Dikkatinizi çekti mi kapalı kızların sevgilileri genellikle taş gibi birşey oluyor artık merak etmeye başladım yakışıklı erkekler neden kapalı kızlarla çıkar?
Cevabın nedir?
Sebebini bilmiyorum ama bir tane çocuk vardı, sakallı zayıf sarışın renkli gözlü, bakınca hocanın oğlu gibi duran bir genç. İmam Hatipin tüm kızlarıyla değişik bir muhabbeti vardı. Kapalı kızlara yazardı hep. Yazdıkları da genelde dini şeyler olurdu dinden girip öyle yürürdü kızlara. Tabi kızlar da bunu temiz iyi yürekli bişey sanırdı hepsi bu oyuna düşerdi 1 haftaya kalmaz çocuğun niyetini anlayıp şutluyolardı. Çocuk neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama artık kapalı kızları geçtim çarşaflılara bakıp duruyor yolda. Benim kuzenlerime de sarmıştı bana da saracaktı şerefsizliğini yüzüne vurdum zaten oradan biliyorum. Bu çocuğunki karakter bozukluğu yalnız ben onu söyleyeyim. Ama diğerlerininkini bilmiyorum. Hoş, şimdiki tesettürlü kızlar tesettürü süs ve moda olarak kullandıkları için erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor gibime geliyo. Açık makyajlı ve bakımlı bir bayanı artık sade görmeye başladılar. Öyle kapalı kızlar tanıyorum ki tırnaklarında rengarenk ojeler, yüzlerinden makyaj eksik olmaz, altlarında en darından bir pantolon, bir de tesettür gibi görünsün diye üzerlerine giydikleri tunikler. Tesettüre dair birşey yok, kollar yarısına kadar sıvanmış, füze gibi topuzları, ve konuştukları onlarca erkek, kardeşim diye adlandırdıkları ama fotoğraflarına baksan huhuuu içlerine düşmüşler, bir birbirlerini öperken fotoğraf koymadıkları kaldı. Genelleme yapmıyorum ama böyleleri gerçekten tesettürü ve tesettürlü kızları çok fena lekeleyip haklarına giriyolar. Yapmayın Allahınızı seviyorsanız yapmayın!
55 Yorumla- +1 yıl
Allahü teala razı olsun. Ne güzel açıkladın, içimdekileri yazıvermişsin. Kapalılıkla tesettürü birbirine karıştırmayalım. Kapalı olup da öyle şeyler yapanlar var ki, insanın hayreti şaşıyor. Ayrıca dinden girip kızlara yürüyen erkeklere ayrıca kıl oluyorum, dini nelere alet ediyorlar. Veya tam tersi böyle kızlar da var.
- +1 yıl
@coolqız aynen bunlarınki tamamen karakter bozukluğu, oldukları gibi değiller. Kapalı dindar bir insanın yanında hoca kesilip akşamları barlarda kafelerdeler ne oldukları belli değil. Rabbim ıslah etsin ne diyelim hakkıyla yaşamayı nasip etsin herkese, ve aynı şekilde bizlere de
- +1 yıl
peki ya gerçekten tesettürün tüm kurallarına uyup sadece makyaj yapan kadınlar? yani tesettürlü bir kadının makyaj yapması da yanlış mı? lütfen yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum.
En İyi Cevaplar
çünkü kapalı kızlar basit elde edilen kızlar değil ve sadakatleri mutlak sanırım :)
113 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılan öyle 😚😚
+1 yılTesettürlü olanlarla kapalı olanları karıştırmayalım. Öyle kapalı bayanlar var ki tesettürün hakkını veremiyor. EEE erkekte gizli olan şeylere merakı yüzünden bunlarla çıkıyor ve birde şu mantık var kapalı olan namuslu diye. Eğer eski dönemde olsaydı bu doğruydu ama bugünün için bunu diyemem çünkü her insandan var açığında kötüsü kapalının da kötüsü. İnsanlar zannediyor ki kapalı olan ALLAH'ın farzını yerine getiriyor ona sadık bana da sadık olur mantığından gidiyor. Önemli olan o kişinin yaşantısına bakmak lazım. Benim oyum tesettürü yerine getirenden yana. Ve islamı hayatına yansıtabilen de :)
30 Yorumla
+1 yılmerak duygusu insanı cezbeder, şaka şaka kapalı ve adaplı bayanlara hürmetim bir başkadır hepsi bu ;)
82 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim en iyi görüşe layık gördüğünüz için :)
Soran+1 yılBende teşekkür ederim açıklama yaptığınız için:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
47Cevap
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Değişik bir tespit valla ne diyeceğimi bilemedim 😅 şurdan yakalayabiliriz. Sanırım senin yakışıklı olarak algıladığın erkek tipi böyle temiz yüzlü, klasik giyim tarzına sahip, abartılı hareketleri olmayan tipler ve bikaç şey daha yazabilirim. Kapalı kızlarında tercihi genelde böyle oluyo. Yani seninle kapalı kızların genel kapsamda tercihleri uyuşuyodur. Çok saçma oldu bu neyse yazdım o kadar silmicem 😃
35 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kaslı falan oluyorlar giyimleride göze çarpıyor fazla klasik değil aslında
Soran+1 yılBende işte mantıklı bir açıklama bulamıyorum
Soran+1 yıltamamdır kanks😅😅
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kızların güzeli de çok güzel oluyor.
İlgi çekiyor.
Gizemli oluyor.
Gizem de erkeği cezbediyor.29 Yorumla
Soran+1 yılGizemli bulduğunuz içinmi yani?
- +1 yıl
O yönü de var yani.
Hani insan denizde plajda çıplak kadınları görünce çok bakmaz.
Ama kafede mini etekli birini görünce pür dikkat olur.
Ya da dekolteden görünen yerler dikkat çeker ya...
Onun gibi.
Çok açık olan şeylerdense, kapalı yerler merak uyandırır.
Soran+1 yılMantıklı bir açıklama :))
- +1 yıl
Valla bu saatte,
hem de hasta hasta
uzun bir kaç cümleyle anlatabiliyorsam ne mutlu.
aslında zorlandım.
:)
Oley bana...
hala anlatabiliyorum.
Soran+1 yıl😅😅
- +1 yıl
Peki sen kapalı mısın?
Gizlisin ama, kapalı da olabilirsin :)
Soran+1 yılYok değilim
- +1 yıl
sana ait başka soruların var mı?
onları da cevaplamak istiyorum.
Soran+1 yılBukadar tşkler
+1 yılHepimiz kızız beraber dayanacağımıza neden birbirimizin kocalarını, erkek arkadaşlarını kıskanıyoruz? Kapalı açık ayrımı olmaz burda, kapalılar daha az yakışıklı erkek hak ediyor diye bir şey de yok, birine verdiğin cevapta ''açıklar daha seksi değil mi?'' yazmışsın ve cidden tiksindim. Resmen yakışıklı erkekler açıklara gelsin biz daha güzeliz biz daha seksiyiz diyorsun bu ayıp. Böyle düşündüğünüzden bir yerlerinizi açıp ''seksi'' olmaya çalıştığınızdan bizi tercih ediyorlar erkekler haydi görüşürüz.
20 YorumlaMuhafazakar erkekler yakışıklı olur. Bu erkekler ise doğal olarak kapalılarla çıkmak ister. Benim böyle ayrımım yok ama ahlaksız giyinen geniş kızlarada tahammülüm olmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılSorunda orda işte öyle muhafazakar yakışıklılardan bahsetmiyorum
Soran+1 yılGenellemeyelim biz yinede :))
+1 yılKız haklı beyler. Cidden öyle. Benimde baya gözüme takıldı. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyelim allah ayırmasın:))
+1 yılkapalı degılsen hemen kapan sanada bı tas gelsın hemen :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAyy yok beni böyle kabul etsin
- +1 yıl
Adamsın o zamn gersını boswer 😀
Soran+1 yılAynenn😅
Problem insanları kapalı/açık diye ayrıştırmanızda aslında
60 Yorumla
+1 yılBenimde en fazla kapalı kız arkadaşim oldu :) hava atan bile oldu benimle :) kullanıldım ama bilinçli :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAyıp etmişler sana😅😅
- +1 yıl
Ne ayıp ne ayıp :)
yakışıklıyım şükür
ama yanımda açık kız var bak ben istisnayım
ama dediğin gibi bir durumu bende farkettim evlenmek içindir ne için olucak12 Yorumla
Soran+1 yılFarkeden tek ben değilmişim 😅😅
Gecen metroda kapali esmer bir kiz gordum yenin ederim biblo gibiydi. Adriana lima fok yemis
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olanlarda var tabi
+1 yılDin ile uyuştuğuniçin ve birisini ilerde kapanmasına zorlamaktansa direk kapalı bir bayan bulmak daha mantıklı. Benim fikrim. İlişkilerden önce ileriyi düşünmeli insan.
20 Yorumla
+1 yılbeni genelde elde edilmeleri zor olduğu için çekiyor.
mesela sevişmek onlar için dinen yasak olduğu için o yasağa karşı koyup koyamayacaklarını izlemek çok hoşuma gidiyor10 Yorumla
+1 yılahlaklı her erkek kapalı kız ister, yakışıklılık değil buradaki önem, ahlaktır
31 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Diğer konusunda 714 cevap paylaştı. Bunun kapalı veya açık olan ile alakası yok. Gönüldür.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin bir cogu kapali kizlari temiz namuslu goruyorlar. Ve genellikle onlarla ciddi dusunuyorlar. Keske her seyin yurekte, samimiyette oldugunu bilseler.
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe kardeşim o erkeğin kalbindeki potre o kızdır ya ne yapıcaksın yaşa gitsin be anam
10 Yorumla
+1 yılerkekleri araba olarak dusun kapalı kızlarıda evlerinin onunde bos park yeri erkeklerde bu hissi uyandırıyolar sanırım bilmem anlata bildim mi
00 Yorumla
+1 yılöyle mi oluyormuş. hiç dikkat etmedim. kapalı kızların yanındakı yakışklı erkekler pek dikkatimi çekmiyor sanırım :D
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. 78 milyon nufusu ola bir ulkede kactane kapalinin sevgilisini gordun 3 tane goruyosunuz butun ulke geneline yayiyosunuz :-D
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 taneden fazlalar inan
Sende kapan tak kola yakışıklıyı
35 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün:))
Soran+1 yılAyy sendemi kapalı kızlari beğeniyosunn
Soran+1 yılHahah😅😅
+1 yılBende yakışıklı yım ama kapalı kızlar itici gelir bana sen millet yapansın diyemi böyle birşey uydurdun
20 Yorumla
+1 yılKapali kizlari kotulemissin gibi geldi kapali olupta acik olanlardan kat kat guzel olanlar var
12 Yorumla
Soran+1 yılKötülemek istemedim çok dikkatimi çekti sadece
- +1 yıl
Okeeey pardon
namuslu diye gider çoğu ama bir çoğu namussuzun önde gidenidir :D
20 Yorumla
+1 yılOyle deme simdi tum kizlar kapanacak
21 Yorumla
Soran+1 yılİmana geliriz şimdi 😅😅
+1 yılKomik bir soruymuş.. Zoruna mı gitti?
13 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf geliyor bana
- +1 yıl
Bu soru da bana tuhaf geldi
Soran+1 yılTamam tatlım
+1 yılKapalılar bir de kişiliğe önem veririm derler ama bn çirkini bile tanımadan reddettiler
00 Yorumlaiki kalin kas kirli sakala yakisikli diyosan erkekten anlamiyosun demektir ;) Net...
00 Yorumla
+1 yılKapalı kızın sevgilisi olmaz eşi olur. Su kapalı kız adaplidir o yuzden onu seçer sayfasını bırakın isterseniz. O kız da edep olsa o vesevgili olmaz.
10 YorumlaÇekirge götü gibi heriflerin de taş gibi sevgilileri olabiliyor. Adalet kavramının eşit dağıtıldığına nasıl inanırsın şimdi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu bende fark ettim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAyy tek değilmişim 😅😅
- +1 yıl
onların daha dürüst olduklarına inanıyorlar sanırım :D
Soran+1 yılGaliba öyle vardır muhakkak 😚😚
+1 yılKapalı kızların sevgilisi olması da ayrı saçmalık zaten.
10 Yorumla
+1 yılakpartili zengindir diye olabilir :)
32 Yorumla- +1 yıl
@tutku20 çok gülme mimlenirsin devir kötü :D
Kapalı kızlar daha çok dadluk :D
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle
Soran+1 yılPeki
+1 yılÖyle olucak diye bir kural yok seni buna düşündüren ne anlamadım
00 Yorumla
+1 yılsorunun cevabını bize sormadanda çöze bilirsin sende kapan nedenmiş gör mantıklı demi:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlevi erkekler hep yakışıklı olur ve nedense bendede var hep kapalı kız beceresim oluyor.. ve hepde geliyorlar
00 YorumlaBen hiç fark etmemiştim lgdgdsdhh
01 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda baya dikkatimi çekti
açık kızlardan daha dürüstler
15 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ama açıklar daha seksi değil mi?
Soran+1 yılYakışıklı bir erkek seksi kız tercih etmeli yanina yakışmalı
- +1 yıl
Senin seksi anlayışın beyin olarak seksi olan mı yoksa vicut olan mı vicut olansa yazık sana emanet bişeyi karşı cinsine karşı kullanırsan senin değersiz olduğunu gösterir ve kendine verdiğin saygı da önemli tabii😉
+1 yılDuası var panpa aidşsldjdşaşdksj
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. nelere dikkat ediyormuşsunuz şaşırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla görmeye başladım artık dışarda
ah bu kapalılara olan arzu... gözün kör olsun
00 Yorumla
+1 yılKeyiflwri öyle istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf
- Diğer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılboşver düşünme kıskanma insan ol
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmamak elde değil 😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yıldin daha önemli herhal onlara göre
00 Yorumla
+1 yılDaha hoslsr
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nasil neden
Soran+1 yılNeden daha hoşmuşlar
- +1 yıl
bakım olsun tarz olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle mi oluyormuş aaaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGorunmeyeni merak eder insan :D
00 Yorumla
+1 yılDuaları kabul olmuştur çünküsüüüü
84 Yorumla- +1 yıl
Çok iyiydi 😄
Soran+1 yılDarısı açıklara 😂
- +1 yıl
Ayneeen
- +1 yıl
ahaha
Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. İlk defa duyuyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda sıkça görüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanmak böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılKapalı kızları sevmem
10 Yorumla
+1 yılŞehir efsanesi o
20 Yorumla
+1 yılBilemedim ki şimdi
00 Yorumla
+1 yılNiye çıkmasın *
12 Yorumla