öncelikle herkese merhaba popo arası pişik sorunum var kış aylarında bile olan bir sorun ve o bölgedede kısmen kıllar var bunlar alınmalı mı alınmalıysa nasıl bu sorunu başka yaşayanlar da var mı ciddi yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılKremler veya pudralar yardım etmiyorsa eğer tahriş ya da pişik olan bölgenin mümkün olduğunca hava almasını sağlanmalı, domates, narenciye, tatlılar bir süre tüketmemelisiniz. Isırganotu çayı için.
Size Suna Dumankaya'nın bir tarifini vereyim. O aradaki kıllardan kurtulmanız için
1 adet soğan,
1 diş sarımsak,
Siyah merhem ( aktardan alınacak)
Soğanı, kısık ateşte, yanacak kadar, közleyin. Sarımsağı, rendeleyin. Siyah merhemle, sarımsağı karıştırın. Tüylerin üzerine, ince bir tabaka halinde sürün. En üste, yakılmış soğanı kapatarak, öylece yarım saat bekleyin. Bu işlemi bir hafta boyunca her gün tekrarlayın. Bazen bu süre tüylerin direnmesine göre uzayabilir. 1 haftanın sonunda, istenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulacaksınız.12 Yorumla
Soran+1 yılkoku yapmasin :D goz yaparken kas cikarmayalim
- +1 yıl
Zaten bunları sürüp dışarı çıkmıyorsunuz ki, bekletikten sonra sadece ılık su ile durulayıp bastırmadan sileceksiniz.Bu sadece kıllarınız için.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelbette kıldan arınmalısınız öncelikle..sonra bebek pişik kremi sürün...pişik fazlaysa trosyd merhem çok iyi geliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılama o bolge neyle alinmali kil dokucu krem mi kullanmali alirsam daha cok cikmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılön tarafı nasıl alıyorsanız orayı da öyle alın
Soran+1 yıltesekkurler
Cevap sahibi+1 yılbişeydeğil
- Bebek Bakımı konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle genital bölge temizliğini yapman lazım bunu istersen hamam tozuya da hürrem yağıyla yapabilirsin. Ve pişik sorunun olduğunda sıcak duş al ve pişik olan alana pudra dök. Pişik olmamak içinde gerekli zamanlarda iç çamaşırınaya da o bölgeye pudra dökrek terleme ile pişik olmaktan kurtulabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler tek care orayi killaridan arindirmak demek
- +1 yıl
arındırıncada terlersin yine pişik olur. dediğim gibi pudraya da losyon kullanman lazım.
Soran+1 yıltm bepanten kullaniyorum zaten pudra deniycem oda evde yok simdi neyse tesekkurler
- +1 yıl
ne demek herzaman :D
Bebek Bakımı konusunda 1,1b cevap paylaştı. en iyi kaliteli bir vazelin kullan. vazelin pişiğe iyi gelir. ama dandik olmasın. çamaşırını da sık değiştir. araya peçete gibi bir şey koyabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılo bakterileri tek tek ordan toplıcan ayaklarını bağlayıp bir güzel kızacan onlara iki şaplakta vurabilirsin ...
doktora git krem verir11 Yorumla
+1 yılTerin fazla asitlidir. yanık kremi silverdin çok etkili oluyor
00 Yorumla
+1 yılbence kıllardan olmuştur . onları pişik çektikten sonra kez temizle. putra falan dökya da Zinco Pişik Kremi olabilir
00 YorumlaBebanthen oneriyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılonu kullaniyorum tesekkurler ama bir sorumda orda ki killar alinmali mi
+1 yılsakaci seni don meselesini sindiremeden ikinci soru :)=)
03 Yorumla
Soran+1 yılyok saka felan da bu soruna kesin cozum ariyorum surekli basima geliyo ve yuruyusumu bile degistiriyo
- +1 yıl
bacak esnetme olayini cadde ortasinda yapan , seyini karistiran sizdiniz demek :))
Soran+1 yıl:D gulemiyorum hocam o derece
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılepilasyonla kıl tüy bitir bence
epilasyondakı pozısyon berbat bir durum söylıym :D00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım