Ben boyle kestiriyorum. Uzun saclıyım bu arada sacım aynı fotograftaki kadın gibi. Kadın berberinde kestiriyorum. Ucları duz bir bicimde omuz hizasında dersen anlarlar heralde ben oyke demistim cunku zaten artık acıklamama gerek yok cubku basıl kesecegini biliyor artık.
Sacların duz degilse hic bulasma berbatt duruyor. benim saclarım dalgalı ama duzlestirici kullandıgım icin sorun olmuyor.
Kesim gayet güzel söylenenlere aldırış etme ama çok kısa olmadığı takdirde hoş durabilir önemli olan neticede kişinin kendine yakıştırdığı bir kıza yakıştırırım ama kıza saç gitmez neticede güzelliğin simgesi sayılır.
Rica ederim de tavsiyem kestirme sadece görünüş vs sebeblerden dolayı hoş vs gibi nedenlere kayıp olan güzelliğine yazık etme saçların nasıl bilmiyorum ama doğallık ve manevi noktada bir simge olarak da düşünmen daha doğru olacaktır bu noktada saçlarına güzelliğe kıyman doğrumu? Kestirme bakalım kötü duracaktır bir kızda saç güzelliğinde etken unsurdur hem dış hem değer konusunda onca şiirler ve sözler yazılırken bir kızın saçlarına neden kestirirler anlam veremem kısa veya günümüzde artık dış görünüş vs gibi durumlarda kişi kendini öyle bir hal durumuna ve şekle sokuyor ki verilen gerçek güzellikleri de kaybeder olduk, doğal güzelliğinde kalsın böyle çok daha güzel kısaltma bakalım.
evet ben kestirdim. sahsen cok memnunum cok kolay kullanimi tavsiye ederm.
Yok hiç kestirmedim ama cok guzel beğeniyorum boyle.
Ben çok beğeniyorum saçlarim duz olsa hic dusunmem böyle kestirrim 😃
Cevap
14Cevap
Ben en son böyle kestirdim. Saçlarım düz ve hoş durdu. Kestirmek istiyorsan kestir çünkü daha sağlıklı saçlar istiyorsan saçların yenilenmesi kırıkların gitmesi gerek. Ama şeyde kararsızım saç kesiminde makas mi daha sağlıklı tıraş makinesi mi? Buna bakarken nurlara geldim. Fikri olan cevaplayabilir mi
bilemiyorum herkeze yakışmıyor V kesimi tercih ederim..
Gamze profil resmindeki bayanın adı nedir. Hasta 😷 oldum.
Ah bir bilsem... Oyuncu birisine benziyor.
Kusura bakma ama o sen değilsin. Bu kadının yaşı en az 25..
Yazamıyorum çünkü mesajın kapalı. İnstagrama üye değilim faceni verebilirsin
Ok. zaten sen değilsin
Çok kötü bir saç kesimi bence sakın böyle kestirmeyin.
Öyle dümdüz kestirmeyin nebiliyim şöyle biraz üçgen gibi oluyor ya yanlardan kesiyolar.
Genelde japonlar hep böyle kestiriyordu galiba. Filmlerde görmüştüm ^^
Düz kesim ve bence hiç güzel değil çünkü doğal durmuyor
Kız arkadaşım böyle kesse direk ayrılırdım.
bitmemiş hali çok kötü gözüküyor buradan.
Ayşenur balcının saçından :D Çok güzel yaa
Kestir bence bende kestiricem böyle
Kötü gozukuyor yapmayın :D
Hayır. İlk defa görüyorum
sovyet ajanları gibi bu nedir böyle
Çok kötü kesim, hiç yakışmaz.
Aaa benim ki ajsjsjkaka
Hiç kestirmedim böyle.
Çok kötü oluyor...
Kötü bir görüntü
Çok kötü duruyor
Kestirme, kötü