Bu burun yuzunden moral sifir. Sizcede cok mu kotu 😢

Psikolojik olarak duyguların nasıl? benim de öyleydi hem nefes almamda sıkıntı vardı kemikten dolayı onun için ameliyat oldum hem de doktorum istersen estetik de yapalım dedi onu da düzeltti. Eskiden baya sorun ederdim psikolojik olarak beni bitiriyordu özgüven sıkıntım vardı. Ama düzeldiğinden beri çok iyiyim. Özgüveni hissetmeye başladım en azndan. Daha rahatım ve sürekli insanlar bana bakıyrmş gibi gelmiyor artık.
Tam önden bakmak lazım. Köprü çok belli oluyor mu diye. Yoksa burun ucu gayet güzel kibar. Düşük değil uzun değil. Muhtemelen yüzünle orantılı bir burnun vardır.
Onden bakildiginda cıkıntısi belli olmuyor. Sadece yandan bakilinca.
Şimdi şöyle bir şey denemeni tavsiye ederim. Burun ameliyatı olduğunu ve istediğin gibi de olduğunu düşün. Birkaç gün bu şekilde yaşa. Bu sefer 2. En beğenmediğin yerin gözüne çarpacaktır. Çunku bakis acin ayni. Estetigi burnuna yaptik beynine degil. Ilk estetik ameliyattan sonra ardi arkasi kesilmeyen sirali ameliyatlar olan insanlar da senin gibi başladılar. Böyle düşün. Şimdi bana bakıp en çok burnum diyebilirsin, başka her yerimden memnunum diyebilirsin, ancak ne kadar gerçekçi bir şekilde burun ameliyati oldugunu hayal edersen, başka nereni kusurlu bulacagini o kadar net gorebilirsin. Öncelikle bunu denemelisin.
Haklisin aslinda. Ama insan inci sozlukteki yazilari falan okuyunca bir kotu hissediyo burnu kotu olan otomatik olarak cirkindir vs vs
Eig için teşekkürler. Incisozluge aldırma. Söylediğim hayal et denemesini de önünü görmen için söyledim.
Aslında hiçbir platforma aldırma. Çünkü insanlar genelde hangi kız tipinden hoşlanır sorusunun istatistiksel cevabının bize bir katkısı yoktur. Diyelim herkesin istediği tiptesin. Her anlamda çok güzelsin. Seni beğenen o 2 milyar erkekle harem mi kuracaksın? Yoo.. diyelim ruhun güzel bedenin güzel. Bu senin dünyadaki en ideal erkekle evleneceğine garanti vermez. En ideali geçtim istediğin o çok beğendiğin erkekle evlenmeni bile garantilemez. Aksine guzellik konusunda açgözlü insanların hedefi olmaktan öteye gidemezsin. Guzellik konusunda hicbir sey yapma, kendine bakma demiyorum. Kendine elbette bak. Bir 5 yıl sonra burnum cidden kotu diyorsan git onu da yaptir. Ama devaminda seni bekleyen surecin farkinda ol. Bir de tek eşlilikten ve evlilikten yanaysan dünya üzerinde sana uygun biriyle olmak senin için en güzelidir. Çünkü "ona uygun"sundur ve güzelliğinin gerektiği yer de budur.
Haklisin tesekkurleer 😊 sadece burnum kotu diye sevicek olan da sevmesin zaten.
Erkek konusunda istemedim burnumun guzel olmasini kendimi iyi hissetmek icindi zaten bir sevgilim var. Aslinda takmamada gerek yok yuzume gore buyuk durmuyor sadece kemigi var oda onden hic belli olmuyor. Kimsede bu konuda bisey demedi bana sadece onlari okuyunca ozguven sifirlandi :)
ile de ufak, kusursuz bir burnun mu olmasi gerekiyor. evet, burnun guzel bir burna gore kotu. ben de yakisikli birine gore cirkinim. bir arkadasimin da g*tu cok buyuk. bosver demiyorum ama otur en azindan iki bira ic. bir de soyle bir sey var. o kadar kotu burna sahip estetikci var, bir bak hepsine; hicbirinde burun estetigi goremezsin. onemli bir detay bence.
Sadece burun bir insanin dis gorunusunu tamamen etkiler mi?
Ben bir kac sey okudum burnu kotu olan otomatik olarak cirkin oluyormus
burun yuzun tam ortasinda duran bir organ sonucta. yuz guzelligini en cok etkileyen de burun oluyor haliyle. insani cok degistirdigi gercek. ama inan burnundaki kemigi torpuletmek hicbir seyi degistirmez. burun ucun buyuk. ve burun ucu estetigi de fazlasiyla sacma bir fikir bence. istedigin gibi olmayacaktir. cok zor bir estetik.
burnunun kötü olduğunun ölçütü ne? bunlar toplumun safsataları. her burun muhteşem yaratılmıştır. dünyada senin veya bir başkasının tıpkısı yok. bu yüzden maneviyatını güçlendir ve bu konudan dolayı kendini üzme. Allah'ın yarattığına kullar kötü diyemez.
Cevap
26Cevap
Burnu salla taşıyana bak sen. uma thurman da da at nalı gibi burun var ama uma thurman dimi :D bu arada seninki de kötü değil kıs takılma bende güzel :D üstelik kemerli burun büyük gözlü kızlarda güzel durur. Gözlerinde büyükse wuuw şanslısın derim ben :D
bence elleme bırıncısı ınsan burnu vucudun enzor yerıdır ıkıncısı dınen gunah ucuncusu burun bılırsınkı 52 gece duser bedenden ayrılır sen rabbının sana verdıgını bedenmıyormusun bence elleme senı seven begenen böyle begensın zaten begenmeyen dalga gecmeye kalkanda ınsan suretıyle alay etmekten mahserde verırı hesabını kımse ıcın yasamıyosun ok burnun gayet ıyı bence elleme
standartın cok üstünde bende karga cıkacak sandım sfdsgsdfsdfksdm gerçekten güzel kafana takmana gerek yok
önden cekilmiş bir fotoğraf var mı kotu durup durmadıgını soyleyebiliriz ve sadece burnuna odaklanırsan herkesin burnu kendısıne kot ugozukur
Kimse sadece burnuma odaklanip kotu demedi. Ben soylemedikce. Son 1 yildir sadece oraya takmaya basladim.
Gayet güzel bence. estetik açıdan bir problem yok. kendinle biraz barışık olmalısın kardeşim
Ya yakindan cekip deve gibi burun gostermeyin ya normal yuzunu cek yukle bskdlim sifatini gormeden nerden bilek buyuk. mu kucuk mu telenonun ekranini kalliyo burnun 5.2 inc ×2.54cm = sonuc senin burnunun buyuklugu 😉
Ben kemigi soruyorum yuzume gore burnum normal fotografi kirptim. O yuzden cok buyuk duruyo.
Tamam iste kemikte buyuk cikmis kucuk bisi olmaz nefes aliyosan sikinti yok teyze
NE BURUNLAR VAR BEN DE BİRŞEY SANDIM ÜZME KENDİNİ KEMERLİ BURUN GÖZLÜĞE FIRSATTIR İNCE ÇERÇEVELİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜYLE YAKARSIN ORTALIĞI UNUTMA
Kotu durmuyor. Allah başka dert vermesin ya boş ver takma kafana. 😊
cok kötü değil ama senin psikolojini bozmus belli o yüzden yaptır derim.
Allah vermiş bir burun, ne istersin bundan ey kulun..
Çok takılmayın eksiklerinize , artılarınıza odaklanın.
Kemer gitse sorun yok, Şu an da moralini bozacağın derece kötü değil
Takma kafana salla gitsin bea dönem dönem derdi geçince insanin böyle küçük seylere takiyo
Sen kotu burun gormemissin 😂
Hayır ya minicik ne güzel işte
Dert ettiğiniz şeye bakın
Boş, beleş şeyler
Bazı yorumlari okudum inci de burnu cirkin olan kesinlikle cirkindir falan diye o yuzden. Takinti oldu.
Yan profil kotu gibi. Kemer de mevcut.
Derdin yok mu senin mk?
Yaptir Çok kötüyü iğrenç Hey Allahim ya
Masallah kac yasinda Allah bagislasin
Gayet iyi. İnsanların ne dediğine takılma
Burnunu ısırırım Asdf
Takma kafana herkesin kusurları var
takıntın varsa 18-20 arası düzelttirirsin
Kismetse olurdaki melisin burnuna benziyo -,-
Kesinlikle güzel saçmalama
Evet
yoooo