daha neler ayol :D
Ayol ne demek, neden dersiniz?
daha neler ayol :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayol kelimesi kadınların bir birlerine şaşkınlık ünlemesi sırasında kullandıkları kelimelerdir.. ayol neler olmuş neler! , ayol öyle de olmaz ki! gibi hanımların aralarındaki kullanımları 50 önceki çocukluk yaşlarımdan hatırlılıyorum. anadolu şehirlerinde, ve köklü kasabalarında kullanılan bir hitap şeklidir. özbek dilinde ayol, ayollar , kadın, kadınlar anlamında kullanılmaktadır... buradan da anlaşılıyor bizde kullanım şekline göre bir bayanın başka bir bayana ayol hitabı, bugünkü kullanımıyla "bacım" hitabı karşılığıdır. yukarıdaki kullanım örneklerinde "ayol" kelimesini kaldırıp "bacım" koyarsanız anlam değişmiyor! malesef her kelimenin içine edildiği gibi ayol kelimesinin de içine edilmiş efeminen lerin ağzına sakız olmuş.
Bide şekerim diyolar :)
di mi ! :D
onu diyenlerde var sorma ya. :D iyi hatırlattın ona da sinir oluyorum. ayol, şekerim, canım, aşkım, bebişim, tatlım gibi kızların kızlara hitabı sinir ediyor beni :D
Valla :)
aynen :D
ayol kendini sosyetik bulan genelde 24 saatin yarısını ayna karşısında geçiren etrafında kendi gibi kadınların bulunduğu arkadaş ortamına sahip kadınların kullandığı saçma sapan bir sözcük erkeklerden de diyeni gördüm kısacası anlamsız ve bir o kadar SAÇMA :)
teşekkürler yorum iyi :D
rica ederim :D :)
Bu kadinsi erkeklerin daha feminen gorünmek icin kullandigi kelime. halbuki biz kadinlar ayol demeyiz.
kadınsı erkeklerin söylediği mi? bunu da ilk senden duydum. ayol kızların kadınların söylediği bir kelimedir heryerde habire duyuyoruz. efemineleri bilmiyorum ama kadınların sözüdür
canın sağolsun :D
sende sağol :) :D
:D :D
hayırlı sabahlar olsun o zaman :D
Teşekkürler
Cevap
0Cevap
Önceden Ay yokmuş Aya ol demişsin ayolmuş aff SX gdjs :D
valla rumuzun gibi saçmaladın he kız asdfghsdfg
Biliyorum kanka :)
kak kız çay koy :D
demledin mi hazır mı kanka
Bu cay muhabbeti ne ben anlamıyorum ki :/
çay koy da içek işte :D
maksat muhabbet ya :)
Hiç kullanmadım kullanmayı da düşünüyorum ayol. Ayı ol demek aslında 😂
bu da farklı bakış açısı :D
Bursaspor bursaspor ay ayol?
günaydın uyanamadın galiba :D
kullanmayanlarda vardır herhalde yok mudur?
bir yorumu biride aksine tikicanlar kullanır demiş. tikicandan herkesin anladığı farklı mı? nedir tikican kime denir
o halde yaşasın smt ablaları :D
Hic demedim anlaminida bilmiyom :)
hiç demedin?
bak bunu da merak ediyordum. hiç demeyen kız var mı diye düşünmüştüm. bana herkes diyor gibi geliyor :)
Cidden demedim yani dememde :)
inanmam ayol :D
Ayol ne la trav gibi jdlsmxs
bunu diyen sizlersiniz neden işte onu soruyorum sen söyle
@noorplay soru sorduk bunlar da birbirlerine yazıyor sabah sabah. bu ne ayol :D @ritaora - l
kaynaşın kaynaşın, az sonra çay kahve servisimiz de başlayacak :D
oldu olacak peçeteye istek parçada yazın :D asdfg
@ritaora valla yüzsüz çıktı ASDFGHJ
@noorplay ben çayı vereyim sende ayarı çek yoksa az sonra viski de ister bu. :D dasfs :D işjkhgyu :D '^+%&// duble random
ben sana çay verem çay iyidir çay iç. iç şu çayı beee mdNQUPFBWU4 gwng :D
bu çayı sana birgün zorla içiricem görürsün :D
ben annen değilim. gerekirse bağla zorla demli bir çay içiririm. içilecek bu çay o kadar! :D
ahaha kız tam çay düşmanı çıktı ya :D
çay kahve içmezsin.
sahlep vereyim o zaman sana=? tam kış içeceği bol tarçınlı miss
şükür sıcak birşeyler seviyormuşsun :D
Sahlep...
Ev de var, tembel poponuzu kaldırıp gelecekseniz buyrun gelin, başımın üzerinde yeriniz hazır. Tarçın da var, sohbet de var. Bulaşıkları yıkarsınız ama elleşmem aişlskdfjgh
şimdi birşey derdim ama neyse konspt de bozulur niyetlerde :D
tamam hadi zıbarovski yatovski goodnaytovski ftsysrtr
ayık ol demektir
kendin inandın mı buna :D
valla inanmadım gereksiz bir sözcük ayoool nedir ya
ben de onu diyorum ve sinir oluyorum duyunca. bir de kızlar böyle ellerini kaldırıp ters çevirip büküp ayol demiyorlar mı ağızlarına uzay mekiğiyle vurasım geliyor.
:D:DDD:D o kızların hepsi g. ö. t ağzı yapıyor işte :DD
bu güzeldi :D
Kullanmam ki ayol
hiç kullanmadın mı emin misin
Ben demem
nasıl geliyor kulağına? duyduğunda ne hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?