yani demek istediğim normal bir kızın saat üçte dışarda gezmesi ne kadar normal sizce ? benim için süpriz olmadı. türkiye gibi bir yerde ha çırılçıplak gezmişsin sokakta . ha saat 3 te dışarı çıkmışsın aynı şey . vahlanmasınlar . yanlışmıyım ?
Cevabın nedir?
+1 yıl"Tecavüze uğrayan 19 yaşında ki genç kız nerden geliyormuşş size ne beyinsiz sapıklar...
1 - kadın gecenin 3'ünde sevgilisiyle sevişmekten gelebilir ve sen tecavüz edemezsin.
2- kadın gecenin 3'ünde bardan mini eteğiyle evine gelebilir ve sen tecavüz edemezsin.
3- kadın gecenin 3'ünde fahişelik yapmaktan gelebilir ve sen tecavüz edemezsin.
kadınlar, hiç kimseye, sana, bana ve ona nereden geldiğinin hesabını vermek zorunda değildir sen tecavüz edemezsin.
neden hep meşrulaştırmaya çalışıyoruz.
yazık birileri çıkıp "belki ilaç almaktan geliyordur, belki ders çalışmıştır, belki hastaneden geliyordur" diye çabalamaya çalışmış.
çabalama zorunda değilsin.
neden her kötü olayın kurbanını meşrulaştırmak zorunda kalıyoruz. adı üstünde kurban lan.
neden ruh hastası insanlara uyuyoruz.
empati bir yetenektir ve vicdanı olmayanlar da bulunmaz. bu yüzden bırakın. durum zaten vahim ve biz kurbanı vicdanlarda aklamak zorunda değiliz.
ve sen tecavüz edemezsin.1515 Yorumla- +1 yıl
@murti79 hayır bide yazmış buraya hastalıklı düşüncelerine yandaş arıyor
- +1 yıl
bir kadin gecenin ucunde İstanbul gibi biyerde gezebilir ama kendini koruyabilmelidir mk erkekler o saatte gezerken cekinio sizin atariniz kime madem geziyorsan kendini korucaksin insanlar ne isi varken derken kendini koruyamaz bisi olur diye soyluyor cok bilmis kiz. kuru artislik yapmayin geziyorsan onlemini alcaksin cennet degil burasi dunya
Soran+1 yılNe kadarda geniş bir bayansnz
Soran+1 yılİstediğni yapta. Şaşırdım sadece
- +1 yıl
Bir kere noktadan sonra kelimenin baş harfi büyük olur.
- +1 yıl
@AyhanAydogn buna mı takildin
- +1 yıl
Soran berkes istedigi gibi yasayabilmeli bu ulkede bunun genislikle degil genis pencereden bakmakla ilgisi var
Soran+1 yılAl öyleyse
https://i.hizliresim.com/8ZnRz1.jpg- +1 yıl
Bir Turancı olarak diğer Türk ülkelerinede bir göz attım. İslamı zayıf benimsemelerine rağmen, gece geç saatte dolaşan kızı kimse oğluna almak istemezdi. Ama ülkemizde bunun normal karşılanması a normal gibibe geliyor sonuçta dünyaya ahlakı öğretmiş ecdadın torunları rezil hale gelmiş yazık. İstanbulu biz çoktan kaybettik zaten hiç bir zaman kurtaramadık. Zira, beyinler İnglizlerin pislik medeniyetiyle sömürülmüş Şimdi, neden İngilizlerin gönül rahatlığı ile İstanbulu terk ettiğini gayet rahat anlıyorum. Ayrıca, tecavüzü kesinlikle doğru bulmuyorum zaten solcular yatarken, Sedat reisin adamları o pisliğe hapishanede güzelce işgence ederler merak etme. Zira, Sedat Pekerin adamları tecavüzcülerle işgence etmekle uzmandırlar. Devlet göz yumar bize.
- +1 yıl
Yahu bu ülkede ördege köpege dmacanaya 3_5 yaslarindaki kiz cocuklarina tecavüz ediliyor sen nasil bir zihniyetle bunu mesrulastirmaya calısıyorsun yazık yemin ederim yazık yaa
- +1 yıl
@SavcıBey farkettiyseniz yorumu sizi etiketleyerek yapmamistim
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğrudur
20 Yorumla
türkiye gibi bir yerde... türkiye gibi bir yer diyrsun ama suçu ''türkiye gibi bir yer '' dedirten zihniyeti bozuk sapıklarda aramak yerine onları suçlamak yerine tecavüze uğrayanda aryrsun bu nasıl bir mantık? bence sende tecavüz etme potansyeli fazlasyla var. sen ve senin gibiler de en az tecavz eden kadar suçlusunuz. kadının saat gece 3 te dışarıda olup olmamasına karışacak sen kmsn? nesisin? beddua etmeyi sevmem. etmeyeceğm de. ama şunu söylemek istyrm evlysen ve bir kızın varsa ya da olduğnda... ilerde kızın günün birnde herhangi bir sebeptn dolayı gece saat 3 te dşarda olmak zornda kalrsa ya da bardan glrse ve tecavüze uğrarsa ( hiç istemem sen kadar zihnytm bozuk değil) o zaman anlarsın. inşallah.
00 Yorumla
+1 yılabisi bardan çıkmış ;) sarhoş ve bir başına kış günü dünyanın neresinde gezerse gezsin mutlaka başına birşey gelirdi tabiki savunmuyoruz herkez özgürce gezebilmeli ama dikkat li olmak gerekiyor ben erkek halim le çekinirim...
51 Yorumla
Soran+1 yılbardan çıkmış içmiş zil zurna olmuş muhtemelekn ne yediğinide hissetmemiştir :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
25Cevap
Evet yanlışsınız. Gece 1-2-3 farketmez herkes istediği saatte dışarda olabilir ama bu demek değildir ki sırtına bıçak dayatılıp ücra bir köşede tecavüze uğramalı. Böyle bir olayın savunulacak tarafı olmamalı. Ortada sönüp giden gencecik bir kızın hayatı var ve bu durumda bile dışarda olmasaymış o zaman diyebiliyorsunuz. Bilmem farkında mısınız ama bu ülkede rulmana, damacanaya hallendiler, ördeğe tecavüz ettiler. O zaman suç kimdeydi. Gece kümesine geç dönen tavukta mı? Yoksa tahrik edecek kadar açık giyinen damacana şişesinde mi?
52 Yorumla- +1 yıl
Suçun cezasını mini etek giyen damacanaya kestiler, çok yazık.
+1 yılSözlü fiziksel taciz tecavüzün hiçbir şekilde affı olamaz!!!
Şuanki Türkiyeyi hepimiz biliyoruz, o masum kızda suç yok ama ihmal var.
1. si ailelerin o kızı bilinçlendirmeleri ve geç saatte kız başlarına böyle bir ülkede dışarı çıkmalarına müsaade edilmemesi gerekir
2. si arkadaş ortamı çok kalabalık olur hiçbirşekilde tehlike söz konusu olamaz ama eve dönüşlerde kimse kimseyi yalnız bırakmamalı evede beraber dönülmesi gerekirdi
Sonuçta burası Türkiye ne yazık ki mini etek giydiği için polisten dayak yiyen kızlar var başka söze gerek yok20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibilerle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum! Mini etek giyse tahrik eder, gece 3'te dısari ciksa yollu olur. Ahlak bekçısimi kesildiniz başimıza? Ben ülkemde rahat, rahat gezemeyeceksem öleyim o zaman! Siz ilk önce beyninizle dusunmeye baslayin, sonra tartisiriz bunlari.
Evli 2 cocuk babası üstelik sabıkalı! Kimi, niye savunuyorsun?65 Yorumla
Soran+1 yılGiyme alla alla minik etek diyorum mini etek! Giyme :d
Cevap sahibi+1 yılSanane arkadasım istedigimi giyerim. Hepimiz özgürüz bu ülkede değil mi?
Soran+1 yılSen gibilerini gördükçe böyle sokaklarda ayyaş gezen gecenin bir yarısı o kızları. Siz ne kadar genişsnz ya
Cevap sahibi+1 yıl1. Sen benim gece yarısı sokakta ayyaş gezdiğimi nereden biliyorsun?
2. Ben alkol kullanmıyorum!
3. Gece hayatım yok!
Şu ön yargılarınızdan kurtulun artık kardeşim... Kız gece 3'te dısarı cıkıyor diye tecavüz edilip, öldürülmesimi gerekiyor? Yarın bir gün sende baba olacaksın umarım kızın olur ve anlarsın. Başka bir şey demiyorum, çünkü sizin gibilerine laf anlatamıyoruz.
Soran+1 yılAl öyleyse
https://i.hizliresim.com/8ZnRz1.jpg
+1 yılSevgilisinden ayrıdır içmek istiyordur dısarı çıkmıştır kafası bozuktur dışarı çıkmıştır ağlamak istiyordur dısarı çıkmıştır sanane yani olay bu mu dısarı çıktığı için tecavüz eden haklı mini etek giyiyosa laf atılmasını da istiyordur zaten tabi hatta özgecan olayında da kız tahrik etmistir zaten o yuzden gizlisin ya
36 Yorumla
Soran+1 yılBak bak laflara bak
- +1 yıl
Hala dediklerıni haklı mı buluyosun
Soran+1 yılÖzgecan için bir şey diyemem. Ama oda mini mini bir şey giymişti sanırım. . Ben böyle sıradan giyinen kadınlara pek bakmıyorum. Ama kıçı başı açık gezince önümüzde. . İster istemez bakıyorsun hatta lafta atıyorsun. Tahrik oluyorum kardeşim napm.
- +1 yıl
Evet bişey demedin belki ama bu dediklerin ona çıkıyor ve hoş değil kesinlikle kabul edilmeli kimi kadınlar bu amaç için giyinse bile çoğu kadın emin ol ki karşı tarafı tahrik etmek için değil kendini öyle daha çok beğendiği ve kendine güzel görünmek için böyle giyiniyo özgecan olayına gelirsek o henüz 20 yaşında dünya güzeli bir kızdı ve o gün saat gece 3 de değildi bunun bahanesi olmaz ki tecavüz tecavuzdur yani
Soran+1 yılHa bide şu olay var bizim kızlarda bir hassa. . yemediği bk kalmayıp. Sığındığı tek cümle ne biliyomsn. . Erkek yapınca iyi kadın yapınca kötü. . . Tav oluyorum yeminle
- +1 yıl
Olaya kadın erkek ayrımı yapmadan bakarsan daha olumlu yaklaşabilirsin bence
Sadece türkiyede olmuyo bu olaylar. Ülke olarak kisitlamayi birakin.. gece 3 de disari cikan kisi. Zaten yalniz eve dönmemesi lazim. Ister kiz olsun ister erkek. Devir kötü.. ama bu kiz 3e kadar disarda kalamaz anlamina gelmez.. ben eve gec gelince bilerek acik yerlerden giderim, veya arkadasla beraber gideriz. Birbirimizi kollariz falan ..
10 YorumlaDiğer konusunda 996 cevap paylaştı. ya isterse bardan çıksın isterse kerhane çalışanı olsun. tecavüze uğrama, gasp, zorla alıkonulma hakkı doğurur mu? al bende sana bu soruyu soruyorum. kime ne nasıl biri olduğundan? kime ne o saatte dışarda olmasından? iyi o zaman saat 12 den sonra kızlara saldırın ya da akşam ezanından sonra evinde olmayan kızlara tecavüz edin. farzdır anasını satayım bunu mu diyelim?
10 Yorumla
+1 yılkaçla kaç arası tecavüz etmiyorsunuz ona göre çıkalım biz sokağa
120 YorumlaNe alakası var ne kadar geri bir düşünce bu! O zaman 2 çocuklu evli adamın gece 3 te dışarda ne işi var? Adam dediğin sokakta yürürken bayan kendini rahatsız hissetmesin diye yolunu bike değiştircek! Genç bir kızın eğlenmeyi ne var? Sen ve senin gibiler buna meyilli işte yazık! POTANSİYAL TECAVÜZCÜ!!
30 Yorumlakaçta çıkılırsa tecavüze uğramazlar? kendi kanından olanların tecavüzüne uğrayanlar için hangi bahane hazırladınız?
62 Yorumla
Soran+1 yılneden benden örnek veriyosun . bugun söz konusu benmiyim ?
İsteyen istediği saatte dışarı çıkar bu tecavüze uğradı diye istediği zaman dışarı çıkamayacak mı? Ne kadar saçma bir soru olmuş. Bu ülke çok kısıtlamalı
44 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
Soran+1 yıl:DDD
İsterse gece 3de 4de ortalıkta çıplak dolaşır bakarsın anlarım açmasaydı dersin. Ama gece 3de dışarıda olması ya da çıplak olması senin ona dokunma hakkını vermez. Yarın birgün anana bacına gündüz 12de evinde otururken içeri dalıp birinin tecavüz etmesi sence imkansız bir şey mi?
20 YorumlaUlan hangi memlekette yaşıyoruz gözünüzü açın bakın bir etrafa bırakın tecavüze uğrayan kızları kedilere ördeklere hatta erkek çocuklarına bile tecavüz edilen bir ülkedeyiz KÖR müsünüz bu kadar beyinleriniz basmıyor mu? Diyelim ki soruyu soran kişi sen gece içtin içtin kör kütük sarhoşsun birisi sana tecavüz etti napcaksın? ya da napabilirsin o halde rica ediyorum milletin kızına karısına sözlerin ucunu değdirmeden konuşalım biraz ar biraz namus biraz edep be kardeşim !!!
10 Yorumla
+1 yılOlayın aslını bilmeden yorum yapamicam. Ama gece 3te sokağa çıkılıyorsa bu gibi şeylerle karşılaşmayı göze almak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılAradığım yorum
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Yanlışsın ama ben o saatte bir kızı tek başına sokağa göndermem. Böyle şerefsizlerin olduğunu biliyoruz çünkü. Arkadaşım bile olsa çağırırsa giderim yanına ben bırakırım evine. bence o kızdan çok kızın arkadaşları suçlu adam gibi adam yok etrafında. İşte hep ataerkil toplum yapısı. Gönül tabi ister herkes diledigi saatte güvenli şekilde gezsin. ama o saatler erkekler için bile tehlikeli
10 Yorumla
+1 yılSenin ben gelmişini geçmişini bak insanın ağzını açtırmayın burda. Olabilir eğlenceden geliyodur biryerden de gelebilir burda sorun saat değil. Bir işi olursa annen çıkmak sorunda kalırsa ne olcak? allah büyüktür saçma sapan konuşmayın büyük konuşmayın bir gün başınıza gelir !! ayrıca saat dakika belli olmuyor her zaman tecavuz ediyorlar inş allah en yakın zamanda hepinizin belasını verir.
21 Yorumla- +1 yıl
@AyhanAydogn Sen niye üstüne alındın yaran mı var? ben yapanlara söyledim? ama gocunduğuna göre :D
+1 yılgayet de normal isteyen istediği yerde istediği şekilde gezer o şerefsizin önce arkadan tecavüz edilip sonra idam edilmesi lazım.
91 Yorumla- +1 yıl
net düşüncem..
Ulan belki sigarası bitti arkadaşına sigara almaya gidiyor. Belki dişi ağrıdı nöbetçi eczane arıyor. Belki öğrenci ve memleketinden yeni geldi evine gidiyor. Olamaz mı?
50 YorumlaEvli iki çocuklu adamin işi ne o saatte dişarda niye karısinin çocuklarının yanında değil.
100 YorumlaBu kiz gece 3 sularinda disarida takildi diye tecavuzu boyle mi akliyorsun;
Tebrikler, unlu oldun az önce Yaban tv de gördüm seni.51 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece teşvik ediyor. Tecavüzcü psikopat olarak nitelendirme beni. Benim yaşadığım yerde kızlar 3 gibi çıkıyor dışarı burası ayrı bir ülke. Başımı çevirip bakmam bile
+1 yılO saatte sabikali bir babanin bicakla gezmesine neden bişey demiyosun?
43 Yorumla
Soran+1 yılbelki kendini tinerci pisliklerden koruyodur icabında .
- +1 yıl
He canım sabikali olmasida tinerciler yuzundendir.
Dilerim bir travestiyi tahrik eder tecavüze ugrarsin yav s. alağı
Soran+1 yılsen önce kendi profilindeki fotonu düzel ne mhal oldugun belli değil değişik !
+1 yılne yani tecavüze uğramanın da mı saatleri var?
nasıl gece 3te bir kız dışarıya çıkamaz? kız diye insani ihtiyaçları olamaz mı? mecbur kalamaz mı dışarıya çıkmaya?
böyle düşünen yaratıklar olarak çok adi ve acizsiniz.34 Yorumla
Soran+1 yıladi olan sensin. klınçları çekmenden belli. çıkamaz sen anneni salarmısın saat 3 te dışarı ?
- +1 yıl
ya hastaysa ya mecbursa çıkmaya? hastaneye gitmek zorundaysa ya da birinin ona ihtiyacı varsa? bu tecavüzü mü gerektirir yani.
işte bu düşüncelerinden dolayı adisiniz.
Soran+1 yılTaksi çağır atla git kimsen yok mu. Ha taksi parası yokturdr belki sende haklısın
- +1 yıl
Hastaneler ne Zaman bar oldu Orayı kaçırmısım
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Tahrik, şu ya da bu sebepler bahane olamaz elbette tecavuze ama bu demek degildir ki tedbirli olmayalim. Dusunmeli kizlarimiz hirsizlikta kotu ve yanlis siz kapiyi kilitlemeden yatiyor musunuz. Herkes tedbirini ve onlemini alacak.
10 Yorumla3 te dışarda olması yapılanı haklı göstermez ama kızlarda uygun saatlerde evlerinde olsunlar bence abartmaya gerek yok gece 3 lere kadar
20 YorumlaGece saat 3 te dışarı çıkması tecavüz edilebilir manasına mı geliyor? Peki evli ve iki çocuk babası adamın o saatte dışarda ne işi var? Tecavüz hakkımı doğuruyor adama o saatte bir kızın dışarda bulunması? Bırakın şu düşünce yapısını yeter artık ya!
11 Yorumla
Soran+1 yılCahilsiniz işte cahil?
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Isteyen istediği vakitte dışarı çıkabilir. O oc serefsiz adi pislik gelmiş kıza tecavüz etmis. Kimi savunmamızı bekliyosun acaba?
32 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide savunmuyorum sadece adamı tahrk etmiş diyorum o saatte
İşte bu zihniyet yüzünden oluyor bunlar. Gündüz vakti bile benim yolumu kesen oldu. İsteyen istediği zaman sokağa çıkar illa tecavüz mü edilmesi gerek? Ha eğer öyleyse söyleyin ne zaman tecavüz edilmiyorsa o zaman dışarı çıkalım.
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. gece 3 te dışarı çıkması tecavüzü haklı hale getirmez. . çıkabilir hiç mi çıkmayacak. gezmeyecek?
50 Yorumlagece 3te sokakta diye tecavüz mü edilmeli yani... burda bir kızın rahatça dolaşma özgürlüğü kısıtlanıyo.. gece 3te dışardaymış, mini etek giymiş bunlar tecavüz etme hakkı vermiyo
10 Yorumladiyelim kötü karaktersiz bir kız. diyelim onla bunla yatan keş ya da bir hayat kadını.
bu tecavüzü haklı mı gösterir.
biraz insan hakları biraz ahlak lütfen. bu nasıl bir sorudur yaa...20 YorumlaTecavüzü savun sonra Türkiye gibi bir yerde de, senin zihniyetindekiler neden oluyor buna işte, potansiyel bir tecavüzcüsün sen de düşüncene bakılırsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben mi dedim o saatte sokaklarda sürt. Sonra o saatte taciz maciz göze almalısın bir nevi hak etmiş
o or. spu evladının yaptığı değil de. Kızın saat 3 te dışarı çıkması olay oldu öyle mi? seveyim böyle ülkenin ana mantığını...
30 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tecavüz konusu bitti gece neden dışarda konusumu başladı?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle diyincede diyene sözlü tecavüz girişiminde bulunuyo bazı kişiler :) şu suçlu bu suçlu diye ceza vercek ben değilim ama dikkatte etmek lazım, tedbir almak lazım, baksana filmlere dizilere internet ortamı azdırdı milleti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle dusunen gerizekalilar oldugu surece bir bok olmaz memleketten.
40 YorumlaSizene Olm istedigi gibi gezer tozar her gezene tecavuz mu edilecek..
30 Yorumla- Diğer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıleveeeetttt karşınızda potansiyel bir tecavüzcü daha
40 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir g. avat örneğisin.
180 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılzihniyetini gondikleyeyim. işte boyle geri kafali bimilletiz allah belanizi versin sizin serefsizler akliniz uçkurunuzda pçler
11 Yorumla- +1 yıl
gene bir bahaneyle tecavuzu meşru kildiniz ya ne diyeyim size akitler
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. O değil de anormal kadın nasıl oluyor ben onu anlamıyorum
00 Yorumlayok kardeş be öyle düşünme erkek sabaha karşı geziyor ama :S
10 Yorumla
+1 yılBir kadının saat 3'de 5'de dışarı da olması ile tecavüzü meşru göstermek sadece beyinsizliktir.
30 Yorumla
+1 yılHerkes istediği saatte dışarıda gezer burada sorgulanması gereken saat değil olaydır!
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan ergen seni
Özellikle, ermenilerin kalesi Kadıköyde geç saatlerde dolaşmamak gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli cocouklu adamin o saatde ne isi var diye soracagina ne diyorsun ya. Tecavuzu hic kimse hak etmiyor o kadar!
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar pişkinsn sen öyle! Kızı adamla kıyaslıyosn! Peki ya kız saat 3 te bardan sarhoş sarhoş tek başına sokakta. Hani iyi olmuş desem yeridir!
Cevap sahibi+1 yılNiye o adamin ne ozelligi var? Cinsiyeti erkek oldugu icin mi? gerci boylelerine adam da denilmez de neyse orasi ayri.
Simdi bu kiz bardan cikmis ve sarhos diye basina geleni hak ettigini mi dusunuyorsun sen?
Soran+1 yılEvet erkek o erkek. Erkek doğası gereği daha farklıdır. Kabullenmek zor olsa gerek?
Hak etmek bir yanada. Tecavüz haberinden sonra. Gece saat 3 te ve sarhoş olduğunu öğrendikten sonra. Şaşırmadım pek doğrusu :D iyi öldürmemişler kızı. .
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi zihniyetleri toplayip yakmak lazim asil siz ölümü hak eden insanlarsiniz! Ister bardan ciksin ister sarhos olsun ister mini etek giysin isterse saat gecenin 3'unde disari da olsun bikere SANANE bundan? Sirf bardan cikti sarhos diye bunu o kiza layik goremezsin, bu senin annende olabilirdi bacinda ablanda. Bosuna ates dustugu yeri yakiyor demiyorlar senin gibi cahiller bunu anlayamaz. Erkek dogasi geregi daha farklidir ne demek ya? Ne gibi bir farkliliginiz var?
Soran+1 yılSakin ol şampiyon. . Annen seni erkek doğurmalıydı. . Benim kardeşimin ne işi var lan o saatte dışarda. biz sizler gibi geniş değiliz kusura bakmayın. Senin erkeklere karşı bir hazımsızlık var sindiremedgn belli
Cevap sahibi+1 yılBenim kardesimin ne isi var lan o saate disarda demiyeceksin insan hali heran hersey olabilir. Erkeklerle bir alip veremedigim yok sadece senin gibi zikniyetlerle sorunum var benim. Avukatim ben senin gibi cahillerle hemen hemen hergun ugrasiyorum.
Soran+1 yılMerak etme sapıklar bile insanın ne durumda olduğundan anlar sarhoş gezenle farklı durumda olan insanı bilirler eminim. Ama neyse bir gün bir dene bakalım gece 2 gibi sarhoş dolaş dışarıda. Laf ebesi seni
+1 yılzenciler de bir ara seni becersin gör ebenin a... göte giren şemsiye açılmaz
10 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. Nickine münhasır bir soru sormuşsun daha da diyecek birşey yok.
20 Yorumla
+1 yılKız dedigin en gec 8 de evde olur abi.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi ilde yaşıyorsun lan sen
30 Yorumla
+1 yılBeyin yoksulu..
21 Yorumla
Soran+1 yılSüt. Dilimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılkatıksız bir godoşsun.
50 Yorumla- Diğer konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılYanlışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru güzel bravo.
20 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?