süper lotoda beş bildim.. sekiz trilyonu kaçırdım mı diğim, 1 liraya 5 bin kazandım mı?
üzgünüm yaa :(
üzgünüm yaa :(
keşke hiç oynanmasa bu tür oyunlar
düşünsene senin gibi 1 tl veren tonla insanın gözü kalan bir para sende şu an :)
ben oynamıyorum çok rahat aklım :)
bi de kolay kazanılan para ne bilim zevki yokmuş gibi geliyor
elbette vardır tabi de, zor kazanılan gibi olmuyordur sanırım
valla birincisi korkunç zevkli ;)
ikincisi bende her hafta oynarım 3 - 5 çıkmıyo diye haram etme , gözüm kalma gibi hakkı kendimde görmüyorum..
döner sermaye gibi düşünüyorum bunu... milyonda bir ihtimale kendi özgür iradenle para yatıyorusun!
tek bir bakış açısı ile yaklaşıyorsun tüm detaylarına
bu sebeble sana şans oyunlarında mutluluklar dilemekten başka söz kalmıyor :)
ben mi tek bakış açısı segiliyorum! lütfen
ya tamam güle güle harca of :D
hayırlı olsun üzülme sevin ya 8 trilyon senin değildi ki sonuçta. 5 binde senin değildi senin oldu. kaybettiğin bişey yok
Cevap
12Cevap
6 bilen yoksa alt kolondan 6 nın 1 rini tuttursan bile 6 bilmiş oluyorsun arkasında öyle yazması lazım bir oku.. 6 bilen yoksa bak belkide 6 sana cıkmıştır.
Aynı olay bana da oldu syısal loto makinamız vardı ben bastım 20 tane 1.2.3.4.5 hadi 6 dedik 5 kaldık... cok kötü o durum.
Elinde oda yoktu, havadan 5bin gayet güzel para. Gidene üzülmek yerine gelene sevin mutlu yaşa
niye üzülüyorsun ki ? Havadan para sonuçta...
bir beşlik atsana abla ? :/
Sevin bence 1 liraya 5 milyar kazanmışın daha ne olsun,ama tabiki o 8 trilyonda içine öküz gibi oturmuştur biliyorum :)
:) hep böyle bir durum olursa ne hissedirim diye merak ederdim :):):)
vayy be bana bir rakam bile zor tutuyor süper vala :) şanslı birisin bence
kaldıramıycakmıssın bu belli oldu iyiki sana cıkmamış:)
ya 4 bileydin? 6yı tek rakamla kaçırdıysan üzül yani 30 yazdında 31 geldiyse atla camdan.
sağlık olsun diyip 5000 ni ezecen
sen sonuca bak o 5 binlirayıd aayır sonra oynarsın
oha ben sekiz ay kendime gelemem be
4 bildim bende geçen gün 83 lira aldım:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?