Sarı pipi eminem'in acıklı hikayesini duydunuz mu? Bu gün sizin ahlaksız dediğiniz sarı pipi eminem'in çok çok acıklı hikyesini anlatacağım. Küçüklüğünden başlayalım sarı pipi küçükken annesi gizlice ona hap verir miş annesi tatlı küçük sarı pipiyi çok dövermiş bir kere komaya bile girmiş. Ayrıca babası onu terk etmiş. İşte sarı pipi ve annesi.
Eminem'in yediği dayaklar bir türlü bitmiyor bir gün okulda eminem rap yapmış arkadaşları demiş ki ulan bu ne arsız bela gibi rap yapıyo diye gitmişler onu dövmüşler sonradaüzerine işemiş dolaba kilitlemişler. Eminemi döven çocuğun adı D'Angelo Bailey bu arada. Sarı pipiye en çok sahip çıkan kişi dayısıymış. Sarı pipinin acıları biter mi hiç onun o dönemde en iyi arkadaşı olan 8 yıllık arkdaşı ronnie intahar etmiş. Sarı pipiyi acılar hala bırakmamış 1988 yılında bir kadınla tanışmış adı kimberly miş. Ondan tanışmışlar birbirlerini sevmişler 99 yılında evlenmişler ama sadece 1 sene geçmeden bu pipide hayır yok demiş ve başka bir adamla birlikte olmuş eminem onu görmüş almış silahı ama silah boşmuş kimseyi öldürememiş sonra eminem bir çok davaya tabi tutulmuş hep sıkıntı çekmiş. Sarı pipinin kötü kalpli karısı ve eminem mahkemede
Şu fotoya bakınca bile insan sarı pipiye acıyor. Bu arada kıç gibi bakn kadın eminem'in karısı. Sarı pipinin acısı biter mi hiç 2004'de onu büyüten seven dayısı intahar etmiş. Sarı pipini bir acısını anlatmayı unuttum 1997'de grubundakş arkadaşı ölmüştür. Sarı pipinin acısı hala son bulmadı eminem'in 17 senelik küçüklük arkadaşı var adı proof o da bir cinayete kurban giderek 2006'da ölüyor eminem artık yıkılıyor ve en büyük acısı bu denebilir çünkü sarı pipiyi ünlü yapan kişi prooftu ayrıca manevi değeri sarı pipide çok büyük proofun. eminem ve proof Huzur içinde uyu proof
Biçok kişi okumayacak bu arada rez aldım :D
Ay yazık sarışın köftehora
İyi olmuş sevmiyodum zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sarı pipi eminem'in acıklı hikayesini duydunuz mu?
En İyi Cevaplar