ne güzel bir bahane değil mi? telefon sessizdeydi ondan görmemişim. telefonu sadece aramak için kullanmak ...arayanları zklememek .çokoş .
kimler sessizde?
kimler sessizde?
Bizim zamanimizda yoktu boyle rahat rahat sevgiliyle mesajlasmalar.Pikeyi kafaya gecirirdik isigi gorunmesin, sessize alirdik mesaj zirt pirrt otup annemizin "odaya getirtme beni" sesi gecenin sessizliginde evde hukum surmesin.
Simdi oyle mi? Kiza annesi bir sey soyluyor gozu telefonda.Boyle tipler sessize almis ne, almamis ne.
Velhasil kelam o zamanlardan kalan aliskanliktir ki hala sessizde kullanirim.
büyüdük mü ne
Hiç öyle takılmam.
Sesinden korktuğum çok olmuştur o derece açık yani :D
annem arar babam arar.
Terbiyesizlik addederler duymayınca :D
sessize almak için önce telin açık olması lazım telin açık olması için şarjı olması lazım şarjın olabilmesi için elektrik lazım elektriğin olabilmesi için para lazım para için iş lazım iş için çalışmak lazım çalışmak için adam olmak lazım adam olmak için insan olmak lazım..
Genelde sessize alınca unuttuğumdan kalır. Fakat telefon çalınca açılacak diye bir kaide yok, evde arka odada çalarsa bakmam, sonra bakarım kim diye, ruh halime göre geri ararım.
Telefon açmak, yanıtlanmak hakkını vermiyor bence.
Cevap
26Cevap
titreşimdedir genelde hiç hoşlanmıyorum bangır bangır sesinden.tamamen sessize almak gibi bir lüksüm yok annem arayıp ulaşamazsa 800 km falan dinlemez atlar gelir o telefon çaldı mı max yarım saat içinde geri dönülmelidir :)
sessizdedir sürekli,
işime konsantre olmuşken, lavuğun tekinin aramasından hazzetmem,
birisiyle görüşüyorsam, birisiyle görüşüyorumdur, telefonla o görüşmeyi piç etmem doğru olmaz.
Benim sürekli sessizde, arayanları değil de...evet...her arayanı ziklemediğim de su götürmez bir gerçek.
Cep telefonu melodileri gürültüdür benim için. O yüzden hep titreşimde. Sinema, otobüs, kütüphane gibi yerlerde ise tamamen kapalı
hepppp sessiz
arayanın beni linç edesi geliyodur kesin
<33333
bu kadar kalp yapma, gıdıklanıyorum sdfghj
telefon benim ister sessizde koyarim ister orkastra moduna getirirm begenmeyen aramasin kardesim zaten ihtiyaci olmayanda hal hatir sormak icinmi ariycak... hic
Benim hep seslide 444 lü numaralara bile cevap veririm bazen kızar söverim ama cevap veririm neticede çalan telefonu zklerim:/
çalan telefonu sessize alan kişidir bunu söyleyen. bu bir bahane değil, incitmeden seni takmıyorum demenin en etkili yolu.
duruma göre sessize alıyorum, bazen duymadığımda oluyor, sessizden çıkarmayı unuttuğumda, insanlık hali sonuçta unutmak normal bişey
Sesli sessiz hiç farketmiyor. Çünkü genelde telefonu açmıyorum. Telefonu aramak için kullanıyorum .
Derse girerken bile telefonumu sessize almam arayan soran yok zaten kafa rahat :)
benim hep sessizdedir.aralıksız.sessizdedir diyen dogru söylüyodur
toplantı daya da sessizlik gerektiren ortamda değilsem açıktır..
işin ilginci bende kapanması gerekne yerde çalan telefonlardan şikayetçiyim.
İşyerinde ve evde sesli
Dışarda ttireşim, sesi duymuyorum sokak gürültüsünde kıpraşınca hissediyorum.
gizli kapaklı işler çevirenlerinki sessizde olur hep ince işlerle uğraştıkları için duyulmasını istemezler mesela evli olup sevgilisi olanlar veye ikiya da üç kızı birden idare edenler falan
bazen duruşmaya girmeden önce sessize alıyorum, sonra unutup bütün gün öyle dolaştığım oluyo, ama bilinçli bir şekilde sessize aldığım çok azdır
En sinir oldugum seylerden biri. Madem sessiz de duracak o telefonu hiç taşıma arkadaş .s
Okulda genellikle sessize alıyorum. Öyle kalıyor, unutuyorum sesliye almayı. Şu anda da biri arasa hiç haberim olmaz sessizde.
#titreşimde çünkü melodi konusunda çok şıpsevdiyim, bir türlü kendime uygununu bulamadım
Titreşimde benimkisi ama yinede telefon sessizde duymamışım diyorum. Çok piçm :D
Benim sessizde değil ama çoğu zaman açmıyorum.Telefonla konuşmak istediğim zaman konuşurum.
Sessizde değil ama bu dediğin taktiği çok kullanırım.
herkesn kendi kararı sonucta benimki heeeer hlukarda sesli bacım
Benim istisnalar haric hep sessizdedir sadece titresim acik
üstüme gelme panpa ):
titreşim mi yoksa:(
o da kapali ):
Alışkanlık olmuş hep sessizde :)
Titreşimde benimki sessiz sayılır mı?
uyurken sessize alır ya da kaparım
bende sessizde kullanıırım
benimki ekseriyetle titreşimdedir. titretirim
irkilio insan ya
negzel işte cevizlim :D
Uzun zamandır sessize almıyorum.
hala bu yalanı söyleyen var mı ya.
benimki titretiyo hep :(
Zklememekle alakası yok.
gıcık olurum öyle gamsız tiplere
Genelde kızlar yapıyor bunu sorman garip geldi.
Sessizde çünkü dersteyim
Ben ama mecburiyet..
benimki sessizde.
benim hep açık ;)
sesi açık şuan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar