merhaba Kitap almak istiyorum ama hangi yazarin kitabini alsam bilmiyorum sizin önerileriniz var mı peki?
dedigim gibi Dini konularda ve Ask!!!
sagolun simdiden
dedigim gibi Dini konularda ve Ask!!!
sagolun simdiden
iki cami arasında aşk. sinan yagmur.. sonraa Mevlana mesnevisi sade metin olarak al oku mukemmel dını hıkayeler falan var. ilk aklıma gelenler bunlar eve gdnce kıtaplarıma bakarm bende ck var dedgn kıtaplardan bakar ısım söylerim :)
tamam coook tskler :)
tessekkur ederımm :) hangı kıtaba basladın :)
Mevlana :)
anladım iyi okumalar. aklıma gelmısken sinan yagmur kerbela kıtabnıda aradan cıkart :)
Tmmdir bunu bitiriym sonra :)
İskender Pala liderdir bu konuda :D. Efsane adlı romanı al, bir günde bitirirsin :).
#Aşkın Ev Hali
#Görücü Usulü Aşk Vuslat Vakti
Bu iki kitabi öneririm cokta güzel özellikle ikinci olan :)
Nejla Arslan Kurt- mu yazar?
Evet o cok guzell :) galiba 1-2 kitabi varmis bu dedigin 2. kitabiydi 1. bulamadim alacaktim onuda
tamam tskler emin olmak istedim bide yanlis kitabi almiyim :)
Rica ederimm :)
Belki aglarsin bilr kitabi okurken cok romantik anlar var acili yanlarida var
ismarladim netten Görücü usulünü :) bakalim merak ettim baya
Tamam :) iyi okumalarr :) 1 bilemedin 2 gunde bitirirsin surukleyici
:) sagol tekrar
Tesekkur ederim eig icin okuudn mu kitabi :)
rica ederim... ismarladim diger kitaplar geldi en cok senin dedigin kitabi merak ediyodum onu göndermemisler aradim yakinda göndercekelr bakalim ya sinir oldum :((
Şans diyelim :/ bulabilirsen 1. kitabinida bul ben bulamadim
evet bakiyorum ama o yok ya bulamiyom..
img1.dr.com.tr/.../...3-4271-9c8a-ea419d0901a2.jpg bunu okuyabilirsin gerçekden faydalı
Cevap
9Cevap
Hakikat kitabevinin bütün kitapları bilhassa tam ilmihal saadeti ebediye kitabı ile mektubat kitabı çok yararlı kitaplardır tavsiye ederim ( diğer kitaplarıda aşağıdaki linkten inceleyin derim). Yazarı Hüseyin Hilmi Işıktır. Bu zat Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin talebesidir. Kitaplarında da kaynakçalarıyla birlikte alimlerin bildirdiklerini aktarmışlardır. Hem ahiret hayatı için hem dünya hayatı için lazım olan bilgiler hakikat kitapevinin yayınlarında bulunmaktadır. Üstelik bu kitapların fiyatlarıda oldukça uygundur. Kitapları alma imkanı olmayanlar için veya okuma imkanı olmayanlar için şu siteden ücretsiz olarak indirilebilir veya sesli olarak dinlenebilirŞu siteden bu kitapların neler olduğuna ulaşılabilir;m. hakikatkitabevi. com/.../Siparis. asp? lang=TR
minyeli abdullah ı tavsiye ederim ama bayağı ağır bir kitap
şems oku eğer farsçada öğrenirsen bir başka oluyor orjinal dilden okumak
Sems derken hangi kitap mesela
Aşkın kırk yolu aşkın göz yaşları
Biyografi ama "aşkın gözyaşları" güzel. Bir de "Hizmetkar kim?" serisini okuyabilirsin
sinan yagmur yazar dogru mu?
Evet tam da o. İlk kitap Şems ikincisi Mevlana falan.
Hem din hem ask istiyorsan okumani kesinlikle onerecegim bir kitap var
öner ozaman
Azra Kohen öneririm kitaplarını
aşk neden can yakar. mehmet yıldız
ohhhh iş güç yok kebab diyorsun
sadeleştiirlmiş mesnevi
suc ve ceza mukemmel
yokk
Eyvallah oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar