şu güneşin kızları dizisini biliyosunuzdur buradaki kardeşi oynayan güzel iki oyuncu var
bu kıza esmer diyorlar
hande erçele kumral diyolar
hande burcuya göre baya koyu tenli burcu beyaz ayakın tenli hatta beyaz tenli bildiiniz ilk resimlerdkei kız yani
esmerler kara kurudur bilmemne filan derken siyah ya da koyu kahve saçtan mı bahsediliyo o zaman ne saçma bişiy anlamadım ben bu işten şu terimleri niye kimse düzgün kullanmıyor ya da ben de mi sorun var bembeyaz kıza esmer diyolar saçma. nedir bu esmer kumral neye göre belirlenir?
Esmerlik kumrallık ten rengine göre mi belirlenir bu ikisinden hangisi kumral esmer?
1. resimdeki kız beyaz tenli kumral. 2. resimdeki kız esmer. saçları kahverengi olması onu kumral yapmaz. bende kumral diyeni duydum ama saçma yani isterse sarıya boyatsın sarışın desinler. ben yinede esmer derim :D
aynen ya dipler simsiyah gelmiş dün dizide farkettim kaşları baya siyah saçlarına ombre yaptırdı kumral mı oluyor ilk kız bembeyaz ona esmer diyolar bende mi sorun var analamadım bembeyaz kıza esmer dipleri gelmiş esmer kıza kumral diyolar. teni beyaza kaçsa bir nebzede hande erçel bronz tenli gayet
buun aynısın bana yaptılarda sinir oldum diziyi izlerken. ilk kızın saç ten kombinasyonunu aynısıyım sadece kıvırcıgım beyaza yakın acık bugday tenliyim hande erçele göre baya beyazım. arkadasım diyor zorlama esmersiniz kumral hande gibi olur saçlarına baksana diyor. ç sinir oldum ondn sanırım
buun aynısın bana yaptılarda sinir oldum diziyi izlerken. ilk kızın saç ten kombinasyonunu aynısıyım sadece kıvırcıgım beyaza yakın acık bugday tenliyim hande erçele göre baya beyazım. arkadasım diyor zorlama esmersiniz kumral hande gibi olur saçlarına baksana diyor. ç sinir oldum ondn sanırım
esmer olmayan her kadın iyidir esmer asla varoş kirli ve kara kaş bana siyahileri hatırlatıyor çocuğum esmer olmasın asla esmer olmaz kadın saymıyoruz itici soğuk çekici değil
benim irnlı arkadasım ispanyol ve latinlere göre gayet acıktı. bergüzar korel brezilyada beyaz bile kabul edilir. bronzları var ama latinler bronz filan değil tipik esmer zaten latinlerin gen haritasına bak latinlere en yakın ırk araplardır zamanında melezleşmiş bunlar. bronz diosan italyan fransız kızları nyada yunan ve bizim antalyalılar akdneizliler yani.
evet bak son yazdığın doğru itlayanlar bizlerin akdeniz bölgesi bronz bu doğru buğday yani ama tipik esmer değil bergüzat gibi ya da burak özçivit gibi bu esmerlik iça anadolu ve kürrtlerde var
ya peki bu resimlerdkei kızlar ne. ilk reismdkei kız bembeyaz kız ona esmer diyolar. ikinci reisdeki kızın saçları birinci resimdekine göre açık diye ( boyamış) kumral diyolar ne saçma iş bendemi sorun var analamadım bembeyaz kıza esmer alttakine kumral.
@Hllal ben müslüman türk genciyim... Benim atam dedem ceddim modellik mankenlik adi altinda milyonlarca erkege etini sergilemiyodu. Avrupai ve batili degildiler ama canakkalede kurtulus savasinda kadiniyla erkegiyle bu vatani kurtarip gerektiginde sehit oldular. O yüzden fikirlerini hic anlatma bana istersen. Farkindaysan bana tamamen ters. Seninle ayni paydada birlesmemiz imkansiz.
buun aynısın bana yaptılarda sinir oldum diziyi izlerken. ilk kızın saç ten kombinasyonunu aynısıyım sadece kıvırcıgım beyaza yakın acık bugday tenliyim hande erçele göre baya beyazım. arkadasım diyor zorlama esmersiniz kumral hande gibi olur saçlarına baksana diyor. ç sinir oldum ondn sanırım ben boyasam ben handeden de kumralım o zaman saçmalık ya hani esmer olmak kötü bişiy değilde diretiyolar.
En İyi Cevaplar