Diğer Kızlar, ezilip aşağılanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar, ezilip aşağılanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor sanal ortamda bir dediği iki edilmeyecek kız var mıdır sizce? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl kimse var mı Kızlar, ezilip aşağılanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eig seç o zaman beni. Pis köle. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl seçerimde konuşmamız lazım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşucz senle köle Yorumla Soran +1 yıl sanalda ne istersen yapacağım emrinizde olacağım Yorumla Soran +1 yıl bütün sorularda seni eig seçerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam köle. Takip et beni. Yorumla Soran +1 yıl ettim efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7 xper beklemiyordum köle. Yorumla Soran +1 yıl ama size yazamıyorum :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Para da göndercen mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl güven olursa evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istiyosun tam olarak djxnxnx Yorumla Soran +1 yıl sanal ortamda ezilip aşağılanmak emir almak her istediğini yaptırmak ödevleri varsa onları yapmak falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shsjdjnxnx sürekli konuşamam ama Yorumla Soran +1 yıl olsun fark etmez :) Yorumla Soran +1 yıl :( :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almiyim boşver sjxnnx Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eig seç o zaman beni.
Pis köle.
seçerimde konuşmamız lazım :D
Ne konuşucz senle köle
sanalda ne istersen yapacağım emrinizde olacağım
bütün sorularda seni eig seçerim
Tamam köle. Takip et beni.
ettim efendim
7 xper beklemiyordum köle.
ama size yazamıyorum :(
Para da göndercen mi
güven olursa evet
Ne istiyosun tam olarak djxnxnx
sanal ortamda ezilip aşağılanmak emir almak her istediğini yaptırmak ödevleri varsa onları yapmak falan
Shsjdjnxnx sürekli konuşamam ama
olsun fark etmez :)
:( :(
Almiyim boşver sjxnnx