Az önce cinler hakkında hiç bilmediğim şeyler öğrendim şimdi de ne uyuyabiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum dua da okuyamıyorum muayyen günümdeyim diye bir yardım edin rahatlatıcı bişiler diyiverin
Cevabın nedir?
+1 yılKorkma canım ya bişey yapcak olsalar şuandada yaparlar ışıkları yaka yaka git şey isen sure okuma besmele çek en önemlisi Allah yanında korkma ya hem sen şuanda onları düşündükçe daha çok korkcaksın sakin ol düşünme onları
14 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bide adını söylemesem bile her düşündüğümde fazlalaşıyorlarmış 😱
- +1 yıl
Ya sakin ol düşünme onları daha kötü olursun yani en kötü ihtimal altını ıslatırsın hepsi bu onlar sana bişey yapmaz
- +1 yıl
Tamam sakinim düşünmüyorum bida böyle şeyler araştırırsam iki olsun. Bu arada senin nickinde biraz şeymiş 😨
- +1 yıl
Ya sen korkuyosun da beni güldürdün ya nickim deki şey peri böyle birşey olmadığını biliyosun diymi hem olsada periler iyidir :)
En İyi Cevaplar
Korunma dualarini ayetel kursi de dahil korunma amacli oldugu icin okuyabilirsin mazeretli olman buna engel degil
12 Yorumla- +1 yıl
Emin olamadım diye okumamıştım okuyabilirim yani öyle şu an ki durumda
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Destur bismillah de.. Cinlerin gözlerine perde iner ve seni görmezler.. Bu kadar da korkma , çoğu cin dağda ormanda ikamet eder.. Evlerimizde pek nadirdir.. Su ana dek de sana ilismedilerse , bundan sonra da ilismezler.
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç ilişmediler şuana kadar çok şükür :)
+1 yılCinler hiç kimseye fiziksel bir şey yapamazlar.
Filmlerde olduğu gibi kapıları açıp kapatamazlar, enerjileri buna yetmez...
Muayyen günde olduğun için de kaçarlar senden tahminimce, rahat ol...20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
27Cevap
+1 yılÖğrendiğin bilgiler yanlış olduğu için korkuyorsun gerçekten cinleri tanısaydın asla korkacak birşey olmadığını bilirdin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :)
- +1 yıl
Cinler çok he emin ol :)
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dua okumanda bir sakınca yok bu bir felan nas oku kesinlikle bir mahsuru yok sizinki zorunlu durum haşa Allah Şizofremi bunu bile bile size böyle yapsın
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 estağfirullah, 33 subhanallah, 33 elhamdülillah, 33 Allahuekber deyip, felak nas surelerini oku. Hastayken de olunabiliyor dua niyetine. Daha sonra Allah' a sığın ve merak etme rahatlarsin. Onlar kendilerini rahatsız etmeyenlere asla bulasmazlar musallat olmazlar. banyoya küçük abdestini yaparsan, soğan sarımsak kabuklarını ezersen, geceleri sofra bezi silkelersen, kaynar su dokersen lavaboya ya da wcye ancak o zaman musallat olabilirler. Bunun dışında kalbini ferah tut.
10 YorumlaDiğer konusunda 607 cevap paylaştı. Eğer dalgasına sorduysan bu soruyu dikkatli ol. Ciddi isen yardımcı olabilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne dalgası daha yeni gidebildim anca.
+1 yılKorunmak için dua okuyabilirsin sıkıntı olmaz.. Nas felak ayetel kürsi oku.. Ancak bunları okuyup birinin ruhuna gönderemezsin. Korunmak için okumakta bir yasak yok
20 YorumlaCinlerin gerçek olduğu henüz ispatlanmamıştır, gerçek olduğu dahi ispatlanmamış olan "fiziksel varlıkların" bizi ne kadar etkileyeceğini düşünüyorsunuz? Cinlerden korkacağınıza insanlardan korkun derim...
011 Yorumla- +1 yıl
Tövbe de
- +1 yıl
Şeytan bir cindir.
Dini bilginiz bu konuda yok..! Cevabınız a dikkat edin..
Hazreti Süleyman : Cinlere emirle itaat ettirirdi, Hz. Muhammed Efendimiz : Cinleri çağırıp islama davet etti..! - +1 yıl
Cin konusundaki bilgisizliginiz üzere , verdiğiniz saçma bilgi sebebiyle :
Cevabınız daki : insanlardan korkun önerinize, Cin konusunda cahil olup ahkam kesip var olan varlığı yok hükmüne sokan sizdende uzak durup sözünüz e tama etmemek ve sizinde cehaletinizden korkmak ve tavsiyenize güvenip te tedbir siz kalmamak gerek..! - +1 yıl
@realsanalvefa gercekten bilgisizsiniz. Sizin gibi bilgisiz insanlar herseyi fizikle bilimle aciklayabileceklerini dusunuyorlar. Ama yanlış düşünüyorsunuz
- +1 yıl
O zaman kesin s. çarsın @barraquda
- +1 yıl
@CiiktaMuZ kurana inanmıyorum diyebilir burada din tartışmıyoruz
- +1 yıl
@Srrkdm Allah inanciniz var mı ? ya da başka bir dinemi mensupsunuz?, ön yargıyla ve kendi dogrunu za göre bana muhalefet etmektesiniz bumu sizin bilgeliginiz? ilminiz ? olgunlugunuz..
Sinyal görünmez ama var , hava görünmez ama var.
Kuran'ı kerime bak , bazı araştırmacıların 150 -200 sene önce bulduğu kesin sonuclu bir çok bilinmezlik 1400 sene önce ayetlerle açıklanmış. .! Tatlı suyla tuzlu suyun karismadigi yerdede görünmez perde var ?
Cinler konuşabilir, cisimleri hareket ettirebilir , elimdeki kagida , insan yüzü resmi çizildi kalemsiz ve bunu gördüm :) sen bu zihniyetle beyaza kara de..! ya da halusinasyon veya sihir de :) . - +1 yıl
@realsanalvefa Sinyal, hava gibi şeyleri ispatlayabiliyorsunuz, gerçek hayata bir etkisi olan şeyler bunlar. Cinlerin ise etkisi metkisi yok. Kimi nasıl etkilemiş cinler? Hangi medikal araştırma "cinlerden etkilenmiştir" şeklinde bir rapor yazmış? Önemli olan var olup olmaması değil, bizi nasıl etkiledikleri.
Şeytan cin değildir, melektir, lütfen bu kadar cahil olmayın. Utanmasanız Azrail'e de cin diyeceksiniz.
Bu dünyada insanlara en çok zarar veren canlı yine insandır, cinlerin insanlara kıyasla bize hiç bir zararı yoktur. Hitler, Mussolini, Mao gibi liderlerin hepsi insandı, İşid de komple insanlardan oluşuyor, ne kadar zalim işkenceci katil tecavüzcü vb varsa tamamı insan.
Tekrarlıyorum: Cinden değil insandan korkun. - +1 yıl
@realsanalvefa "Tatlı suyla tuzlu suyun karismadigi yerdede görünmez perde var? " Demişsin de,
Birincisi, tatlı su ve tuzlu su değil onlar. Burada bahsedilen yer cebelitarık boğazıdır, bir tarafı Akdeniz, diğer tarafı ise Atlas Okyanusu'dur, ve ikisi de tuzlu su içerir, tatlı su değil.
İkincisi, bu suların karışmadığı yanlıştır, yalnızca diğer karışan sulara kıyasla karışma çok yavaş olmakta, ve sürekli akıntı olduğu için ve arkadan karışmamış su geldiği için sanki iki su karışmıyormuş gibi bir görünüm olur. Bu yavaş karışmanın sebebi ise, iki suyun debisinin, yoğunluğunun, tuz ve diğer minerallerinin oranının, ve sıcaklığının farklı olmasıdır.
Bilimin açıklayamadığı konuları "bu böyledir" deyip getirmeyin lütfen, inancınıza saygı duyuyorum ama benim de herşeye inanmamı bekleyemezsiniz.
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatlim cinler kisiye gozukmezler hayvan insan kiliginda gozukurler aklina gelince bilinc altina yerlesiyor ayrica cok kotuysen dua okuen azindan dua et
02 Yorumla- +1 yıl
Bak hayvan deyince ne okumuştum bir tanesinde geceleri kara kediye bakmamak gerekiyormuş zira onlar takip etmeyi bırakıp bizi takip edermiş
- +1 yıl
Ben bir ara takmistim okadar sey biliyorum ki ama sonra kendi kendimi korkuttumu fark ettim geceleri isik kapatamiyodum dusun ve sonra dua etmeye basladim şu an yok allaha sukur 😊
+1 yılEuzubillahimineşşeytanirracim de surekli , selavat cek gerisini Allaha bırak ve inan. Ne kadar korkutucu seyler duyarsan duy bir iki gune gececektir aynı seyleri arastırmaya devam etmedigin surece
10 Yorumla
+1 yılYas git zıçç bişey olmaz senlemi ugraşacaklar işi gücü yok 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmazlar dimi 😱
- +1 yıl
Yok bee manyakmısın ne işi olur senle onla bunla takma içindeki sıkıntıyı çıkar git 😀
- +1 yıl
Sabaha artık çıkarım 👊
- +1 yıl
Korku neler yaptırıyor yaa 😂😂
+1 yılbenımde bazen oluyor aklından cıkarmadıgın ıcındır canım sen aklına sadece ALLAHI getir öyle şeylere ınanma cunku sen muslumansın bısmıllahırrahmanır rahım der rabbımızı getır aklına ve korkma
00 Yorumlaçok uğraşma elinden geldikçe farklı şeyler düşün sen düşündükçe seninle uğraşırlar
10 Yorumla
+1 yılAllah korur seni, ayrıca onlar korkunç değil pembe pofuduk pofuduk şeyler
01 Yorumla- +1 yıl
Allah seni ya gözümde nasıl bişi canlandı bilemezsin 😄
aklına ne kadar getırrsen o kadarda beynın katar mala baglarsın baska seyler yap dusun mesela gec pc dabbeyi izle
00 Yorumla
+1 yılcinler muayen günündeki kadınları çok sever ve onları wc deyken izler. o yüzden gitme sakın donuna yap.
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah ya
bişey yapmak isteseler yatagındayken de yaparlar zaten
10 Yorumlao bilgileri bana da yazar mısın korkmak istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Al işte bir psikopat daha :D
Ne öğrendiğini şöyle doğru mu değil mi soyleyim ben sana. Yıllardır bu isin icindeyim
02 Yorumla- +1 yıl
Korkunç bilgiler diye twitter da sayfa var orda bide resimlerle anlatmışlar tüm tweetleri okudum resmen.
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Onlarda Allah vergisi korkma.
11 Yorumla- +1 yıl
Elimde değil 😔
+1 yılanneliese michel'in hikayesini okudun ses kayıtlarını dinledin kesin
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır dinlemedim bide onu dinleseymişim tam olacakmış
- +1 yıl
okudun mu
- Diğer konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılmuaheyye günündeysen kimse sana bulaşmaz rahat ol
16 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme be 😱
- +1 yıl
ne dalgası bee cidddiyim bahk hastayken kadın cok pis bir koku saçar bizler anlamıoz ama herşey anlar hayvanlar bile yaklaşmaz
- +1 yıl
Pislik yerde yaşıyorlar pislik yiyorlar bu durumu çok önemseyeceklerini sanmıyorum 😨
- +1 yıl
sen öyle san ben ciddiyim
- +1 yıl
- +1 yıl
@_PeriMasalı_ eywallah sağol bni desteklediğin içinm
dua sure okuyamassın gününde olduğun için.. ama korkmana gerek yok. cinler insanlara durduk yere zarar vermezler .
00 Yorumla
+1 yılOku duani bir şey olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle diyorsan okurum hacı
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyde bir hayır vardır de çık yola.
11 Yorumla- +1 yıl
Allahım koru yarabbim
Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. süphaneke oku kanka
17 Yorumla- +1 yıl
Benim yerime okuyuversene pampa çarpılmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet 😱
- +1 yıl
Dalga geçme be 👊
- +1 yıl
büyütme sende. alttarafı tuvalete gidip işini görcen. gelip buralara yok söle seyler izledim diyerek boşa paranoyaklaşmak saçma kanka.. biz neyapıcaz bu durum hakkında. ver adresi elinden tutup lavaboya götüreyim :D bu bir teklif değildi. bu satte kimse beni ewden çıkaramaz. delimi dürttü beni
- +1 yıl
Atarlanma tamam geçti gibi zaten tuvaletim 👍
Felag nas surelerini oku
12 Yorumla- +1 yıl
felag değil felak
- +1 yıl
@MetinBıcakcı Felak değil felag. Aç bak Kuran-ı Kerime. Surede adı geçen kelimede Gaf harfi vardır Kef değil
dua okumak engel değil
10 YorumlaDua okumanda sıkıntı yok
10 YorumlaDüşünme okdr başka filmler izle
10 YorumlaBesmele çek perdeyi çekmiş olursun bişey yapmazlar
10 YorumlaCin diye birşey yok , korkma.
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe.
donuna kacır
13 Yorumla- +1 yıl
Bu gidişle öyle olacak 😱
- +1 yıl
Tamam 😔
+1 yılışıklar açık dursun.
15 Yorumla- +1 yıl
Komple açık tüm ışıklar
- +1 yıl
git lavaboya hadi.
- +1 yıl
Hayırrr😱😨
- +1 yıl
aç oraların ışığını git korkma.
- +1 yıl
Paniiiik😱
Beni ara konusalim sicarken :)
02 Yorumla- +1 yıl
İyice maskara olduk iyi mi
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDabbe'yi izle geçer 😀
00 Yorumla
+1 yılKorkma bu kadar inancli ol ywter
00 Yorumla
+1 yılTenreye işe :)
00 Yorumla
+1 yılKorkma
10 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Altına zıç.
15 Yorumla- +1 yıl
Azcık insancıl olsanız ne var sanki
- +1 yıl
Sende anca elinoğluna bak aman kendin uğraşır bişiler yaparsın
- +1 yıl
Tamam panpa dikkat ederim 👊
+1 yılNeden ne ogrendin?
00 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Korkmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılGel ben gotirym. d
03 Yorumla- +1 yıl
Geç kaldın panpa