ya ilk baştaki halis mulis esmere yakın bence ilk ki reesmdeki aynı kişi kız esemr güzeli bence. sondaki kumral diye düşünüyorum ama anlamadım esmerle rbile kumral diyo kendine hep.
açık tenli ve kumrtal diyolar diziyi onca izleidm bir ara saçlarını boyamış açığa filanda kendi saçalrı siyah kaşlar simsiyah tenide öyle süt gibi değil nasıl kumral anlamam.
saçlarım açık kahve tenim profil resmindeki gibi ne görüyorsan o daha acıgı ya da koyusu değil. handeye göre baya beyazım ama çok beyaz değilim kategori olarak ne oluyorum tarif ettim sadece resmim olaydı telefonda koyardımda tarif ediyrum
resimdekinden bir ton daha açığım normalde. shoplu ya da açıp da resim koymadım bissürü çektim aynaya baktım kendi rengime en yakın bu resmdeki resimde ne görüyorsan o karaysam karayım esmerim kumralsam kumral.
yoo esmerde olabilirim sıkıntı yokta. benden baya koyu tenli kızlara kumral bana esmer diyenlere sinir oluyorum. ilk resimdkei kıza göre baya beyazım ama ona kumral bana esmer demeleri tuaf bence tam terside.
o neyse ne ya ben neyim ilgilendirmez o beni. de ben bir kere denk geldim sadece. bu arada nerde atsana linkini bakıcam.
bu arada handenin cocuk fanalrı cok fazla yani ins e baktım fotoların altına 11 16 yas arası deli gibi seviliyor bu sitede de ergenler oldugunu düşünürsek :D
En İyi Cevaplar