Ablama tahammül edemiyorum?

Merhaba yeni katildim araniza :) 8yildir ablamla yasiyorum ama artik tahammül edemiyorum.30yasina gircek ve temizlikten bihaber. eskiden bahanesi:"okuyan kisinin evi pis olur"ama 8yildir kiytirik bir bölümünü bitiremedi. simdi okul yok, is desen haftanin iki günü 3-4saat o kadar. hepmi bir bahane olur. buzdolabinda günlerce biraki sebzeler, kapta yemekleri ben cikariyorum. haliyle cürümüs kokmus, lavaboyu, yeri paspaslamaz. banyoda yere saclarini sacar. dolapten 4tane!! Bos zeytinyagi sisesi cikardim (ben pek kullanmam). insanin hic mi aklina gelmez bunlar ya. ev 1+1 ayri odalarda kaliyoruz yani bir salonumuz yok. sebebi cok farkli olmamiz. ben 19yil onla ayni odada nasil yasamisim bilmiyorum. simdi26yasindayim. cat kapi misafir gelcekte, rezil olucaz diye korkuyorm. kizda hic utanma yok! Yemeklerimiz bile ayri. o sebzeci, pirasa, tursu falan. ben hamurisleri, et yemekleri, tatlilar yaparim o yüzden mutfak alisverisimiz bile ayri. yumurtaya kadar ayri aliyoruz. gecenlerde teklif ettim, ortak kullandigimiz seylerin parasini pylasalim diye. iki hafta tamamdi, ücüncü hafta kendi alisverisini yapmis. dünden beri konusmuyoruz. firinda cürümüs bulgur pilavi görünce cildirdim, dayanamadim kiz whatsapp grubuna attim resimionunda oldugu ki zsten 5 kisilik grup. ablam ve iki kuzenim var. sinirlendi cikti. tamam yalnis ama oda en ufak kavgada facede aile ici kavgalari sözde üstü kapali cümle aleme paylasiyo. bana kac kez diyen oldu, ablan cok sacma seyler yaziyo facebooka diye. ikaz ettim ama duyan kim. sabah aksam haci hoca vaazi dinlemekten baska bisey bildigi yok. annemede dedim su kiza ya koca bulun, ya da ayri eve ciksin diye. yeminle biktimmmm. tahammül edemiyorum. insan bu kadar pis olmaz olamaazz
Ablama tahammül edemiyorum?