20 yaşındayım 1,95 boyunda 110 kiloyum lise mezunuyum silahlı koruma olmak istiyorum. mafya koruması da olabilir :D nasıl olabilirim?

Dostum fiziğin muhteşem. Polisliğe başvurabilirsin ya da bu iş üzerine eğitim veren özel şirketler var görüşebilirsin. İleri silah tekniklerinde gelişirsin. Kendini zamanla geliştirirsen aranan bir bodyguard olabilirsin. Fakat şunu söyleyebilrim silahtan önce yakın koruma becerilerinde ilerlemen gerekiyor yakın dövüş sanatlarında, silahsız korumada vs.. Silah olayı çok sonraki iş
Kickboks ile uğraşmaya başladım 4 gündür kardeş. çok istiyorum boyle takım elbiseli yakın koruma olmak. ehliyetim de var şöförlüğüm iyidir. silah desen çocukluktan merak vardı bizimde pompalı ve Belçika brownin 7/65 tabancamız var.
Buyrun: çağdaş bey bu işin üstadlarındandır https://m.youtube.com/watch?v=8d_MX5TRwrw
Olma knk bence tehlikeli
Perdenin rengini begenmedim.
Türbe gibi, iki mum dik , dilek dile
hiç sorma hahaha sesli güldüm :D
Bu arada ozel guvenlik kurslari var onlara basvur
Polislik falan da dusunebilirsin yegnim
EYVALLAH ĞEYRİ ABLA kırmancizani :) her bijiiii
Seni kim koruyacak?
Neyse CV ni gönder biz seni ararız.
BENİ ALLAH KORUR sen rahatına bak
Allah sana tolerans mı tanıyor?
Tamam bakarım. Baktım rahat değilim bakmam.
Cevap
3Cevap
Geçen 1.96 idin. Ondan önceki zamanlar 1.94. Boyun atmosfer basıncına oranla sürekli değişiyor sanırım.
hiç sorma
ahaha görünce korkmak yerine güldüm la :D
açda popona gül PASPAL
o daha karizmatik duruyo kanka :D
Kolları az daha açarsan olabilirsin
HAHAHAHA :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar