Yakıyoruz, biraz yandıktan 5-10 dakika sonra kendi kendine sönüyor ve gazı kesiyor.
Neden olabilir bu?
Neden olabilir bu?
Oda sıcaklığı ayarladığınız kademede yeterli olunca kendiliğinden söner ve soğuyunca yeniden yanar, öyle olması lazım..
Tamam senlerden beri öyle yapıyor, ama son 2-3 gündür, durduk yere tamamen kapanıyor ve gazı kesiyor, normalde pilotta olması lazım.
Önemi bişey yoktur umarım sinir oldum
Çok teşekkürler :)
İlk defa duydum , gazı bitiyordur başka ne olabilir ki , ya da gaz mı kaçırıyor nedir
Gaz kaçırmıyor, ful kapanıyor, eskiden pilota alıyordu, şimdi full kapanıyor
Isisini almistir.. sonra soguyunca gene kendiliginden yanmiyormu?
Otomatik olarak öyle yapıyordu, ama bu sefer temelli kapanıyor
Cevap
5Cevap
Ben o sorunu çözdüm doğalgaz sobasının panel kapağını aç o küçük hortumlu boruları iyice kontrol et soket yerleri çıkmış olabilir çıkart tak yuvalarına iyice otursun baca ile falan alakalı bi durum değil o küçük hortum kablolarla alakalı bir durum soketler tam yerine otursun doğalgaz sobacı çağırmadan işimi kendim hallettim kolay gelsin
borulardan birine 50 TL sıkışmıştır. Servis çağırman gerekecek galiba
nedeni belli ARIZALI
Nasıl yaptırabiliriz?
Baca çekmiyordur
Zaten kısacık bir borusu var dısarıya cıkan, içi mi dolu olabilir?
Olabilir bakmanızda fayda var
Tabi doğalgaz borusunda değil bina bacasında tıkanıklık olabilir doğalgaz borusunda pislik olmaz
Hayır bu minik bir soba, öyle bıldıgınız borulu bişeydegıl, minik bir borusu var.
siz yinede borusunu falan kontrol edin belki içine bişey kaçmıştır iyi çekmiyorsa kendini kapatır
Tamirciye benzer bir halimiz mi var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar