Esmerlik kumrallık ten rengine göre mi belirlenir bu ikisinden hangisi kumral esmer?

şu güneşin kızları dizisini biliyosunuzdur buradaki kardeşi oynayan güzel iki oyuncu var

bu kıza esmer diyorlar

Esmerlik kumrallık ten rengine göre mi belirlenir bu ikisinden hangisi kumral esmer ?

Esmerlik kumrallık ten rengine göre mi belirlenir bu ikisinden hangisi kumral esmer?

hande erçele kumral diyolar

hande burcuya göre baya koyu tenli burcu beyaz ayakın tenli hatta beyaz tenli bildiiniz ilk resimlerdkei kız yani

esmerler kara kurudur bilmemne filan derken siyah ya da koyu kahve saçtan mı bahsediliyo o zaman ne saçma bişiy anlamadım ben bu işten şu terimleri niye kimse düzgün kullanmıyor ya da ben de mi sorun var bembeyaz kıza esmer diyolar saçma.
nedir bu esmer kumral neye göre belirlenir?