Arkadaşlar öncelikle herkes dürüst olsun... Arabanızla gidiyorsunuz ve bir anda önünüze bir otomobil çıkıyor frene bassanızda tosluyorsunuz. Sonra içinden resimdeki adam çıkıyor. Ve "benim arabama toslamanın cezası ağırdır" diyerek sizin üzerinize geliyor. Ne yaparsınız?
Markush Ruhl Vücut Geliştirme camiasının sağlam isimlerinden... Şimdi kendimizi kandırmayalım yok şişme adamlar yok su balonu falan... Steroid kullanıyorlar ancak kullanmaları gerek eğer steroid kullanmazsalar ancak Mustafa Sandal gibi bir vücut yaparlar zaten... :) Yalan yok bu vücutçunun aracına çarpsam ve öfkelense herhalde panikten ne yapacagımı şaşırırım. Eminimki sitedeki çoğu kişi böyle olur çünkü bu kadar kas kütlesine sahip bir adamla kavgaya girmek (120 kg kaslı biri değilseniz) aptallık olur. Güreşsen yıkamazsın, çelme taksan dolma gibi bacakları var zaten bu tip adamların devrilmezler. Kolları sıradan insanların kolları gibi değil biz 50 kg kaldırıyorsak bu adamlar 150 kg kaldırıyor. Ciddi fark var. 50 kaldıranla 150-200 kaldıran bir olurmu? O kol gücüyle koyduğunu indirir zaten ama tek dezavantajı evet fazla hızlı değiller. Eğer fit biriysen koşarak bu tip adamlardan kaçabilirsin. (Not: İstisnalar var tabi hızlı koşan bu adamlardan ama Markush yaşlı ihtimal pek vermem) Ve sonuç olarak eline geçirirse acımaz. Bu tip adamların bilekleri bile bizim komple kolumuz gibidir. #peace
Kavgayi guclu olan kazansaydı zaten dovus sporlarinin bir amaci olmazde en agir sikletler kazanirdi surekli en guclu olan kazanir mantigini dogru bulmadim :)
Temel eski ve hurda arabasıyla otobanda ilerlerken lüks bir arabaya arkadan çarpar. Temel lüks aracın sahibine; -Abi sen zenginsin ben fakirim, senin araban son model benim ki eski, senin paran var benim yok. Temel bağlamayı koyar, adam acır temelin haline tamam der. -Kardeşim bir daha ki sefere dikkatli ol herkes benim gibi olmaz. Temel tekrar arabasına biner bir süre sonra temel gene aynı araca arkadan bir daha çarpar. Tekrar aynı sahneler abi sen zenginsin ben fakirim... Adam temelin haline tekrar acır ve biner arabasına aradan kısa bir zaman sonra temel ışıklarda duran lüks araca bir daha çarpar. Adam bu sefer elinde levye aşağı iner, temelde arabanın camından seslenir; -Devam et abi devam et benim ben yabancı değil...
bir kere insan vücüdündaki kaslar ne kadar şişecegi bellidir (doğal bir şekilde tabi) bu adamınkiler balon misali şişmiş iğnesidir ilacıdır bilmem neyidir. Kas falan degil onlar korkmaya gerek yok yani çokta
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kas bunlar ben bu tip bir adamla konuşma fırsatı buldum Bakırköy havaalanında adamlar çelik gibi
bu adam güclü kuvvetli ama teknik var mı bilemem... Güc sadece fizikten belli olmaz, mesela bu adam hayatta tekmesini 1 metreden yukariya kaldirmaz, ben 2 metrede kaldiririm. Sonra bu adam vücudunu nekadar gelistirirse gelistirsin kemiklerini gelistiremez yani burnunun ortasina yumruk geldimiydi buda her insan gibi yatar... Hem cok yavas hareket eder bunun gibileri cokkkk yavas ama dogruya dogru bikere tuttumuydu yani kendini bikere eline verdinmi seni param parca eder ;)
ahahhahahhaa :D Kizim ak47 pombalinin yaninda halt etmis. Ak47 ile 5 mermi atarsan belki Pompalinin 1 mermisi eder :D :D :D Silahlardan cok iyi anlarim
Anannı seveyim ne yaptım ben? deyip adamın çıkmasını beklerim çıkıncda üstüne sürerim yoksa kaldura çevirir valla :P https://i.hizliresim.com/Z737VZ.gif
O kadar kas ıle hareket etmesı zor olur yumruk atmak ıcın elını kaldırana kadar 5 yumruk yer az bısı teknık bılenden kanks
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bir kere yakaladımı bu tip adamlar anında altına alırlar knk dürüst olmak gerekirse gerçek bu çünkü bu adamların kilosu yağ değil adamların kas kütlesi çok fazla
Gelsin hadi yiyorsa daha geçen bak Eti'lerde park Halindeki arabaya bindirdim yandaki pastaneden böyle bir yarma çıktı bana el kol yaptı ysnımda hatunda vardı aşağı indim koyacağın arabayı seveyim dedim ve son durum 2 gün acil serviste yattım
bayan olsam hemen soyunmaya başlarım o öfkeyle adamın yapacağı belli kaçış yok zevk almaya bak misali e erkek olduğuma göre allah ne verdiyse kaçarım arkama hiç bakmadan hemde
Direk kendi arabamın anahtarını uzatır oradan sessizce uzaklaşırım :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gelsin. O adam vücut geliştiriyor teknik değil bu 1. si.7 yaşındaydım mma e başladım. Ve profosyenel bir dövüşçüyüm bu da 2. si. Arabam muhtemelen o adamın aracından pahalı olacağından parasını verir sustururum buda 3
dünyanın en güçlü adamları diye yarışmalar var netten bir gir bak bir tane böyle kas yığını göremezsin koca jip leri kaldırıp bırakıyo adamlar bunlar gerçekten fos
bu adamlar dünya vücut geliştirme yarışmalarında boy gösteriyor şişirme dopıng gıbı seyler yok her gördüğünüz kaslıya yok dopınglıdır ilaç kullanıyor bunlar iğne yaptırıyor tavırlarınızdan vazgecin
Sen sanmaki bu adamlar kaldıramazlar. Sen git bunların antremanlarını izle. Sonra gel konuş. Bunlar gibi bir adam olan Ronnie Coleman 1 ton ile leg press yapıyor. 1 ton azmı?
En İyi Cevaplar