Uzun zamandir tesetture girmek istiyorm evde deniyorm biseyler almaya calisiyorm oncellikle sunu belirmem gerekirse cook fazla vesvese oluyo gercekten dusunmekten artk deliricek oluyorm sinirm bozuluyo ailem istemiyo bir yandan diger yandan aklima gelenler acik giyinmiyorm ama aklima takilacak seyler var saclarimi duzlestiremeyecegm makyaj yapamacagm ceket vs giyemeyecegm gibi o kadar basit seyler geliyoki cok sacma geliyo ama bunlar beynimi kemiri resmen ya hakkiyla yapamazsam ya pisman olursam ya bu halimden daha cok dikkat cekerse diye resmen Allah seytan ve ailem arasnda kaldm gercekten seytan vesvese veriyomu bu durumda? :(
Cevabın nedir?
+1 yılNe mutlu ki sana Allah'ın sevdiği bir kulsun bu şeytanın vesvesesinden bile belli. Hiç şeytan boş insana vesvese verir mi? Bak kardeşim bu konuda aileni de dinleme arkadaşlarını da dinleme. Allahın kelamı olan Kuran ne diyor ona bak. Sana birşey diyen olursa da onlara de ki hesap gününde benim günahlarımı da savunabilecek misiniz de.
42 Yorumla
Soran+1 yılEvt haklisn aslnda boyle vesveseler olunca bir yandan da mutlu oluyorm cunkubos eve hirsiz girmezmis insaAllah hakkiyla yapabilirm
- +1 yıl
Aynen öyle Allah hakkimizda hayirlisini verir inşaAllah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah :) Bunu düşünüyor olmanız çok muhim; Allah yardim eder de inşallah kisa surede kapanirsiniz.
Bakin benim yorumum ise; güzelliğin elbisede olmayisidir. Oyle kapalilar var ki, gerçekten maşallah mükemmel görünüyorlar :) İçiniz rahat olsun, kapanın Allah hayırlısı ile güzel vesileler nasip etsin size...22 Yorumla
Soran+1 yılAmin sagol kardesm
Cevap sahibi+1 yılSen sağol, Allah yolunu acik etsin.
Evet şeytan seni bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor, artı nefs ve ailen. Seni çoook iyi anladım ben de bu tür düşüncelere kapılmıştım, kolay olmadı ama çok şükür kuvvet geldi ve 3yıla yakındır tesettürlüyüm, tam tesettür ama. Ve mutluyum, pişman değilim.
40 Yorumla
+1 yılCanim seytana uyma. Ailen sana karisamaz. Bunu Allah emrediyor dikkat cekmez merak etme. Mubarek olsun :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah (s. v. t) razi olsn kardesm Allah su profil fotondaki tatli kiz gibi de olmayi nasip eder insaAllah :)
- +1 yıl
Benimde cok hosuma gidiyor cok sirin :) insaAllah canim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Ben sana birsey diyeyim eger gercekden o sekilde kapanmak istiyrsan seytan kalbine her zmaan vesvese verir kapanma kotuluklere devam et die o sekilde vesvese geldigin de kalk abdest al namaz kil o zaman kalbinin guzelligi cikar ve vesvese ortadan kalkar
21 Yorumla- +1 yıl
Tıpkı benimde yaptığım gibi. Cidden aklımda çok fazla soru vardı benimde kardeşimiz gibi kalkıp abdestimi aldım bir namaz kıldım sonra düşündüm ben ne istiyorum sen nelerin üstesinden gelmedin bunun üstesinden mingelmiceksin dedim kendime ve bugün tesettüre giriyorum.💖 Demem o ki kimseyi dinleme kalkıp abdestini al namazını kıl ve düşün ben ne yapmak istiyorum diye ailende seytanda arkadaşlarında umrunda olmasın Rabbimizin biz bayanlara buyurdugu bu inşallah bir nebzede olsun soru işaretleri gitmiştir. Ve seni teşvik etmidimdir.🤍🙏🏻
bu işin ölçüsü bellidir ifrat ve tefritte olmayın yeter allah yolunuzu açık etsin
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl mutlu hissediceksen öyle giyin aileni ilgilendirmemeli bence.
00 Yorumla
+1 yılŞeytan ile sağlam bir savaşa tutuşmuşsun.
İnşallah sen kazanirsin.
Rabbim kolaylik ve irade versin...30 Yorumla
+1 yılBunlari dusunme. Allahin emri oldugu icin ortun gerisi fasa fiso. Sen niyetinde saglam dur yeterki. Rabbim seni zorda koymaz merak etme.
20 Yorumlasen nefsini dinleme madem o isik var kendinde hic dusunme iradeli ol kapan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılGir bak bakalım. Beğenmezsen çıkarsın. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir sansm yok
Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Sen seni yaratını dinle yaratılanlar gecicidir
00 YorumlaKapan bacım en güzeli
00 Yorumlaİbadetlerinin hepsini yerine getiriyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılElimden geldignce yapmaya calisiyorm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVicdan en iyi mahkemedir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılgirme napçan ya
00 Yorumla korkma
00 YorumlaVerır tabı
00 Yorumla
+1 yılKıorkacak bisi yok
00 YorumlaKorkma. Yakışır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi