Ego nedir?
Egolu insan kime denir?
Bu insanlar ne gibi özelliklere sahiptirler?
Siz ego lu musunuz? 😊
Egolu insan kime denir?
Bu insanlar ne gibi özelliklere sahiptirler?
Siz ego lu musunuz? 😊
Gecen gun bir kiz gordum. Kiz yprumlayin bemi demis. Yorumlayan herkese kezban diyor yemin ediyorum. Guzel degil kiloluda. Ama kiz kendini gormuyor. Hayatimda kilolu insanlarla gecmemisimdir bununla gectim abi. Ben boyle ego gormedjm. Insani kor ediyor
😂😂😂😂
Özgüven ve ego farklıdır. Özgüven kendine inanmaktır, yapabilceklerinin gücünün farkında olmaktır.
Ego, etikettir reklamdır. Sürekli bire bin katarak kendi reklamını yapan insanlardır. Popoları tavanda uçuyordur ve mütevazilik sıfırdır.
Ben yaparım ben ederim ben çok zekiyim hepsinden iyiyim hepsini ezer geçerim ben bir taneyim siz kimsiniz tırnağım olamazsınız gibi şeyleri sesli düşünen düşündüğü gibi olmayan lüzumsuz insandır bana uzak cehenneme yakın olsun
Büt sorusu gibi sormuşsun ama çalıştığım yerden :)
Cevabı ver o zaman 😊
Ego: bir hicken kendini ustun gormek
Egolu insan: benim gozumde ezik bir insandır.. Kendi dusuncem bu tabi
Bu insanlar diger insanlara hep tepeden bakarlar
Egolumuyum bence degilim ama bunu ogrenmenin en iyi yolu beni taniyan insanlara sormaniz cunku kisi kendisine kotuyu asla yakistirmaz ama diger insanlar neyseniz onu söylerler
Tesekkur ederim :)
Cevap
23Cevap
İnsanın en büyük düşmanı. " En büyük düşmanın en son bakacağın yerde gizlenir " Revolver filminde ego için kullanılmıştı bu replik. Biraz karışıktır ama izlemenizi tavsiye ederim.
Benim eski ev arkadaşıma. Ona kalsa, fakültenin tüm kızları onla ilgileniyordu.
😄😄
Bence ego iyi huylu ve kötü huylu olarak ikiye ayrılır.
Biri insanları ezmeye çalışan kendini bisi sanan.. kötü huylu
Diğeri de insanların genelini aptal sanan ama insanları yargılamayan ezmeyen iyi huylu
Kendinin çok beğenen tiplerdir egolu insanlar herkesten kendini daha iyi görürler.
Kendini fazla üstün gören ama aslında bir b. k olmayan kişilere denir. Özgüvenle karıştırmamak lazım yinede.
Kendini çok fazla üstün gören kendini beğenmiş kendinden başka kimseyi iyi görmeyen sürekli kendini öven insan işte...
Kendini beğenmiş, herşeyi kendi bilir, herşeyi kendisi en iyi yapar, kendini çok zeki sanar ama bir bok bilmez.. Vs..
Ego kendisinin diğer insanlardan iyi olduğunda bunu belirten tavırlara denir
insanın kendini fazla sevmesi başkasına değer vermemesi bencil ve kibirli olması.
benim gibilerine denir. burnu kaf dağında olan mallarız biz :S
Egom ve ben o kadar mutluyuz ki ve çok iyi anlaşıyoruz ayrıca herkesin egosu vardır ama benimki senin egondan da büyük
Ankarada yasayip ego karti olanlara denir ben egolu degilim maalesef
Herkesin egosu var yalniz ))
Herkesin egosuna kimse karışamaz😂
Kendini beqenmis, küstah, ukela, sımarık..
sitede bol bol var, acayip belli ediyorlar,
Kendini beğenmişliği özgüven sanan kitlelere.
Bebeksi bir egoya sahibim
Herkeste ego vardır ya
kesinlikle benim gibilere denmez :)
Ben cok guzelim yakisikliyim diyenlerdir kisaca
Bana denir.
Dimi @EzgKsee
Egosu olana denir..
Ego nedir?
Ego insanın hem özne boyutunu tanımlayan irade, bilinç ve vicdanı hem de onun nesne boyutunu tanımlayan, dürtülerini, iç isteklerini, tutkularını, içsel enerji kaynaklarını içine alan çok boyutlu komplekstir..
Kendini herkesten yuksek gorurler
egolu degilim egoistim, ama birazcik :)
hep ben diyene kendini çok övene denir
Turk kızlarına denir :)
Ego ve ben bana cok uzak :)
Bana denir
Kendini asiri seven
egosu olana denir?
Çok zekice.
Ego = kibir
Bana denir.
egolu insanlara