😳 Doktor yakışıklı ve sempatik. Allah sahibine bağışlasın. Umarım akşam yemeğini Ellen Degeneres ile yer. Hem vakıf için para toplamış olur hem de kendini kullandırtmaz. 😂 Siz satışa çıkarsanız talibiniz olur Doktor. Şakacı tarafınızı gördüm ama kendinize haksızlık etmeyin. Aklınız ve kalbiniz milyonlara değer. 😊
Yunan mitolojisinde Zeus ve Hades'in kardeşi Denizler tanrısı Poseidon Biraz kibirli, hafif (!) agresif, azıcık da ukala bir tanrı. Hırslı olduğu bilinir. Denizler tanrısı olunca güçlü olduğunu söylemeye gerek yok.
Poseidonu biliyorum da poseidondan bulasınız deyince anlamadım :) neyse meslektaşınızda sıkıntı yok. Kötü biri değil. Ve Mesleğinde gayet yükselecek birkimse gibi. Ama onun kendini beğenmişliği ile benim özgüvensizliğim çarpışır. Olan bana olur :) ayrıca elektrik olmadı mı da olmuyor :)) ona hayatta başarılar. Size de :) doktorluğunuz sadece rumuzda diye biliodum ben bundan sonra sizide abidik gubidik sağlık sorularıma etiketlicem niahahah 😈
Allah cezamı verecek dediniz. Ben de Poseidon olsun dedim. Hem Trident'i saplarsa iyi acıtır. Siz kararınızı vermişsiniz zaten. Meslektaşıma hayırlı, size de uğurlu olsun. Ekleyin ekleyin. Konsültasyona da ücret alıyorum.
Poseidon : Allah'ını seversen beni Laz Kızına muhattap etme. Geçen sefer Arsinli bir kıza denk geldim. Az kalsın Trident'i bir tarafıma sokuyordu. Doktor, istersen sana Atlantis'in tapusunu vereyim ama Laz Kızına gönderme beni. Köpeğin olayım Doktor. Bak orada Hades var. Git onu gönder. Zaten belalı bir tip. Alırlar bunu Trabzon meydanında doğru Maçka'ya kaldırırlar. Hem ben kurtulurum hem de sen.
.
Kim? Ben mi almayacağım? Hayal kurmak güzeldir. Ama gerçekler bir yana.
Akçaabat köftesinde yok bir numara. Kaç kere yedim. En son geçen seneydi sanırım, beni Nihat Usta'ya götürdüler. Bundan 7-8 sene öncede oraya gitmiştim. Hiç bir şey değişmemiş. Köfte öyle olmaz. Ben Tekirdağ köftesini seviyorum. Akçaabat köftesini seven olabilir. Zevk meselesi tabiki ama benim için köfte demek Tekirdağ demek.
Poseidon sağ olsun kırmaz beni. Şehre uğradığında gelir bir çayımızı içer. Diyorum ona "Tekneye bir zarar gelirse senden bilirim" O da bunu bildiği için gelip kendini özletmiyor sağ olsun.
biliyorum bu adamı. instagramda da bir sürü takipcisi var. cidden yakışıklı ve karizmatik. bir doktorun sahip olması gerekenden cok daha fazla özelliği barındırıyor bünyesinde :)
En İyi Cevaplar