geçen bir yazı okudum internette karımla annem ilişkiye girmiş yazmış bir adam. yok artık be sırf bu yüzden evlilikden korkuyorum lezbiyenlik gerçekden çok yayılmış.
Cevabın nedir?
Yorum 1) Annesi kadar bile olamamışsa demekki :)
Yorum 2) hani kaynanlarla gelinler anlaşamazdı :) yöntemler yanlışmış demekki :)
Yorum 3) sıkıntı lezbiyeninde gayinde değil. Sıkıntı insanlıkta. Gayler lezler yüzünden değil bu yaşanan olaylar :)09 Yorumla
Soran+1 yılbunu kabuulene biliyosun yani :D
Soran+1 yılLez olan bir kız evlenemez bir kere niye ozaman gay erkeklerde kayınpederiyle birlikde olsun a m q kesin sende kızlardan hoşlanıyorusn. .
Soran+1 yılemin ol senden daha iyi biliyorum. ister biseksüel olsun gitsin kimle yapıyosa yapsın. ama kaynanasıyla yapamaz. benim başıma böyle bir olay gelse samimi söylüyorum Zevk alarak kadın cinayeti işlerim :D :D zaten siz kızların hepsin biseksüel ya da lezbiyen ylaansa yalan de
- +1 yıl
Bence herkes biseksüel. Heteroseksüelik saçma geliyor. Ama kaynanaya takmışsın. Tabiki eşler birbirinden başkasıyla olamaz olmamalı. Ama kaynanasıyla olma ihtimali milyarda bir se kayınpederle olan gelin ya da kaynanayla olan damat ihtimali binde bir. Korkacaksan heterolardan kork. Daha yaygın heteronun sapığı.
Soran+1 yılBence hiç konuşma kendi cinsiyle ilşkiye giren bir kızdan akıl almak saçma geliyor hatta ufakdan burayıı terket pis lez seni. Dİğer dünyada Cehennem ateşini görünce ordada bir kadın bulursun :D:D
Soran+1 yılAynen sana geliyo kaç :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavasmayalim seviselim demislerdir :D ensest hikâyelerden biri :)
15 Yorumla
Soran+1 yılHayla olayın makarasındasın. ve demekki istekli olduğun zamanlar kaynanana bile yaparsın. siz kızlar varyaaa...
Cevap sahibi+1 yılErgen olduğun belli gerçeklerle yuzleş onlar hayali tipler hikâyeler bizim millet kaynanasıyla anlasamiyor kaldı mi ki ayni yatakta yatsın
Soran+1 yılSen lezmisin?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim %100 erkeklerden hoşlaniyorum
Soran+1 yılSevindim :D
+1 yılÜlkemizde böyle bir şeyin olacagını ve oldugunu hiç sanmıyorum bu sapkınlık ve sapıklıktan baska bir şey olamaz bence sen korkma kardesim için rahat olsun allah gönlüne görede birisini versin
03 Yorumla
Soran+1 yıleyw ccanım kardeşim ama napalım günümüzde her pislik var. artık bunları okuyunca bir yaşıma daha girdim. Allahım bu kıyamet alametidir.
- +1 yıl
elbette bunlar kıyamet alametleri zamanında sapıklıklarıyla meşhur olan kavimlerin nasıl helak olduklarını bilmiyorlar egerki bilseler asla böyle şeyler yaşanmazdı allah hepsini ıslah etsin her koyun kendi bacagından asılcak sen boş ver bunları kardeşim...
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim seninde Allah gönlüne göre birini versin. hayır bana koyan ney biliyormusun yurtr dışında olsa bişey dememde böyle bir müslüman ülkede bu olay oluyosa..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Türkiyede olmaz kaynana gelin anlasamyrki dogru düzgün
11 Yorumla
Soran+1 yılBence bu anlaşamamzlığın altında büyük bir lezbiyenlik yatıyor işte kanka
Herşeye inanırım buna inanmam
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler neler var
Soran+1 yılBelki yalanda olabilir kanka
+1 yılE oha abartın
03 Yorumla
Soran+1 yılAbartmadın öyle yazmışlar
- +1 yıl
O yazan kişiye dedim zaten yani genel olarak "abartın"anlamında
Soran+1 yılaynen
İğrenç ya 😐😐
00 YorumlaGercekden olurmu?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur kadınlardan herşey beklerim ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesli güldüm :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım