Bazı insanlar neden suskundur?
Neden hep sessiz dururlar?
Neden hep sessiz dururlar?
Kendi adıma konuşacak olursam boş yere konuşmak saçma geliyor ya da bazen karşındakinin anlatsan da anlamayacağını biliyorsun. Şahsen karşımda sevdiğim, samimi olduğum veya tanıdığım birisi yoksa bu yüzden susarım. Yani bence sonuç olarak suskunluk geveze olmak gibi bir özellik ve sebebi herkes için değişik.
Suskunluğum asaletimdendir.
Çoğu asosyal olduğundan ya da öz güven eksikliği gibi sebeplerden.
Ama bir suskunluk tipi biliyorum ki ortamda zeka olarak ( _ -- ) durumundaysanız (üstteki çizgi benim ) ve bir kaç yanlış bilgiyi duyduktan sonra arkası kesilmiyorsa, ben susarım arkadaş.
Çok uzadı öyle işte..
Mantıklı bir şey olmayınca konuşmak saçma geliyor
Cevap
15Cevap
Kendimden örnek vereyim. Bazı olayları saçma buluyorum, insanların problemlerini komik buluyorum, sürekli benden kötü haldekileri ve benden iyi haldekileri düşünüyorum, neden ben bu şekilde doğdum, vasfım ne. Kendimi diğerlerinden çok üstün ve düşünceli görüyorum ki bu gerçekten doğru. Saçma bir konu hakkında yorumlamayı sevmiyorum, çevremdekileri analiz edip hepsinin karakterlerini içimden çıkarıyorum. Aptal insanlarla konuşmak istemiyorum bu yüzden 2-3 arkadaşım vardır.
Yorulmustur, konusacak bir seyi kalmamistir , insanlari pek takmiyodir, çekingen ya da utangaçtir ve ya insanlara laf anlatmanin kolay bir sey olmadigini biliyodur
Ben çok konuşkan biri olmama rağmen eğer ki susuyorsam kesinlikle azğımı açınca çok ağır konuşacağım için ya da karşımdakiler inanılmaz cahil ise asla konuşmam. Konuşursam çok sinirleneceğimi bilirim.
sükutun altın olduğunu bildiklerindendee içine attıklarındanda olabilir huyundanda olabilir
Yapıları öyle.. Çok konuşup boş konuşacağıma az konuşup öz konuşayım diye de düşünüyor olabilirler
Karakterist özellikleri öyledir veya burcundan veya ilk başlarda sessizlerdir.
Bulundugum ortami sevmezsem konusmam pek, yoksa cenem dusuktur kizlardan fazla dedikodu yaparim :)
bazıları da içinden pazarlıklıdır o yüzden suskun olur
çünkü onlar öyledirler suskun oldukları için sessiz dururlar :D
konuşmaya değer birilerini bulamadıkları için
Bazı erkekler de suskundur. Yapacak bişe yok.
Fırtına öncesi sessizlik.
Öyle işte bazısı öyle.
İnsanlar boşşşşşşş :S
Mesela ben ınsanlardan uzak durmak ıcın kanks ^^
Cevap verecek bişey yok demekki
for example me..
yapısında var
Genetik pikachu
Yapısı öyledir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar