:
13 Yorumla
Soran+1 yılSevdim bunu
- +1 yıl
Yazardan başka cevap beklenemezdi sayın anonim. Teşekkürlerimi sunuyorum :)
Soran+1 yılSüpersiniz teşekkür ederim☺️
1.58 olsun. Bence güzel yani. Bir bayan dediğin çıtı pıtı olacak. Boyu uzun olmayacak.1.80 olup ne yapacaksın dolmuşa binerken kafan çarpar :D aman aman
00 Yorumla
+1 yılSelvi boylu değilsin elbette ama kompleks haline getirilecek kıslıktada değilsin. Türk kadını zaten minyondur takma o kadar.☺️
00 YorumlaBoyun bence gayet iyi neyin kompleksi bu başka derdiniz mi yok?
00 YorumlaUzun olup ne yapcam mirkeler gibi dikilip bakıncan mı
00 Yorumlaneye göre kısa kime göre kısa belki onlar cok uzundur. ama sen genede uzun sevgili yapma sevişirken fıtık oluyoruz kamburumuz cıkıyo bizide düşün :D
027 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 190 ama uöursamıyor
Soran+1 yılUmursamıyor
Soran+1 yılYa bizim aramızda cinsellik yok umursamadıgını söyledi ama bilmiyorum of
Soran+1 yılAma ben takıntılıyım şimdi böyle dediniz aglıcam😂
Soran+1 yılBoyla mı ilgili
Soran+1 yılAma aglıyorum ciddiyim çok takıntım var zaafım bu konu
Soran+1 yılAtmıyım boşverin atsam ne değişecek ki
Soran+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılEvet baya sarsıldı insanların dalga şaka vs yüzünden
Soran+1 yılİster istemez üzülüyor insan
Soran+1 yılHaklısınız özgüvenimi nasıl kazanabilirim
Soran+1 yılHerkes cok begeniyor ama kimse bu kompleksimi bilmiyor ilk defa buraya yazdım
- +1 yıl
Zaten içinde ne fırtınalar kopar insanında kimse duymaz :) boy komplex yapılacak birşey değil ya da güzellik. yalan yok insan üzülüyor bazen bende kandime uzun geliyorum bazen ayna karşısında kendimi gaza getiriyorum tavsiye ederim eğlenceli oluyor :D bir şeyi defalarca söyleyince insanın kendiside inanıyor
Soran+1 yılSizin boy kaç☺️
Soran+1 yılMasallah😂
bacı ben 155 im takmıyorum sen neden takıyosun
her sıkıntı boyla çözülecek olsaydı oooooo :)00 Yorumla
+1 yılKız dediğin minnacık , tatlı , sevimli , güzel olucak boşver takma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer şişman değilsen ve minyon gibiysen çok ve aşırı tatlı olur. :S Ama şişmansan durum bu kadar iç açıcı değil :S
02 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım o yönden iyi olsun bari :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç dert etme. Ben evlenirsem bir gün öyle birini tercih ederim uzun çok itici oluyor :D böyle zayıf minnak olacak sarıp gezeceksin. üzüldüğünde göğsüne başını koyduğunda kollarınla sardığın zaman kaybolacak felan :D :D çok tatlı oluyorlar rahat ol.
+1 yılBende 2 metre boy var :D Bana göre çok fazla kısa ^^
00 Yorumla
+1 yılyok lan çok kısa değil ne güzel işte iyisin dostum.
00 YorumlaKafana takma senden daha kisa olanlar var halimize sukretmemiz lazim😊
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılyoo ne guzel minnacık sırın oluyosunuz cepte tasımak kolay :D allahım ben niye bu kadar kotuyum komplekli birine neler dedim
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana şapkadan başka bişi üzme kendini bozma neşeni
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi ya :) ortalaama boy mesela benim boyda ortalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl192 boyunda biri olarak bana göre kısa değil pigme gibi gelir 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasım 190
Cevap sahibi+1 yılO zaman Allah tamamına erdirsin diyelim
Soran+1 yılErdirmiyor eremiyoruz😂
+1 yılErkekler icin iyi kisasi yatakda uzunu sokakda derler
00 Yorumlabenimde öyle ve gayet mutluyum kısa boylu olmamda :)
00 Yorumla
+1 yılEvet, 1.58 çok kısa. 😂
Ben 1.60 boyundayım. 😊113 Yorumla
Soran+1 yılKeske 160 olsam
- +1 yıl
Ciddi misin? 😳
Soran+1 yılEvet neden 158den iyidir insanlara 158 deyince kıyamet kopuyor 160 deyince bişey demiyorlar sanki arada 10 cm fark varmış gibi
- +1 yıl
Shakira 1.55 fakat harika kıvırıyor. Bence kimsenin Shakira'nın boyuna bakmıyordur. 😉
Soran+1 yılErkek arkadasm 190 :(((
- +1 yıl
Uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorsan mutlu olmalısın. 😊
Soran+1 yılKompleksliyim sadece
- +1 yıl
Bu özelliğin hayatının her anında karşına çıkacağı için dikkat etmelisin. 😐
Soran+1 yılSizde kompleks var mı
- +1 yıl
Eskiden kendimi sevmiyordum fakat şu an seviyorum. Kendime güveniyorum. Hatta kısa boylu olmak hoşuma bile gidiyor.. ben genelde seksi değil de tatlı, şeker kız olmayı severim. Yerine, boyuna göre giyinirsin olur biter. 😊
Soran+1 yılBeni seksi buluyorlar begeniyorlar ama ben kendimi hiç mi hiç sevip begenmiyorum erkek arkadasımın boyuda psikolojimi bozuyor onu seviyorum ama çok komplrksliyim ayrılmayı bile düşündüm
- +1 yıl
Sen ayrılmadan o senden ayrılabilir. 😊😄
Soran+1 yılEvet haklısın
Çok iyi en sevdiğim boy :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSaka mı
+1 yılben 155 sen düsün artik :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Komplekse girmek için ideal bir boy.
01 Yorumla
Soran+1 yılkomplekse girmekte haklı mıyım yani anlamadım :D
+1 yıl1.65 in altı kısa bence
00 YorumlaNormal, ama 185 in yanında kısa :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 190
Soran+1 yılYa of😂
+1 yılUzun erkekler minyon sever
00 Yorumla
+1 yılkilo nasıl? bence minyon çok tatlı
04 Yorumla
Soran+1 yıl48 kilom
- +1 yıl
ya ama yenir ki bu
Soran+1 yıltesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılSen gene iyisin ben 152 bile değilim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKacsın
- +1 yıl
152 ancayım işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kisaysan ben neyin acaba
00 YorumlaDiğer konusunda 459 cevap paylaştı. Ben 197'm gerisini sen hesapla :)
00 YorumlaEvet kısa ama kendinle barışık olmalısın
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakası yok bence tatlı bir boy
00 Yorumla Ulke ortalamasina gore normal
00 Yorumla- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılEce seçkin de kısa olsun canını sıkma.
00 Yorumla kız için kısa da sayılmaz
00 YorumlaBir bayan için iyi boy
00 Yorumla
+1 yılBnde 1. 53 um
21 Yorumla- +1 yıl
İYİYmiş ekonomik boy :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemseme topuklu giyersin en kötü
00 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kısa ama kafana takma
00 Yorumla
+1 yılay minnoş 20 cm daha lazım
00 Yorumla
+1 yılhayır çok uzun
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme
- +1 yıl
uzun desem inanıcan mı insanı deli ediyosunuz
Soran+1 yılNormall diyebilirsin
+1 yıl1.84 üm sen düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu?
- +1 yıl
yetişme şansın var ama ufak tefek kızları hep tatlı bulmuşumdur
Bende 1.58 im
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence değil
00 YorumlaDiğer konusunda 544 cevap paylaştı. orta sayılır yani
00 Yorumla
+1 yılCüce
08 Yorumla
Soran+1 yılAbart
- +1 yıl
Çok küçükmüşsün ama yaşın kaç uzar belki.
Soran+1 yılÇokta değil
- +1 yıl
Çok olduğu için buraya sorma gereği duydun kadın. Madem kaale almayacaksın niye soruyorsun? Zaten sinirliyim.
Soran+1 yılSus kimseyi asagılamaya hakkın yok asagıla diye sormadım
- +1 yıl
Aşağılamıyorum yaşını sordum. Ama sevgilin 1.90 ise abi kardeş gibi gezersiniz. Hoş olur
Soran+1 yılCüce dediniz
- +1 yıl
Espri mi olduğunu anlamadıysan esprimi bu diye sor bence
yoo gayet tatlı :D
00 YorumlaBiraz
00 YorumlaEvet kısa.
00 YorumlaEvet, kısasın net.
00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumlaİyi iyi sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılHayır, değil :D
00 Yorumla
+1 yılHayır bence değil
00 Yorumla
+1 yılTabii baya kısa
00 YorumlaEvet, kısasın net.
00 Yorumla
+1 yılkısa.
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. İdeal
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılkısa
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği